Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Valami cafat. Pedig ezt tudtam. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Karrde tökéletes válasz! Összesítek és jön a végeredmény. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Valami cafat. Pedig ezt tudtam. Én is ennyire emlékeztem, de Karrde egy csapásra felfrissítette a memóriám A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Ez a csajszi valahogy megmaradt az emlékezetemben A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Az összesített végeredmény: MissKarrde: 7 pont Dzséjt: 4 pont Oldie: 3 pont A többiek sajnos nem tudtak pontot szerezni. Gratula minden pontszerzőnek, és külön gratula Karrdénak, amiért így lesöpörte a fiúkat a pályáról. Az un(d)okámnak meg csak annyit üzenek, hogy sokan próbáltak már engem kinyírni... Pár temető megtelt már velük... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Gratula Karrde, szép volt és EU-ban tényleg verhetetlen vagy A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás