Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Amikor Darth Vader levágta Luke Skywalker kezét, akkor is ezt a manővert használta, ha jól emlékszem. Nem nevezném utalásnak, inkább csak egy véletlen hasonlóságnak. Én biztos vagyok benne, hogy a készítők nem tök véletlenül csináltak egy ugyanolyan mozdulatsort mint amit az EPV -ben látunk. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Amikor Darth Vader levágta Luke Skywalker kezét, akkor is ezt a manővert használta, ha jól emlékszem. Az is hasonló, de az első szinte kockáról-kockára ugyanaz a jelenet Nem nevezném utalásnak, inkább csak egy véletlen hasonlóságnak. Én biztos vagyok benne, hogy a készítők nem tök véletlenül csináltak egy ugyanolyan mozdulatsort mint amit az EPV -ben látunk. In-Universe, persze, hogy véletlen, de ahogy Ody mondta, kizárt, hogy nem szándékosan csinálták ilyenre a készítők Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Előfordulhat, persze elismerem, ha mindez motivált volt a készítők részéről, nem tagadom, de akár lehet véletlen is, mert az én szememben valahogy elég általános lefegyverezési módszernek tűnik ez. Mert ennyi erővel minden egyes fénykardcsapást össze lehet hasonlítani a filmekben látottakkal. Bár most hogy belegondolok, tekintettel arra, hogy a Mortis trilógiáról van szó, lehet, hogy igenis motivált... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. (szerkesztve) Előfordulhat, persze elismerem, ha mindez motivált volt a készítők részéről, nem tagadom, de akár lehet véletlen is, mert az én szememben valahogy elég általános lefegyverezési módszernek tűnik ez. Mert ennyi erővel minden egyes fénykardcsapást össze lehet hasonlítani a filmekben látottakkal. Bár most hogy belegondolok, tekintettel arra, hogy a Mortis trilógiáról van szó, lehet, hogy igenis motivált... De ez egy jellegzetes mozdulat amit se előtte és se azóta nem láttunk. Szerkesztve: 2015. Május 14. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 14. (szerkesztve) Anakin és Ahsoka vívása....pelenka kellett. Ráadásul iszonyatosan jó célzások a későbbi várható eseményekre. Már alig várom az EPIII -at. Szerkesztve: 2015. Május 14. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.