MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Az Ebből idő hiányában leginkább a párosokat nem nézem, meg a csajokat immel-ámmal követem csak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem hiszem el, a pasiknál itt van a legutóbbi olimpiai bajnok és kedvencem is visszatért Erre inni fogok valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem hiszem el, a pasiknál itt van a legutóbbi olimpiai bajnok és kedvencem is visszatért Erre inni fogok valamit :D Majd értesíts, hogy mit iszol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Van bontva egy üveg vörösborom, elő is kapom, olyan jó lett a vége Pasiknál 4 év kihagyás után visszatért az olimpiai bajnok Jevgenyij Plushenko, jött, látott és győzött Ismét megmutatta, hogy mégis csak ő a legjobb férfi műkoris a világon Aztán a végén egy év kihagyás után pedig személyes kedvencem, Stephane Lambiel parádézott (két hibával, de egye fene, neki elnézem), és megcsípte a második helyet Még nem olyan magabiztos a jégen, mint mondjuk 3 vagy 4 éve, de még mindig iszonyú jó nézni És ami érdekes, hogy 4 éve, az előző olimpián az övé lett a második hely, szóval ez a két fickó megint felállt egymás mellé a dobogóra, amit persze a tévé nem közvetített Joubert címvédő lett volna, de így csak 3. lett, jobb is, mert nem csípem Benne egy pozitívum van, még hozzá a koreográfusa vagy kije, Maxim Staviski, aki a kedvenc jégtáncosom volt, míg két éve vissza nem vonult a versenyzéstől, mint kétszeres világbajnok De legalább most ott sasolt a pont kihirdetésnél Jó volt, na Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Jó volt, na Na azt látom. Biztos jó verseny volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Én azóta nem nézem ezeket a műsorokat, mióta a fal "puha" lett. Régen sokat lehetett rajtuk röhögni, hogy nagy sebességgel neki mentek a kemény falnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Én azóta nem nézem ezeket a műsorokat, mióta a fal "puha" lett. Régen sokat lehetett rajtuk röhögni, hogy nagy sebességgel neki mentek a kemény falnak. Aranyosi Péter dumája hatalmas. Mindig szakadok amikor ismétlik az asszonnyal közös korcsolya nézést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Aranyosi Péter dumája hatalmas. Mindig szakadok amikor ismétlik az asszonnyal közös korcsolya nézést. Én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Na azt látom. Biztos jó verseny volt. Az volt, főleg az utolsó fél óra Én azóta nem nézem ezeket a műsorokat, mióta a fal "puha" lett. Régen sokat lehetett rajtuk röhögni, hogy nagy sebességgel neki mentek a kemény falnak. Most meg folyton esnek az ugrásokból és a többi Állítólag régen nem volt ez, a pár éve bevezetett keményebb szabályrendszernek köszönhető az egész, szerencsétlen versenyzők inkább számolnak és matekoznak, úgy koriznak, nem a zenére Ezt az egyik műsorvezető mondta valamelyik évben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Ody, ha érdekel, a rövid program után Sebestyén Júlia a 6. helyen áll, holnap még jön a kűr. És idén abbahagyja a versenyzést Jók voltak a táncosok is, a kedvenceim nyertek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Ody, ha érdekel, a rövid program után Sebestyén Júlia a 6. helyen áll, holnap még jön a kűr.És idén abbahagyja a versenyzést Az olimpiával búcsúzik. Remélem holnap előrébb jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Meglátjuk, mi lesz. Azt mondták az előbb, hogy talán még a vb-t bevállalja, de nem biztos. De az sem, hogy egyáltalán nem indul a vb-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Egyébiránt, ha bárkit is érdekel, indult a téli olimpia Csorog lefelé a nyitó ünnepség, sajnos éjjel inkább aludtam, mint tévéztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Egyébiránt, ha bárkit is érdekel, indult a téli olimpia Jó, hogy szólsz el is felejtkeztem róla Bár nem sok minden érdekel csak a biatlon, a szánkó meg a síelés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. (szerkesztve) Egyébiránt, ha bárkit is érdekel, indult a téli olimpia Mi is épp nézzük! Síugrás, szánkó és bob érdekel. De mekkora már, hogy az egyik olimpiai zászlóvivő Donald Southerland, Kiefer apucija! Szerkesztve: 2010. Február 13. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Jó, hogy szólsz el is felejtkeztem róla Bár nem sok minden érdekel csak a biatlon, a szánkó meg a síelés. Akkor már megérte beírom Csak??? Ez szerintem épp elég De mekkora már, hogy az egyik olimpiai zászlóvivő Donald Southerland, Kiefer apucija! No megsasolom majd ma, ha lejött az ünnepség Szerintem az meg lentiek alapján nem titok, hogy én melyik sportágat követem majd Szerencsére ismétlése du. fél 5-től, addigra hazaérek Persze az éremosztókat hajnalban már meg fogom nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Egyébiránt, ha bárkit is érdekel, indult a téli olimpia Csorog lefelé a nyitó ünnepség, sajnos éjjel inkább aludtam, mint tévéztem A téli sportok nem a kedvenceim. De láttad már az új forma-1 -es csapatokat? Alonso jól néz ki Ferraris ruhában. az új LOTUS meg a legszebb, nekem nagyon tetszik. Schumacher nem jön be a mercinél. Lehet, hogy Alonso fan leszek idén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. A téli sportok nem a kedvenceim. De láttad már az új forma-1 -es csapatokat? Alonso jól néz ki Ferraris ruhában. az új LOTUS meg a legszebb, nekem nagyon tetszik. Schumacher nem jön be a mercinél. Lehet, hogy Alonso fan leszek idén? Váglak majd én nyakon, hogy a másikat a fal adja vissza Én Kobayasi san-ra leszek kiváncsi. Remélem lesz egy-két kamikaze akciója. Téli sportok. Anno órákig el tudtam nézni a sífutást. Mára már unalmassá vált. De abban az időben ugye még nem volt kiskétszáz más csatorna. "zabáltam" a bobversenyeket, lesiklást, síugrást, gyorskorcsolyát is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Te kinek drukkolsz fiam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Te kinek drukkolsz fiam?Nem tudom még. Sajna az "ISTEN" kiszállt erre az évre a cirkuszból. Vettelhez nagy reményeket fűzők továbbra is. De újra itt lesz De La Rosa is. Én merem remélni, hogy izgalmasabb futamok lesznek mint tavaly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Nem tudom még. Sajna az "ISTEN" kiszállt erre az évre a cirkuszból. Vettelhez nagy reményeket fűzők továbbra is. De újra itt lesz De La Rosa is. Én merem remélni, hogy izgalmasabb futamok lesznek mint tavaly.Ki az Isten? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Ki az Isten? Tessék utánanézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Tessék utánanézni Rájkőnen? Kár, hogy tavaly nem volt kedve versenyezni, inkább ivott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Rájkőnen? Kár, hogy tavaly nem volt kedve versenyezni, inkább ivott. Hát jah, ha egyszerűen a csapat bénázott körülötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. De láttad már az új forma-1 -es csapatokat? Nem, majd az első futam alkalmával meglesem őket Nem igazán foglalkozom ilyenkor a szériával, nekem elég lesz az is, amit a műsorokban elmondanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. (szerkesztve) Itt a LOTUS. Sumi. Szerkesztve: 2010. Február 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Az Alonso-Massa páros remekül mutat, bár egy másik csapatnál még jobb lenne Csak hát melyik másik csapatnál, ami nyerő is és kedvencem is? Most nincs olyan, szóval jó így is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Az Alonso-Massa páros remekül mutat,Emlékszel amikor anyázták egymást egy verseny után a díjátadó előtt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Emlékszel amikor anyázták egymást egy verseny után a díjátadó előtt? Ja-ja. De aztán nagy barátok lettek, valahol láttam egy képet ahol együtt golfoznak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Voltak ilyenek, de hát verseny után nem éppen a nyugodtság, amiben a versenyzők leledzenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.