Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Kíváncsi vagyok lokatelli mit szól majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Na, arra én is. A Nemzeti Sport fórumán megoszlanak a vélemények Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Na, arra én is. A Nemzeti Sport fórumán megoszlanak a vélemények Donát. Szinte mindenhol. Vannak akik baklövésnek tartják, mert szerintük nem elég keménykezű edző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Érvek: Jó döntés, mert a) magyarok b) nem fogjuk minden héten olvasni, hogy kik csábítják el őket c) Bozsik edzőként, Détári játékosként elismert d) (ezt a fórumon olvastam: nem kell tolmács a Fábry show-ba ) Rossz döntés, mert: a) mert nincs marketing értékük b) mert kérdéses, hogy hogy férnek meg egymással c) mert nincs még túl nagy tapasztalatuk edzőként (bár ezzel Bozsik esetében vitatkozni lehet) Én mindenképpen amellett vagyok, hogy jó döntés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 16. Szerintem jó döntés, én örülök. Épp ideje volt már. Bozsik mindig szimpatikusan nyilatkozott. Fellépései is szimpik nekem. Reálisan értékelte az eredményeit, pl. mikor kikaptak belátta, hogy szarok voltak. Nem keresett kibúvókat, (pedig szöv kap ként ezt meg kell tanulnia ) mostani kapitányok, mindig előadták, hogy milyen jók voltunk, de rajta kívül kevesen látták úgy (Bicskei Grúziában. vagy Gelei Lettországban). Ki lehet kapni, de ne mesélje be nekem, hogy jók voltunk. Kemény Dénes például ezért szimpi, mert a Fokuokai vb után ő mondta hogy szarok voltunk, pedig OB-ként milyen égés volt. Détárit azért bírom mert mindenkivel rosszba volt míg edző volt. Ezért külön tetszett, beszólt mindenkinek. Neki azért van mire beképzeltnek lennie. Bár nem az eszéért szeretjük. De nem is okoskodnia kell, hanem feltüzelnie azt a sok ballábas gárdát. Ahhoz meg csak ért, hisz ő mindig motivált volt. Ja és ő rúgott gólt vb-n valami önbizalmat átragaszthat a fiúkra. Válaszolva Donát megjegyzéseire. Szerintem nem kell marketing, abból már kaptunk eleget az elmúlt 2 és fél évben és mire mentünk vele? Elverettük magunkat Délamerikával. Én ezt lespóroltam volna, lehet van akinek ez tetszik, én inkább megvernék egy velünk egy súlycsoportba lévőt. Szerintem megférnek egymás mellett, különben ők sem mentek volna bele. Szerintem Bozsiknak van annyi tapasztalata amennyi kell, Détári feladatához, meg nem kell tapasztalat. Szöv.kapnak szerintem nem is kell nagyon jó edzőnek lenni, inkább motiválnia kell a játékosokat. Hangulatba hozni, ez szerintem fontosabb, mint a nagy taktika. Persze nem azt mondom, hogy bal lábas játszasson a jobb oldalon, ha jobb hangulatban érzi, de erről nem lesz szó. Mostmár aztán hajrá. Nem tudjátok mikor lesz az első meccs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Anglia. Május. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Olyan soká?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Gondoltam a reakcióra Az NS azt írta, hogy a két kapitány május 30-án debütál Anglia válogatottjával szemben. Ez azt hiszem elég egyértelmű, de tény, hogy be lehetne iktatni még néhány találkozót előtte... Emlékszem, 2002-ben a VB előtt a horvátok ellen játszottunk, ezt most is meglehetne ejteni a '12-es EB jegyében, persze BOTRÁNYMENTESEN! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Azon a meccsen is milyen szarok voltunk te jó ég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Időmérő remek volt. Ennek az új rendszernek az a nagy előnye, hogy az utolsó két perc izgalmasabb, mint versenyen a befutó. Emlékeztet a régi időmérők végének hangulatára Rajt sorrend: Fisichella Button Rosberg M.Schumacher +10 helyes büntetés Webber Montoya Raikkönen Alonso Klien R.Schumacher +10 helyes büntetés Coulthard Barrichello Trulli Villeneuve Heidfeld Massa Speed Liuzzi Albers Monteiro Sato Ide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Schumi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Ne aggódj a kis vörös barátodért, Ody. Raikönnen effektus -> Schumi tankja teli. De hová tűnt FERNANDO ALONSO? Hajrá McLarenek Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Schumi... Ráadásul a második körben az utolsó helyen végzett. Ha valaki utána még jobb kört ment volna a lemaradók közül, hátulról kezdené a versenyt. De biztos taktika van benne, és a végén Donátnak lesz igaza. Alonso talán eggyel kevesebbszer jön ki a boxba, ki tudja? Majd meglátjuk holnap. A két Renault között nincs ekkora különbség (2 mp körüli), ezért taktika lehet itt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. azt olvastam, hogy Alonso kocsiját véletlenül kétszer (!) is megtankolták az utolsó etap előtt, ezért lett ennyire csiga lassú Ezt ő nyilatkozta... bár nem tudom, lehet, túl sok vizet vesztett, és félrebeszél Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. No, akkor lehet taktikázni már megint/még mindig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Alonso a héten beszólt Rossi-nak, nagyon unszimpatikus módon. Azért mert egyszer világbajnok lett, még nem kellene nagyképűsködnie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Valójában ez már régebben elkezdődött. Amikor Rossi tesztelt a Ferrarinak, Alonso azt nyilatkozta, hogy "nem ájult el" Rossi teljesítményétől, sőt, biztos benne, hogyha betennék őt a motorosok közé, akkor pár futam után motorral is nyerne GP-t. Erre most jött Rossi, hogy jólvan akkor, mérkőzzenek meg, hármas kategóriában. Forma-1, Motor, meg még valami. De valójában már decemberben szólt be Alonso, vagy januárban, nem emlékszem pontosan. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Schumacherrel már versenyzett Rossi. Autóban öt másodpercet vert Rossira MS, míg motorban kapott 50 másodpercet...a kis Alonso égne mint a rongy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Ami nem is lesz kárára, azt hiszem. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Olcsóbb lett a rózsa kikapott a dózsa Pedig régen mindig ikszelt a pécsi dózsa a fővárosival. Változnak az idők, pécsi dózsából, PMFC lett munkással, mostanában meg Mecsek lett (Kovács Kálmán ezt nem tudta és lehet "szakkommentátor" ) Remélem nincs lezsírozva ez a bajnokság a dózsának. Nem örülnék neki, Mészőly ellenszenves, Játékosaik közt sincs egy szimpi se, ráadásul a lila nekem vörös posztó. Szerdán be is bizonyította az ute, hogy focizni nem nagyon tud(ezt mondjuk ma is), csak durváskodni, ráadásul a bíró nagyon nekik fújt. Nyertek a riválisok is minden nyitott. Hajrá többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. A Debrecen csak holnap játszik (azaz: ma ), de nem hiszem, hogy gondot okozna nekik a Győr... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. A Debrecen csak holnap játszik (azaz: ma ), de nem hiszem, hogy gondot okozna nekik a Győr... Ki tudja, azért Győrben vannak jó játékosok, akik kifoghatnak egy jó napot. Ha már a szezon nem jött össze nekik. De az MTK, Fehérvár nyert. Ők üldöznek rendesen. Már csak a Lokin a sor. Sopron is győzött. Horváth András ismét rúgott (fejelt) gólt. Sopronnak szorítok. Forza Signori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Lokatelli: Hát, lehet, néha durvák (Erős Karcsi egy ÁLLAT), de szerintem a Debrecen után az Újpestiek játszák a legszebb futballt hazánkban. Én nem szurkolok hazai szinten úgy igazán senkinek (leginkább a Vasas felé húz a szívem), de semleges nézőként azt mondom, hogy az újpest igen is játszik. Mészöly pedig szerintem nagyon szerény, tisztelettudó és tehetséges edző, vele sincs bajom. Szóval én annak is örülnék, ha a Fehérvár, ha az MTK, ha a Debrecen, vagy ha az újpest nyerne... A táblázatot elnézve valamelyik be fog jönni A Maláj nagydíj hivatalos (!) rajtsorrendje (nagyon sok csapat rosszul közölte,a helyzet ugyanis a következő: Akinek motort cseréltek, annak legalább 10 hellyel hátra kell kerülnie - kiv., hogyha az már a 22. hely után lenne ugyebár - így aztán Schumacher 14. lett, és hiába soroltak előle hátra három versenyzőt, neki akkor is 14. kell lennie, és a mögötte levők kerülnek előbbre. Még annyi, hogy a sort azért Ralf Schumacher zárja, mert ő az időmérőn esett ki, és rá az a szabály vonatkozik, hogy MINDENKÉPP a mezőny végéről kell indulnia, így ha egy másik versenyzőt (MASSA) 20 pozicíó vesztésével büntetnek, ő akkor is mögülle kell, hogy induljon): 1. G. FISICHELLA 2. J. BUTTON 3. N. ROSBERG 4. M. WEBBER 5. J. MONTOYA 6. K. RAIKKONEN 7. F. ALONSO 8. C. KLIEN 9. J. TRULLI 10. J. VILLENEUVE 11. N. HEIDFELD 12. S. SPEED 13. V. LIUZZI 14. M. SCHUMACHER 15. C. ALBERS 16. T. MONTEIRO 17. T. SATO 18. Y. IDE 19. D. COULTHARD 20. R. BARRICHELLO 21. F. MASSA 22. R. SCHUMACHER Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Remek volt a verseny, csak éppen a motorok alig bírták A szívem szakadt meg Rosbergért és Heidfeldért. Utóbbi olyan szépen tartotta az ötödik helyet. A Williamsnek mindkét autója feladta, amit azért sajnálok nagyon, mert mégiscsak kedvenc csapatomról van szó. MS-nek voltak ám szép húzásai, de Massa sem volt utolsó, nagyon szépen lépést tud tartani MS-rel, sőt! De hogy mi történt Raikkönennel! Hát kész, komolyan sajnálom a fiút!! A Renault szuper, a Ferrari is jobb, mint tavaly, csak az a fránya McLaren nem tud mit kezdeni most magával. A BMW is egész jó, ha nincs Heidfeld kiesése, mindkét autójuk pontszerző. Kár a Red Bullért is. Ja, és Alonso remek volt, első osztályú volt a rajtja (igaz, hogy kellettek hozzá a Williamsek is), jól ment és a csapattaktika sem volt utolsó Annak külön örülök, hogy Fisico nyert. Minél több győztes van, annál jobb a szezon. Majd meglátjuk, mi lesz akkor, ha nem lesz ennyi motor probléma, ami most nagyon megkavarta az eseményeket Sorrend a hátsó boly nélkül, mert azokat nem figyeltem: Fisichella Alonso Button Montoya Massa MS Villeneuve RS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Na szóval. Azért ez a verseny messze elmaradt Bahreintől, de nem volt rossz. A gondot az okozta, hogy a Renault-k külön kategóriát képviseltek, egyedül Button tudta a lépést tartani, de ő meg esélytelen volt a győzelemre. Raikonnennek lett volna esélye, csak ugye... a McLarenek valóban furcsák, Kimi alatt száguldanak, ha éppen nem történik velük semmi, Montoya meg csak lébecol... A Ferrarik jól teljesítettek, és a BMW-k is, a motorok megbízhatatlansága azonban valóban nevetséges. Ez vonatkozik a Renault a McLarenen és a Hondán kivül szinte mindegyik csapatra. Apropó Honda! Barrichello nagyon ciki, Button viszont nagyon jó! Ideje lenne már megtanulnia győzni. A végére hagytam a Renault-kat. Zseniálisak, remek csapategységet alkotnak, és végre Fisico is begyűjtötte a jól megérdemelt győzelmét. Alonso befutott a második helyen, ami szép teljesítmény a 7-ről. A Williamseket én is sajnáltam. Majd Ausztráliában. Nálam a Bahrein-i verseny 10/9-et ért, ez 10/6. A lényeg valóban, hogy minél több pilóta nyerjen futamot! A Bahrein-i futam végeredménye: 1. G. Fischicella 2. F. Alonso 3. J. Button 4. J.P. Montoya 5. F. Massa 6. M. Schumacher 7. J. Villeneuve 8. R. Schumacher 9. J. Trulli 10. R. Barrichello 11. V. Liuzzi 12. C. Albers 13. T. Monteiro 14. T. Sato Kiesők K. Raikönnen, baleset C. Klien, baleset, műszaki hiba N. Rosberg, motor M. Webber, motor D. Coulthard, műszaki hiba J. Ide, kicsúszás S. Speed, műszaki hiba N. Heidfeld, motor Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Montoya meg csak lébecol... Montoyának is inkább a kocsival van baja, mert egyébként egy remek vezető. Az időmérőn is előrébb végzett, az igaz, hogy ez nem teljesen mérvadó, mert nem tudjuk a taktikájukat. Valamiért nem tudják úgy összerakni a McLarent, ahogy azt illene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Jah, azért az vicces, hogy Kimi autója gyors, de megbízhatatlan, Montoya autója meg lassabb, de megbízhatóbb... összerakhatnák már a kettőt... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. De lehetőleg úgy, hogy gyors legyen és megbízható Montoya az általam kedveltebb versenyzők közé tartozik, neki kicsit jobban drukkolok, mint Raikkönennek. Nagy kívánság lenne, hogy legyen ő is egyszer világbajnok? Szerintem nem vagyok ezzel a kívánsággal nagyon elszállva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Igazad volt lokatelli! DVSC-Győr 1-1. Meglepően jól játszott a Győr. Főleg a védelem, élükön a Stepanovics kapussal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 19. Igazad volt lokatelli! DVSC-Győr 1-1. Meglepően jól játszott a Győr. Főleg a védelem, élükön a Stepanovics kapussal. Sajnos nem előbb voltam okosabb. A Totóba még fix 1-esre vettem. Nem mintha ezen múlt volna, hogy nyerjek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.