Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Én nem vagyok előfizetős. Én kéthavonta egyszer elmegyek az újságoshoz, és úgy jutok hozzá az aktuális példányhoz... Mert ha például esik az eső aznap, amikor kihozzák, és beázik a postaláda... Én szeretek vigyázni a Star Warsos cuccaimra, szóval biztosabb, ha saját kezüleg viszem haza. Áprilisban mindenképp érkeznie kellene, mind az előfizetőkhöz, mind az újságárusok polcaira, miután a 2010/1-es számot még februárban adták ki. Az viszont biztos, hogy nem kapkodják el túlzottan, miután alig 1 hét múlva május. Amúgy tudtommal (nekem ez lesz az első előfizetésem) szépen becsomagolva postázzák ki a képregényeket, pont ezért, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Amúgy tudtommal (nekem ez lesz az első előfizetésem) szépen becsomagolva postázzák ki a képregényeket, pont ezért, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. Ohhh, tényleg? Azért feltételeztem egyébként ilyesmit, mert anyukámnak sem csomagolják be a Nők Lapját. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Még én se láttam. Nem meglepő, hogy késik. A Pókember egy hónap csúszásban van pl. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Off A rendelt újságjaim nejlonban csomagolva érkeznek, szóval kiadója válogatja Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Most olvastam a Wookieepedián, hogy úgy tűnik, hogy a Legacy is végetér az 50.-dik számban, akárcsak a KotOR. És az előzetes információk alapján brutális végkifejletre számíthatunk. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Az érdekes lesz. Akkor a Semic a maradék részeket már teljesen leadhatná. Nem értem, miért fejezik be ilyen hamar ezeket a sorozatokat. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Az érdekes lesz. Akkor a Semic a maradék részeket már teljesen leadhatná.Nem értem, miért fejezik be ilyen hamar ezeket a sorozatokat. Azért a "hamar" egy kicsit túlzás... Ötven szám az körülbelül négy és fél év alatt jelenik meg az USA-ban, ami azért annyire nem rövid időtartam. Gondolom nem akartak belőle egy ilyen végeláthatatlan sorozatot készíteni. Kíváncsi vagyok, hogy akkor lesz-e majd Legacy utáni történet is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Azért a "hamar" egy kicsit túlzás... Ötven szám az körülbelül négy és fél év alatt jelenik meg az USA-ban, ami azért annyire nem rövid időtartam. Gondolom nem akartak belőle egy ilyen végeláthatatlan sorozatot készíteni. Kíváncsi vagyok, hogy akkor lesz-e majd Legacy utáni történet is. Hát az amcsiknál nagyrészt az a szokás, ha egy ilyen képregénysorozatot indítanak annak minimum 100-200 számot akarnak, ha nem többet. Persze lehet, hogy ez csak a szuperhős képregényeknél van így. Ha nem is végtelenségig, de lehetett volna egy 100 számot összehozni. A Republicnak majdnem sikerült, 83. volt az utolsó. Persze ott inkább azért kellett leállni, mert már belenyúlt az EP3 utáni érába. De a Dark Times a folytatásának tekinthető. Azért remélem lesz valami új a Legacy után is. Lehet, hogy indítanak egy új sorozatot, ami közvetlenül ezt folytatja. Egyébként érdekes, hogy a Legacyt érte egy olyan kritika, mely szerint ez a sorozat nagyon megkötötte a Del Rey-esek a jövőben játszódó regényeit. Pl. azt már biztosan tudjuk, hogy Ben Skywalker nem halhat meg, legalábbis addig nem, míg nem nemz utódokat. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Egyébként érdekes, hogy a Legacyt érte egy olyan kritika, mely szerint ez a sorozat nagyon megkötötte a Del Rey-esek a jövőben játszódó regényeit. Pl. azt már biztosan tudjuk, hogy Ben Skywalker nem halhat meg, legalábbis addig nem, míg nem nemz utódokat. Miért, a Del Reyesek komolyan azt tervezték, hogy Ben Skywalkernél kihal a Skywalker ág? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. És Jaina? Legutóbbi emlékeim szerint ő még él, ha a neve nem is Skywalker, de vér szerint ugyanolyan, mint Ben. No meg ott van Jacen lánya is. Szóval azért ha meg is halna Ben, nem halna ki a család, akár nevet is lehetne változtatni. Mondjuk ez már nem kérdéses, de nem Ben volt az egyetlen leszármazott Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Érdekes, hogy még mindig nem érkezett meg az új szám, pedig elvileg már kipostázták a megrendelőknek. A Skywalker vérvonalat Luke és Leia után csak Ben és Jaina viszi tovább, de az igaz, hogy nem egyedül Ben, bár Cade az ő leszármazottja. Arról nem tudok, hogy Jaina-nak lettek volna gyerekei, úgyhogy szerintem így is, úgy is Luke egyenes ági leszármazottai viszik tovább a nevét. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Érdekes, hogy még mindig nem érkezett meg az új szám, pedig elvileg már kipostázták a megrendelőknek. Én azóta már meg is vettem. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Én azóta már meg is vettem. Én nem merek kockáztatni azzal, hogy megveszem, mert elképzelhető, hogy csak a jövő héten hozzák meg, kettővel meg mit csináljak? Ha a jövő héten sem jön semmi, jobb ötletem híján majd írok a semic-nek... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. (szerkesztve) A Skywalker vérvonalat Luke és Leia után csak Ben és Jaina viszi tovább, Meg Jacen is (és ez már tuti), hiszen neki született egy lánya, a nevét nem tudom, azt Tenel Ka tudná megmondani, elvégre Jacen Solo lányának az eu-beli Tenel Ka az édesmamája (aki szintén Jedi, ez sem egy utolsó szempont, amellett hogy egy szép nagy birodalom az uradalma ). No megnéztem, Allana Jacen lányának a neve. http://starwars.wikia.com/wiki/Allana_Solo Szerkesztve: 2010. Április 29. - MissKarrde Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. (szerkesztve) Ez érdekes, bevallom, erről nem tudtam. Egyébként is ez az EU azon része, amit nem olvastam semmilyen formában, így csak a wookiepédiára és az itt-ott összeszedett infókra támaszkodtam, de most már képben vagyok. Közben én is rátaláltam: "...40 Y.U.-ban gyermeke születik Tenel Ka-tól, kinek a neve Allana Solo lesz." Szerkesztve: 2010. Április 29. - Darth Sky Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. (szerkesztve) Ezeket az infókat én is innen-onnan szedegetem össze. Jó lenne olvasni is őket, de ki van csukva, hogy a közeljövőben lesz magyarul. Fenébe, gyúrni kéne az angolra. Most, hogy olvasgattam a cikkeket angolul, végül is nem lenne reménytelen belekezdeni. Csak eleinte haladna lassan az ember. Most legalább azt is elolvastam, hogy mi lesz Tenel Kával Spoiler: hát ő sem fog megőszülni, idő előtt meghal, aztán Allanát Leiáék veszik magukhoz. Utána már nem sok mindent írnak róla, gondolom, erről még nincsenek történetek. Szerkesztve: 2010. Április 29. - MissKarrde Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Miért, a Del Reyesek komolyan azt tervezték, hogy Ben Skywalkernél kihal a Skywalker ág? Elvileg megcsinálhaták volna. Azt rebesgetik, hogy mire véget ér a Legacy of the Force újabb Skywalkernek mondhatunk búcsút. Ezúttal egy öregnek. És Jaina? Legutóbbi emlékeim szerint ő még él, ha a neve nem is Skywalker, de vér szerint ugyanolyan, mint Ben. No meg ott van Jacen lánya is. Szóval azért ha meg is halna Ben, nem halna ki a család, akár nevet is lehetne változtatni. Mondjuk ez már nem kérdéses, de nem Ben volt az egyetlen leszármazott Érdekes, hogy még mindig nem érkezett meg az új szám, pedig elvileg már kipostázták a megrendelőknek. A Skywalker vérvonalat Luke és Leia után csak Ben és Jaina viszi tovább, de az igaz, hogy nem egyedül Ben, bár Cade az ő leszármazottja. Arról nem tudok, hogy Jaina-nak lettek volna gyerekei, úgyhogy szerintem így is, úgy is Luke egyenes ági leszármazottai viszik tovább a nevét. A híresztelések szerint Jaina a Fel családba házasodik bele, ezért lesznek Felék Erőhasználók a Legacyban. Ezeket az infókat én is innen-onnan szedegetem össze. Jó lenne olvasni is őket, de ki van csukva, hogy a közeljövőben lesz magyarul. Fenébe, gyúrni kéne az angolra. Most, hogy olvasgattam a cikkeket angolul, végül is nem lenne reménytelen belekezdeni. Csak eleinte haladna lassan az ember.Most legalább azt is elolvastam, hogy mi lesz Tenel Kával Spoiler: hát ő sem fog megőszülni, idő előtt meghal, aztán Allanát Leiáék veszik magukhoz. Utána már nem sok mindent írnak róla, gondolom, erről még nincsenek történetek. A Fate of the Jedi foglalkozik ezekkel az eseményekkel most. Allanáé a Falcon azt hiszem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Küzdj meg máskor! 2. rész. Jó lett a befejezés. Tetszett, hogy Sinde mester mégis a maradás mellett döntött és segített a kalamáriknak. Ügyesen elbántak a Leviatánnal. Azard és a Sith tudós megúszták, kár. A köv. számban végre visszatérünk Cade-ékhez. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Küzdj meg máskor! 2. rész.Jó lett a befejezés. Tetszett, hogy Sinde mester mégis a maradás mellett döntött és segített a kalamáriknak. Ügyesen elbántak a Leviatánnal. Azard és a Sith tudós megúszták, kár. De ezzel még a Mon Calamariért vívott küzdelem még koránt sem ért véget. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. De ezzel még a Mon Calamariért vívott küzdelem még koránt sem ért véget. Mikor térünk vissza a Mon Calamari-s eseményekre? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Elvileg megcsinálhaták volna. Azt rebesgetik, hogy mire véget ér a Legacy of the Force újabb Skywalkernek mondhatunk búcsút. Ezúttal egy öregnek. A híresztelések szerint Jaina a Fel családba házasodik bele, ezért lesznek Felék Erőhasználók a Legacyban. Hmmm... rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, bár természetes. Annyit olvastam eddig, hogy Jaina eljegyzi magát Jagged Fellel, de többel még nem igazán találkoztam. Biztos akkor hozzá is megy idővel. Legalább a gyereke(i) már majdnem totál koréliaiak lesznek Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Mikor térünk vissza a Mon Calamari-s eseményekre? Legközelebb a 41. részben azt hiszem, a Rouge's Endben. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Jó volt a folytatás, nekem az efféle víz alatti ütközetek alapból bejönnek, bár remélem egyszer lesz valami komolyabb volumenű csata is. Kíváncsi vagyok, mi lesz a folytatásban Cade-ékkel, de ennek a történetszálnak a folytatását is kíváncsian várom, miután elég sejtelmesen ért véget: a Leviatán nem pusztult el, a 2 Sith életben maradt, Sinde sem hagyta el a bolygót, úgyhogy még nem lehet vége. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Remélem a Tatuin sztorit nem hagyják ki, az nagyon jónak ígérkezik. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. A következő számban a Fordulatot és a Vihart kezdik el, bár fogalmam sincs, hogy mire számítsak, a külföldi kiadásokat egyáltalán nem kísérem figyelemmel. Remélem nem lesz kevésbé jó, mint az eddigiek. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. A következő számban a Fordulatot és a Vihart kezdik el, bár fogalmam sincs, hogy mire számítsak, a külföldi kiadásokat egyáltalán nem kísérem figyelemmel. Remélem nem lesz kevésbé jó, mint az eddigiek. Nem lesz az, elhiheted. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Nagyon, nagyon, nagyon spoileres... Szóval aki nem akarja lelőni a poént, az semmi pénzért se nyomja meg a spoiler gombot. Spoiler: Pontosan még nem tudom, hogy hogyan, de az utolsó, azaz az Extremes történetszálban Darth Talon elrabolja Darth Krayt holttestét, aki valamilyen úton-módon feltámadt, és sikerült meggyógyítania magát a Yuuzhan Vong implantátumoktól. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Nagyon, nagyon, nagyon spoileres... Szóval aki nem akarja lelőni a poént, az semmi pénzért se nyomja meg a spoiler gombot. Spoiler: Pontosan még nem tudom, hogy hogyan, de az utolsó, azaz az Extremes történetszálban Darth Talon elrabolja Darth Krayt holttestét, aki valamilyen úton-módon feltámadt, és sikerült meggyógyítania magát a Yuuzhan Vong implantátumoktól. Na, ez váratlan. Indíthatnának egy olyan sorozatot, amely folytatja a Legacy-t Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Upsz, valószínűleg félreérthettem valamit, Darth Talonnak semmi köze az ügyhöz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.