Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5.15 éve Szerző Húgi, megkaptad amúgy a pár napja átküldött írásomat? Most végre már jobban megy az írás ( éljen a hűvős idő), szóval lett két oldal eddig a hapan infiltratorokhoz
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5.15 éve OLvastam, ha lesz időm, elrendeződnek a dolgok, leköltözés, órarend, net stb, akkor írok hozzá. Tudod a jó munkához idő kell.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5.15 éve Szerző Tudom, csak azt hittem elakadt valahol a "postás"
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11.15 éve Folytattam sobort és nagát! KIssé filozófikus lett, majd még irok.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11.15 éve Szerző Remélem megkaptad a tegnapi mailemet is Vaderestül, hapanostúl, birodalmistúl :) Van mit írnod
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11.15 éve Remélem megkaptad a tegnapi mailemet is Vaderestül, hapanostúl, birodalmistúl :)Van mit írnod megkaptam de elég zanza...............Tudod a jó munkához idő kell.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18.15 éve Szerző Elkezdtem firkálni pár sort Ghadeához. Talán még ebben az évben lesz belőle valami. :S pityPangás van ezerrel megint.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19.15 éve Lassan járunk tovább érünk! A jó munkához idő kell. A térkép alapján, amit Modi alkotott megadóztassák a Turániak a Corelian Runt?!
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19.15 éve Szerző Hát oda kicsit érdekes lenne a szerepük......Elégé ismert csempészútvonal. Khm....birodalmi őrjáratokkal
Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve Szerző Megkaptam húgi ezt a nem csekély mennyiségű regényáradatot Holnap elolvasom, kiegészítem ha kell, majd végső látamozásra visszaküldöm. Aztán igyekszek majd Dervex meg Aurra vonalon is alkotni hozzá valamit. Lassan csak visszatér az én írói habitusom is Hű, azanyját, most megrepedt a plafon a fejem fölött.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 7.15 éve Szerző Húgi, jelentem, elolvastam és tetszik Most összeszedem a gondolataimat és hétvégére igyekszek valami kész anyagot átküldeni
Hozzászólás ideje: 2009. Október 19.15 éve Szerző Oké, még picit finomítok rajta és megy be. Közben elkezdtem írni egy kis hapan infiltrator párviadalt
Hozzászólás ideje: 2009. Október 29.15 éve Szerző Húgi, mizu van feléd? Sikerül írni néhanapján? A héten talán végzek az infiltratoros hapanokkal, hogy aztán egy mégnagyobb hapan szált folytassak Jó nagy flottaharcok lesznek
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Uh! Jó hir kémia sikerült, rossz hir páran érdeklődtek az erdézs felől plusz más helyen is elkezdtem kutani, még kevesebb idő. Még rosszabb hír, berci feladta és nem tudok telepiteni, mert nincs cd és mert hülye vagyok hozzá. Miért nem ló azzal elboldogulok! Jó hir ezen ahéten, ill ajövön lenne időm irni. üdv és ne olvass annyi kuruc. info-t, mert akkorákat ferditenek egyre többször.
Hozzászólás ideje: 2009. December 9.15 éve Ihlet van, pötyögés zaja hallik Berci laptop klaviatúrája felől. Készülnek a Turániak, annak ellenére, hogy holnap zhzom, de nem tudom letölteni az anyagot és már napok óta irni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most kiirom magamból a feszültséget. Imádom a BSC-t imádom ezt kis országot. Jah most Szilaj dobosokat zúgatok szobatársaim legnagyobb bánatára. Nem csipik az ősmagyar drum and basst. Oldie, majd küldök linket egy filmről, ha érdekel, ilyen dokumenutm film féle.
Hozzászólás ideje: 2009. December 9.15 éve Szerző Húgi drága, most egy részről irigyellek. Nekem ugyanis nincs sok ihletem, hetek óta szenvedés a köbön. :S Várom a múzsa csókját Doksifilm jöhet, per pillanat éppen nemrég jutottam hozzá Pörzse Sanyi Csillagösvényen című sorozatához. Egy kis magyar kultúra. Sok sikert a zh-hoz
Hozzászólás ideje: 2009. December 9.15 éve A csillagösvényen az nagyon jó! Elküldtem az emailt, nem sokat irtam, de hátha ihleet ad!
Hozzászólás ideje: 2009. December 9.15 éve Szerző Légyszíves a gmailes címemre küld. A freemail xarakszik.
Hozzászólás ideje: 2009. December 9.15 éve Szerző Megjött, elolvastam. Nagyon jó lett, csak pislogtam jó nagyokat, hogy mennyire is le vagyok maradva mögötted Noh, ha több időd lesz majd szépen ki lehet egészíteni, hogy passzoljon az utolsóhoz, illetve onnan valahogy folytatni az egészet. Én meg igyekszem a hapanok végére jutni Tényleg piszkosul alúl teljesítek. :S
Hozzászólás ideje: 2009. December 9.15 éve Az első részt azért irtam, mert egy ismerösöm régész és mutatott egy napkeresztes homokóra nyiltegezt és kkor jutott eszembe, hogy mennyien félre értik azt a jelképet még akkor is, ha nincs elforgatva 90 fokkal.
Hozzászólás ideje: 2009. December 9.15 éve melyik utolsóhoz? Sztem az a rész maradjon balladai homályban nem kell mindent megmagyarázni.
Hozzászólás ideje: 2009. December 9.15 éve Szerző melyik utolsóhoz? Sztem az a rész maradjon balladai homályban nem kell mindent megmagyarázni. Amikor a gyengélkedőn van a sámán
Hozzászólás ideje: 2009. December 24.15 éve Szerző Nah, valami elkezdett bizsergetni az ujjvégeimnél. Ma délutántól párszor megdörzsöltem a billentyűzeten őket. Tényleg ideje már írnom valami normálisat.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.