Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Egy koncertfelvételt minek vágjak meg? Annak folyamatosnak kell lennie, főleg a zenesáv miatt ami ugye az élvezhetőség érdekében egybefüggő. Ezt direkte így találta ki a koncert rendezője Én csupán az átfedő sávot használom ahol pár koncertképkocka helyettesítéseként a filmből illesztem be és írom felül a koncertklip már adott jelenetét. Az álltalad felsorolt funkciók természetesen itt is jelen vannak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. De ha ígyis, úgyis felül írsz jeleneteket, azokat miért nem vágod ki, miért rávasalod a másik videót? Végül is csak teljesítményigényesebb a rendelés. Persze te tudod, de tök feleslegesen izzasztod le szegény gépet és növeled meg a klip méretét. Amúgy meg, nem a rendező szerkeszti a klipet, hanem te, így irreleváns, ő mit talált ki A koncepcióját mindenféleképpen szétzúztad azzal, hogy Spartacus jeleneteket illesztettél be a klipbe. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. A koncertfelvételt rendezi ő, te, te csodamókus :D Kivágással meg mit tököljek, főleg, hogy a pontos képkockaváltást ez esetben marha nehéz lenne eltalálni. Így csak az átfedő sávban kell ügyesen mozgatnom az én Spartacus jelenteimet, hogy azok nagyjából illeszkedjenek a koncertklip vágásaihoz, illetve egy-egy jelenetben kissé szabadabban helyezhessem el. A méret meg nem lényeg (ebben az esetben ) mert van egy nagyszerű videó átalakítóm Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. A koncertfelvételt rendezi ő, te, te csodamókus :D Szövegértelmezés 1-es Hát jó, ha túl akarod bonyolítani az életed, ki vagyok én, hogy ebben meggátoljalak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szövegértelmezés 1-es Hát jó, ha túl akarod bonyolítani az életed, ki vagyok én, hogy ebben meggátoljalak Már akinek mi bonyolult, nemdebár Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Már akinek mi bonyolult, nemdebár Tíz-húsz forrásanyagnál tuti rohadt bonyolult a te módszered Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Tíz-húsz forrásanyagnál tuti rohadt bonyolult a te módszered Hát ez a módszer nem is arra való De ha úgy vesszük itt 14 forrást használtam Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.