Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Van bontva egy üveg vörösborom, elő is kapom, olyan jó lett a vége ;)

Pasiknál 4 év kihagyás után visszatért az olimpiai bajnok Jevgenyij Plushenko, jött, látott és győzött :D Ismét megmutatta, hogy mégis csak ő a legjobb férfi műkoris a világon :) Aztán a végén egy év kihagyás után pedig személyes kedvencem, Stephane Lambiel parádézott (két hibával, de egye fene, neki elnézem), és megcsípte a második helyet :) Még nem olyan magabiztos a jégen, mint mondjuk 3 vagy 4 éve, de még mindig iszonyú jó nézni :)

És ami érdekes, hogy 4 éve, az előző olimpián az övé lett a második hely, szóval ez a két fickó megint felállt egymás mellé a dobogóra, amit persze a tévé nem közvetített ;)

Joubert címvédő lett volna, de így csak 3. lett, jobb is, mert nem csípem :) Benne egy pozitívum van, még hozzá a koreográfusa vagy kije, Maxim Staviski, aki a kedvenc jégtáncosom volt, míg két éve vissza nem vonult a versenyzéstől, mint kétszeres világbajnok :D De legalább most ott sasolt a pont kihirdetésnél :D

Jó volt, na :D

Hozzászólás ideje:
Én azóta nem nézem ezeket a műsorokat, mióta a fal "puha" lett. Régen sokat lehetett rajtuk röhögni, hogy nagy sebességgel neki mentek a kemény falnak. :)
Aranyosi Péter dumája hatalmas. ;) Mindig szakadok amikor ismétlik az asszonnyal közös korcsolya nézést. ;)
Hozzászólás ideje:
Na azt látom. ;) Biztos jó verseny volt. :)

Az volt, főleg az utolsó fél óra :)

Én azóta nem nézem ezeket a műsorokat, mióta a fal "puha" lett. Régen sokat lehetett rajtuk röhögni, hogy nagy sebességgel neki mentek a kemény falnak. ;)

Most meg folyton esnek az ugrásokból és a többi :) Állítólag régen nem volt ez, a pár éve bevezetett keményebb szabályrendszernek köszönhető az egész, szerencsétlen versenyzők inkább számolnak és matekoznak, úgy koriznak, nem a zenére :) Ezt az egyik műsorvezető mondta valamelyik évben.

Hozzászólás ideje:

Ody, ha érdekel, a rövid program után Sebestyén Júlia a 6. helyen áll, holnap még jön a kűr.

És idén abbahagyja a versenyzést :)

Jók voltak a táncosok is, a kedvenceim nyertek :)

Hozzászólás ideje:

Meglátjuk, mi lesz. Azt mondták az előbb, hogy talán még a vb-t bevállalja, de nem biztos. De az sem, hogy egyáltalán nem indul a vb-n.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Egyébiránt, ha bárkit is érdekel, indult a téli olimpia :)

Csorog lefelé a nyitó ünnepség, sajnos éjjel inkább aludtam, mint tévéztem :)

Hozzászólás ideje:
Egyébiránt, ha bárkit is érdekel, indult a téli olimpia :D
Jó, hogy szólsz el is felejtkeztem róla :) Bár nem sok minden érdekel csak a biatlon, a szánkó meg a síelés.
Hozzászólás ideje:
Egyébiránt, ha bárkit is érdekel, indult a téli olimpia :P

Mi is épp nézzük! :)

Síugrás, szánkó és bob érdekel.

De mekkora már, hogy az egyik olimpiai zászlóvivő Donald Southerland, Kiefer apucija! :D

Szerkesztve: - Tenel Ka

Hozzászólás ideje:
Jó, hogy szólsz el is felejtkeztem róla :D Bár nem sok minden érdekel csak a biatlon, a szánkó meg a síelés.

Akkor már megérte beírom :) Csak??? Ez szerintem épp elég :P

De mekkora már, hogy az egyik olimpiai zászlóvivő Donald Southerland, Kiefer apucija! :P

No megsasolom majd ma, ha lejött az ünnepség :P

Szerintem az meg lentiek alapján nem titok, hogy én melyik sportágat követem majd :P Szerencsére ismétlése du. fél 5-től, addigra hazaérek :P Persze az éremosztókat hajnalban már meg fogom nézni :P

Hozzászólás ideje:
Egyébiránt, ha bárkit is érdekel, indult a téli olimpia :P

Csorog lefelé a nyitó ünnepség, sajnos éjjel inkább aludtam, mint tévéztem :)

A téli sportok nem a kedvenceim. De láttad már az új forma-1 -es csapatokat? Alonso jól néz ki Ferraris ruhában. az új LOTUS meg a legszebb, nekem nagyon tetszik. Schumacher nem jön be a mercinél. :P Lehet, hogy Alonso fan leszek idén? :D
Hozzászólás ideje:
A téli sportok nem a kedvenceim. De láttad már az új forma-1 -es csapatokat? Alonso jól néz ki Ferraris ruhában. az új LOTUS meg a legszebb, nekem nagyon tetszik. Schumacher nem jön be a mercinél. :D Lehet, hogy Alonso fan leszek idén? :)
Váglak majd én nyakon, hogy a másikat a fal adja vissza :P

Én Kobayasi san-ra leszek kiváncsi. :P Remélem lesz egy-két kamikaze akciója. :P

Téli sportok. Anno órákig el tudtam nézni a sífutást. :P Mára már unalmassá vált. De abban az időben ugye még nem volt kiskétszáz más csatorna. :P "zabáltam" a bobversenyeket, lesiklást, síugrást, gyorskorcsolyát is.

Hozzászólás ideje:
Te kinek drukkolsz fiam?
Nem tudom még. Sajna az "ISTEN" kiszállt erre az évre a cirkuszból. Vettelhez nagy reményeket fűzők továbbra is. De újra itt lesz De La Rosa is. Én merem remélni, hogy izgalmasabb futamok lesznek mint tavaly.
Hozzászólás ideje:
De láttad már az új forma-1 -es csapatokat?

Nem, majd az első futam alkalmával meglesem őket :) Nem igazán foglalkozom ilyenkor a szériával, nekem elég lesz az is, amit a műsorokban elmondanak.

Hozzászólás ideje:

Az Alonso-Massa páros remekül mutat, bár egy másik csapatnál még jobb lenne :D Csak hát melyik másik csapatnál, ami nyerő is és kedvencem is? :P Most nincs olyan, szóval jó így is :)

Hozzászólás ideje:
Emlékszel amikor anyázták egymást egy verseny után a díjátadó előtt? :)
Ja-ja. :D

De aztán nagy barátok lettek, valahol láttam egy képet ahol együtt golfoznak :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.