Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Mit csináltak a Renaultnál? Hát... Ilyen elemi hibát azt hittem csak a Ferrarinál képesek csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Így a vége felé roppant unalmas már. Vettelt sajnálom, de úgy tűnik McLaren és a Ferrari visszatért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Mit csináltak a Renaultnál? Hát... Cse**k meg Nagyon sajnáltam, hogy kiesett csapatmunka miatt Alonso, talán jó futam lett volna a számára. Jó, hogy legalább Webber harmadik lett. Nem tudom, Massa hogy és mikor épül fel, de sajnálni fogom, ha Valenciában nem lehet ott. Reméljük, hamar rendbe jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Fél öttől Moto Gp futam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Fél öttől Moto Gp futam. Talma 12. lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Azt hiszem, ez nem túl rossz eredmény, ugye? M1-en híradóban volt, hogy Massa életveszélyes állapotban van, de stabil, legalább keddig altatják még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Azt hiszem, ez nem túl rossz eredmény, ugye? Remek volt a gumiválasztása, mert esett a végén. Két világbajnokot is leelőzött. A taktika is része a versenynek így csak gratulálni lehet neki. Massának meg jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Köszi, sejtettem, hogy ez nem rossz eredmény tőle ebben a kategóriában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Ááááááááááááááááááááááááá http://www.nemzetisport.hu/formula1/vissza...ban-248842.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. És igen! Visszatér!!! Ez hatalmas üzleti fogás is egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Kérdem én, a tesztpilóta miért nem jó a Ferrarinak? Annyi tehetség vár a nagy alkalomra. Csak nehogy Schumi felégjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Kérdem én, a tesztpilóta miért nem jó a Ferrarinak? Annyi tehetség vár a nagy alkalomra. Csak nehogy Schumi felégjen. Üzlet és hatalmas marketing fogás....most mindenki rá lesz kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Üzlet és hatalmas marketing fogás....most mindenki rá lesz kíváncsi. Hát elégé megcsappant a F1 iránti érdeklődés az biztos. De azért sajnálom az ifjakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Reméltem, hogy mégsem ez lesz a döntés, de ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Annyi előny talán lehet belőle, hogy felrázza kicsit Kimit. Az utolsó találkozásuk a pályán igen emlékezetes csatát hozott magával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Gyurta Dániel Európa-rekorddal világbajnoki címet szerzett! :) http://www.nemzetisport.hu/vizesvb/gyurta-...ett-249210.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Grat neki. Amúgy nem csípem a gyereket mert elég flegma volt az általam látott riport alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ja-ja-ja, gratulálok neki, szép teljesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Gratula neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Ma Hosszú Katinka is világbajnok lett! Amúgy meg Fereeeeencvááááároooooos éjjjjjjjjjjjáááááóóóóóóó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hosszú Katinka is világbajnok lett úszásban! Nagy Gratula! http://www.nemzetisport.hu/vizesvb/kettos-...ett-249505.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Gratula neki is Szépek ezek az eredmények Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Érdekes, hogy ezt mennyire jópofának tartod, a múltkor meg morogtál a Pia... topikban, ha az emberlánya megiszik egy üveg sört Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Nekem is ez jutott eszembe. Máskor mindig b*szogatja az embert, ha iszik valamit, ezt a videót meg jópofának tartja. Szegény Kimi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Érdekes, hogy ezt mennyire jópofának tartod, a múltkor meg morogtál a Pia... topikban, ha az emberlánya megiszik egy üveg sört Pontosan. Egy nő csöppet sem űdítő látvány ha így leissza magát, de most nem értem, hogy hogy jön össze a két dolog. Máskülönben nem jópofa, hanem ídétlen. Magasról teszek amúgy, hogy Kimi hogy issza le magát, csak emellett hozzná is az eredményeket a Forma 1-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. csak emellett hozzná is az eredményeket a Forma 1-ben. A VB cím elégedetté tette. Láthatóan már lesz*rja az egészet. Meg alkoholista is, de ez valóban legyen az ő baja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Éljen a Loki , az ország legjobb focicsapata! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Éljen a Loki , az ország legjobb focicsapata! Csak a Fradi után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Csak a Fradi után. Hát azért én ezzel vitatkoznék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.