MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hát most nem egy hanem másfél millió olasz élteti Itáliát Romában.Rai Uno-n lehet élőben nézni. Aki tudja és érdekli nézze nagyon hangulatos. Ilyen adónk van, csak én nem voltam itthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hogy odavaló lenne a sport, azt a Sport 1 óta nem hiszem. Sporttvnél nagyon jó sportos szuper gárda gyűlt össze, mindenki azt csinálja amihez ért és szeret. De az m1-en mégiscsak több emberhez jut el a sport, mint egy alapvetően kábeles adón, már ha a kábel szolgáltató egyáltalán felveszi a sugárzott adók közé azokat a sport csatornákat, melyek a nagy műsorokat adják. Ez alapján inkább m1, mint bármi más, függetlenül attól, hogy kik közvetítenek alatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Nekem is sokat szídták anyám grundon, mindig azt feleltem, hogy átadom, meg ha itt lenne tökön rúgna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Állunk elébe, mármint a visszavágás elé, de nem feltétlen kell 4 évet várni. Elég lenne 2-t az EB-ig. Ez nekem is eszembe jutott, igazán jó ötlet És gratula a pontgyőztesnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Szóval nem szép, amit Materazzi tett, de egyrészt ez ma már a futball velejárója, másrészt, ha nem a szent és sérthetetlen Zidane-ról lenne szól, akkor senkit sem érdekelne, hogy mit mondott Materazzi. Akkor sem, ha nem a vb döntőn történik meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Azóta sincs hír a bundabotrányról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. De. A Juventust a B ligába sorolták, ahol 30 pont hátránnyal kezdi az új idényt, a Lazio szintén a B ligában folytatja, 7 pont hátránnyal, a Fiorentina is a B ligában, 12 pont hátrányból. A Milan maradhat az A ligában, de 15 pont hátránya lesz a következő bajnokságban. A fent említett csapatok egyike sem indulhat a nemzetközi porondon, illetőleg a 2004-2005-ös évi végeredményét a bajnokságnak törölték, míg 2005-2006-os bajnokság végén nem osztottak ki első helyet (így lényegében a Juve 2 bajnoki címet vesztett) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Szívesen Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. MK Te csak azokra a hsz-re reagálsz amik szimpik neked? Végülis így lehet elkerülni a konfrontációt. Strucc effektus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Csak azokra írtam, amihez volt hozzáfűzni valóm Azt hiszem, semmi olyat nem találtam, amit valamiért cáfolni szerettem volna, vagy Te tudsz olyanról? Egyébként általában nem folytatok strucc politikát, max. leszállok egy témáról, ma pl. nem írtam Forma 1-ről, de ha ez a bánatod, kezdj bele nyugodtan, reagálok rá Már néhányszor leálltam vitázni, láthattad, hogy azért nem futamodom meg Én nem. Szerkesztve: 2006. Július 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Sumi és Massa lealázta a Renaultokat a saját pályájukon. Bravo fiúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Nem nyerhet mindig a Renault, az túl unalmas lenne még egy Alonso drukkernak is, de még koránt sincs vége a szezonnak. Lealázásról pedig még nincs szó, az nem itt kezdődik. Mivel csak kb 20 percet láttam az időmérőből, megmondaná nekem valaki, mi ez a Montoya mizéria? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Megverték őket keményen! Főleg Fisichellát. A Renault nem nyerhet mindig, de a saját pályáján illene azért... Montoya azonnali hatállyal elhagyta a Forma-1 -et. Jövőre az Indycar-ban fog versenyezni. Szerkesztve: 2006. Július 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Nem ez lenne az első év, hogy nem megy nekik Magny-Cours-ban. Én megvárom, hogy mi lesz holnap a futamon. Nem hiszem, hogy csodát látnánk, de soha nem lehet tudni Fisico meg állandóan gyengélkedik, tőle ez az eredmény normálisnak számít. Sajnos. Jobb lesz Montoyának Amerikában. A Forma1 előtt ott versenyzett és nagyon ment neki. Sok rajongója is van odaát. Anno a Forma3000 után ott versenyzett (a többiekkel ellentétben nem a Forma1-be jött át) és ő lett a széria legfiatalabb világbajnoka. Emlékszem, egyik évben milyen jót mulattam azon, hogy a legtöbb nagydíjon lengett a rengeteg piros Ferrari zászló, de Indianapolis tele volt kolumbiai lobogóval Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Nem a NASCAR-ban fog versenyezni? Én azt hallottam... vagy az csak idénre érvényes? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. No igen, nem mindegy. Majd valamerre szétnézek hírek után a neten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Nem a NASCAR-ban fog versenyezni? Én azt hallottam... vagy az csak idénre érvényes? Donát. Rosszul hallottad. Indycar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. A-a... http://www.a5.hu/cikkek/2/16390.shtml NASCAR az Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) A-a... http://www.a5.hu/cikkek/2/16390.shtml NASCAR az Donát. Igazad van. De az még gyengébb. Szerkesztve: 2006. Július 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Köszi Érdekes, hogy kedvenc csapatfőnököm is hasonlóan vélekedik az esetről, mint én. Tavaly már próbált rábeszélni egyik kollégám, hogy nézzem a NASCAR-t, mert sokkal jobb, mint a Forma1, és azt hiszem, ezek után talán belekóstolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Igazad van. De az még gyengébb. Csak másabb, és kollégám szerint elég izgalmas versenysorozat. Az Indycarról sem éppen azt tudom, hogy gyenge széria, csak valamivel másabb, és az nem Európa központú, hanem amerikai, nálunk nem nagyon ismerik. Ott meg a Forma1-et nem annyira Az Indycarban jobban számít a vezetői tudás, a Forma1-ben pedig a technika. Szerkesztve: 2006. Július 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Köszi Érdekes, hogy kedvenc csapatfőnököm is hasonlóan vélekedik az esetről, mint én.Tavaly már próbált rábeszélni egyik kollégám, hogy nézzem a NASCAR-t, mert sokkal jobb, mint a Forma1, és azt hiszem, ezek után talán belekóstolok Jó, hogy nem olvastad mit nyilatkozott Schumacher erről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Erről lemaradtam. Mit nyilatkozott? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) Jó, hogy nem olvastad mit nyilatkozott Schumacher erről. Hol nyilatkozott? És mit? Szerkesztve: 2006. Július 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Erről lemaradtam. Mit nyilatkozott? Donát. Azt, hogy a NASCAR sokkal gyengébb mint a Foma-1, és nem érti mi jó van abban, hogy egy ovális pályán köröznek a versenyautók. Megjegyzem egyetértek vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ja hogy ez az a körbe-körbés cucc... az szerintem sem túl izgi. Én a Forma1-ben is a pálya vonalvezetését szeretem igazán, a sok izgalmas, érdekes kanyart, stb. Körbe-körbe menni szerintem is enyhén unalmas egy idő után... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Mivel magam nem láttam, ezért csak másodkézből tudok róla írni (és homályos emlékeimből). Köröznek, de állítólag a szabályrendszere és az állandó előzgetések meg a pályán folyó csaták teszik izgalmassá (ami a Forma1-ben manapság ritka eseménynek számít egy versenyen). Na majd megnézek néhányat, hogy tudjak érdemben nyilatkozni róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Én a Forma1-ben is a pálya vonalvezetését szeretem igazán, a sok izgalmas, érdekes kanyart, stb. De mit ér a sok izgi kanyar, ha nem történik bennük semmi Ezt hiányolom egy kicsit a Forma1-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hát igen... lehet én is belenézek párba, aztán meglátom, miként alakul a véleményem róla... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.