Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

1x18 - Mystery of a Thousand Moons

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szerintem Obi nem tudta. Azt nem vitatom, hogy esetleg gyanakodott, de ha annyira szemet szúrt volna neki, biztos rákérdez a dologra. Anakin az Iego-n is nagyon ingerült volt, mégse volt az az érzésem, hogy Obi tudatába van a fiú érzéseinek.

Akkor nézd meg mégegyszer a Destroy Malevolence-t. Figyeld meg, amikor Anakin azon egyeztet Padméval a komlinken, hogy hol tudnának találkozni a hajón, csak nézd Obi-Wan arcát. Az a mosoly szinte mindent elmond arról, hogy mit is tud valójában. :D Tudom, elég komoly offolás volt ez, de a téma megkívánta. :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem is tudta, legalábbis azt, hogy szerelmes belé Anakin. Erre már csak abból is rájöhetett, hogy az ep2-ben Padménál Anakin kvázi bevalja neki. Igaz figyelmezteti Kenobi, de azért ha az ember 13 évig él együtt egy másik emberrel, elég jól kiismerheti. És Obi-Wan tudta Anakinról, hogy mit számít a figyelmeztetés. Csak mivel jó barátja Anakinnak, inkább nem teszi szóvá, hagyja, hadd éljen. És végül az ep3-ban ott a vallomás: "Anakin a gyerek apja, ugye?" Ezzel mintegy bevallotta, hogy tisztában volt a kapcsolatukkal, csak nem akarta szétzilálni. És a végső "sajnálom" sóhajban talán kicsit az is benne van, hogy nem avatkozott közbe időben, hiszen ha talán nem akarják olyan görcsösen előtte is fenntartani a már amúgy sem létező titkot, segíthetett volna.

Ezt én is éppen így gondolom. :D

• 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom figyeltétek-e a zenét, ami akkor fut, amikor Anakinék megérkeznek a Iegóra. Hihetetlenül misztikus... Hasonlít is egy kicsit a Cargo Of Doomban arra a számra, amikor összerakják a holokront.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.