kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sajnos az angolok jutnak szerinem tovább, de azért Figoéknak drukkolok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sajnos az angolok jutnak szerinem tovább, de azért Figoéknak drukkolok! Nem úgy néz ki, hogy az Angolok mennek tovább. De számomra továbbra is érthetetlen az az antifoci, amit az angolok játszanak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Majdnem lerágtam a körmeim, úgy izgultam már a hosszabbítás alatt. Egyébként a játék nem volt egy sziporkázó. Ha a portugálok nem lőnek annyit mellé vagy valahogy jobban átverekszik magukat az angol védelmen, nem lett volna 11-es párbaj. Vagy nagyon rosszul látom? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Örülök a Portugálok továbbjutásának. Sajnos ezen a VB-n az Angolok elég keveset mutattak. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hát ez (is) egy borzalmas meccs volt. Most ha akarnék valami pozitívat mondani, azt mondanám, hogy angoloknak 5 meccsük volt, mind az öt nagyon unalmas, rossz, borzalmas. Portugáloknak 2 jó meccsük volt, és 2 mérsékelt, de azért azok sem voltak olyan borzalmasok, mint akármelyik angol. Ugye ez a szar volt a portugálok 5. produkciója. Mondjuk ez alapján megérdemelték a luzitánok a továbbjutást, de nekik is fel kell váltani a Mexikó, és Hollandia sebességfokozatba. Rooney kiállítása szerintem jogtalan volt, nem csinált semmi különöset. Megtaposta, ok max sárga, lökdösődik kakaskodik, egy vb negyeddöntőn ilyenért ne állítsunk ki senkit, ha nem durva, ez nem volt semmi különös. Ha csúnyán beszélt mint mindig én azért sem állítanám ki, elengedném a fülem mellett egy vb meccsen. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Még az volt nekem feltűnő, hogy az angoloknak erőnléti problémáik vannak. Argentínokon, portugálokon nem látszott semmi hasonló. Olaszok, Németek (Ballackon kívül) meg duzzadtak az erőtől még a meccs után is. Fittek voltak... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sopron 3-1-re ég otthon. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sopron 3-1-re ég otthon. Rúgtak egy szép gólt, most 2-3. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Objektíve nézve szerintem sem járt kiállítás Rooney-nak, max. sárga lap. Ilyen alapon Figot is ki lehetett volna állítani a hollandok elleni meccsen. Szubjektíve nézve örülök neki érthető okokból. Egyébként is kolléganőm szerint Rooney-t látni felér egy hét rémálmodással, és nem jár messze az igazságtól Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. A braziloknak nincs közük a meccshez. Zidane szenzációs! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Sopron 3-1-re ég otthon. 3-3 lett! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL!! HENRY!! Nagyon érett! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. EZ AZ! AZ AZ! EZ AZ!!!!!! Kiverték azt a beképzelt csürhét!!! :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Mit játszottak na a Franciák!! Elképesztő! Zidane játékára nincs szó. Mit tud ez a játékos is 35 évesen. Ma este a Franciák voltak a brazilok. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. 3-3 lett! És egy jogtalan 11-esből vezettek a törökök. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Mit játszottak na a Franciák!! Elképesztő! Zidane játékára nincs szó. Mit tud ez a játékos is 35 évesen. Ma este a Franciák voltak a brazilok. Franciák akkor nem játszottak egyik meccsükön sem ilyen jól, mikor vb-t nyertek, de amikor eb-t akkor sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Teljesen mindegy mi volt régen, csak az számít ma milyenek voltak. A VB egyik legjobb játékával nyertek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. A meccs kezdetén felülvizsgáltam az álláspontomat, és elfelejtettem, hogy a franciák kib.... a spanyolokat. Onnantól teljes erővel szurkoltam nekik. Hogy miket csinált Zidane Ilyet látva még én is látom, hogy a világ egyik legjobb játékosa és joggal. Egyébként van benne valami hihetetlenül szimpatikus vonás. No persze végigizgultam a meccset, főleg a gól után. A brazilok mehetnek haza Más:Indianapolisban a Ferrarik indulnak az élről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Más:Indianapolisban a Ferrarik indulnak az élről. Szép ez a nap. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. A meccs kezdetén felülvizsgáltam az álláspontomat, és elfelejtettem, hogy a franciák kib.... a spanyolokat. Onnantól teljes erővel szurkoltam nekik. Várjál ezt nem értem. Azért szurkoltál a franciáknak, mert kiejtették a hispánokat? Ez fordítva szokott lenni, mármint az ellen drukkol az ember aki kiejti kedvenc csapatát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. (szerkesztve) Azért nem szurkoltam nekik (franciáknak), mert kiejtették a spanyolokat, aféle dacból, vagy hogy is mondjam. De aztán láttam őket játszani (és a brazilokat), és magával ragadotta, amit láttam tőlük. Ezért gyorsan pálfordultam Szerkesztve: 2006. Július 1. - MissKarrde Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Teljesen mindegy mi volt régen, csak az számít ma milyenek voltak. A VB egyik legjobb játékával nyertek. Ez tőlem óriási dícséret volt a franciáknak. Pláne, hogy én egyáltalán franciát dícsérek. De hogy nem csak dícsérjem őket, azért a jó játékukhoz az is kellett, hogy a brazilok ugyanolyan szarul játszanak, mint az előző 4 meccsükön. Franciák, mindig egy picit javultak, azt tessék, az elődöntőben vannak. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Misskarrde Mostmár Értem Ez a játék mondjuk még engem is magával ragadott, pedig nem szeretem őket, sőt. Legalább nem érdemtelenül ment tovább akit nem szeretek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Örülök, hogy érted Tényleg megérdemelték a továbbjutást, de az elődöntőben a portugálokkal játszanak, és akkor aztán már nem kegyelmezek nekik Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Helyes! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Azárt Riberyt se hagyjuk ki, bár most nem nyújtott annyit mint az előző meccsen de nagyszerű volt ő is, sőt az egész francia válogatott. Kíváló teljesítményt nyújtottak. Német-Francia döntőt várok és ott tényleg győzőn a jobbik. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerintem a franciák most léptek elő első számú ezüstérmes jelölté. Német-Olasz amolyan előrehozott döntő lesz. Mind a két csapat nagyon együtt van, fizikálisan is a legjobbak. Mindkét csapatnak nagyon jó periódusaik voltak, az olaszoknak mostanában javul a játékuk, a németek gyengébb játékkal is továbbmentek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Német - Olasz Portugál - Francia A VB előtt nem hittem volna, hogy ez a négy gárda marad a végére. Egyébként Zidane úgy húzogatott a középpályán, meg szívatta a brazilokat, hogy öröm volt nézni. Szerintem évek óta nem játszott ilyen jól. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. A németeket nagyon nem szeretném ott látni, de hát ez nem kívánságműsor Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. (szerkesztve) Szerintem évek óta nem játszott ilyen jól. Egyetértek. Talán a euro 2000-es portugálok elleni elődöntőben játszott hasonlóan, meg a realos első éveiben, de azóta úgymond vegetál. Juvés éveiből a két utolsót láttam, az valami botrányosan rossz volt, pedig uralkodó aranylabdás volt akkoriban (de csak a két vb döntő gólja miatt), nem véletlen, hogy könnyen megvált tőle a juve, meg persze rekordösszegért. Szerkesztve: 2006. Július 1. - lokatelli Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.