Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én vagyok Supkáról olyan rossz véleménnyel, mint Ody.

Elvégre a másfél év alatt letett egyet, s mást az asztalra a Lokinál.

Habár az első bajnoki címében még a Szentesnek is nagy munkája van, de a második már tisztán az övé.

Ugyanúgy övé ez a makedón fiaskó is. Szerintem nagy bunkóság volt a játékosokra fogni, ő is legalább annyira hibás.

Mondhatni ideje volt távozni, mert azután a nyilatkozata után biztos megromlott a hangulata a játékosokkal.

Jobban jött volna ebből ki a Supka ha Rabotnicski meccs után egyből lemond, nem csak ilyen hülyén a bajnoki után. Akkor talán még azt a buta nyilatkozatot sem tette volna.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes hírre leltem délután, bár sport értéke kevés, máshová nem illik.

Az EA Sports Fifa sorozatának következő része szinkronizált lesz!

Vagyis a meccsek alatt magyar kommentár is választható lesz!

De nem akármilyen, a magyarhangokat Hajdú B és Faragó szolgáltatja.

Ez lesz aztán a játék élmény.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A vége 3-0 lett.

Erre még a Debrecen is képes lett volna..., sőt

Viszont kikapott a Valencia Bodnár- Lothar- Trap triótól. Kikapott a Chievo simán Sofiában. Alig nyert a Milan otthon, idegenben gondjai lehetnek. Ahogy a Pool-nak is, bár ők nem akarnak Izraelbe utazni. Galata főlényesen nyert. más eredményre nem kaptam fel a fejem.

Szerkesztve: - lokatelli

Hozzászólás ideje:
Érdekes hírre leltem délután, bár sport értéke kevés, máshová nem illik.

Az EA Sports Fifa sorozatának következő része szinkronizált lesz!

Vagyis a meccsek alatt magyar kommentár is választható lesz!

De nem akármilyen, a magyarhangokat Hajdú B és Faragó szolgáltatja.

Ez lesz aztán a játék élmény.

Ez egyáltalán nem biztos még,mármint,hogy Hajdú B. és Faragó lesznek a kommentátor hangok.Bár így lenne,de szerintem ennek a legkissebb az esélye.Szerintem inkább annak kell egyenlőre örülni,hogy magyar szinkronos lesz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez egyáltalán nem biztos még,mármint,hogy Hajdú B. és Faragó lesznek a kommentátor hangok.Bár így lenne,de szerintem ennek a legkissebb az esélye.Szerintem inkább annak kell egyenlőre örülni,hogy magyar szinkronos lesz.

Én már azt olvastam, hogy elkészült a felvétel. Itt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ki szólt a Bozsiknak, hogy végre normális embereket hívjon be?

Horváth A. és Czvitkovics!

Mondjuk még mindig ott van 5-6 ember akit páros lábbal rúgnék ki, nem csak a válogatottból, hanem a magyar fociból.

Polonkai a legnagyobb LOL.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jut eszembe 8tól adja a duna tv leánytvje az úgynevezett Autonómia TV (nem tudom hol lehet fogni, de nálunk van kábelen) a Fehérvár Grasshoppers-t.

Aztán majd felvételről a duna ismétel 10-kor!

Hozzászólás ideje:
Én már azt olvastam, hogy elkészült a felvétel. Itt.

Sorry!

Amikor Én olvastam akkor még nem volt biztos a kommentátorok személye csak az hogy lesz szinkron!Ez az utóbbi hetek legjobb híre számomra.A két legjobb magyar kommentátor.Rulez!!!!! :(

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom, én ennek csak örülni tudok... annyira sz*rok voltak, hogy ez már fáj... Kokó, Világi, Verebes, Urbán, Léderer?!! Kinek hiányoznak ennek a köcsögök, már bocsánat...

Nézd a Duna Tv-n péntekenként.

Donát.

Hozzászólás ideje:

Én szerettem nézni no nem a kommentátorok miatt hanem mert mégiscsak kis hazánk csapatairól van.Még ha rosszak is a külföldi ligákhoz képest.Kicsit kicsi kicsit "érdekesebb",de mégis csak a mienk :peace:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Arra hivatkozott az ertéel, hogy üzletileg nem érte meg nekik.

Ez mondjuk lehet, hogy igaz. Azt írta az sport, hogy a Rex felügyelő utcahosszal verte a magyar bajnoki címről döntő utolsó fordulót!

Pedig az marha izgalmas volt, én 2 tv-vel néztem. Ez mondjuk inkább a magyar televízió néző közönséget is minősíti.

De a tény, az tény, üzletileg a magyar foci eladhatatlan.

De lesz foci!

Donát mondta már a Dunát. ZTE-MTK-n a Novotny vaqlami isteni volt, végre egy igazi profival lehetett meccset nézni, aki végre még a játékosokat is (fel)ismeri.

3 Meccs lesz közvetítve egy fordulóból. Sport TV ad még kettőt a dunán kívül, egyet szombaton, egyet hétfő este a Sport2.

Majd valamikor összefoglalót is adnak, de azért még versenyeznek. Mert az több csatornát is érdekel. Mtv, rtl, és két közvetítő csatorna.

Hozzászólás ideje:

Az rtl-t érdekli az összefoglaló? Szerintem nem, én úgy hallottam. Menjenek a jó büdös fenébe, ha meccset nem közvetítenek, akkor összefoglalót se adjanak. Bőven elég, hogy elb*sszák a Bundesliga meccseket (Hetthéssy nálam kivétel) a barom Léderererrel. Hát nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy mindenki utálja őt?! Komolyan, bojkottálni kéne a Léderer meccseket (azokat senki se nézné, vagy csak nagyon kevesen, és a nézettség rákényszerítené őket, hogy váltsanak)...

Lipi: Duna Tv, az gondolom neked is van, és ha szerencsés vagy, még a Sport1-2-n is tudsz nézni magyar meccseket. Ha ez a vágyad :peace:

Egyébként én is szoktam nézni. :peace:

Donát.

Hozzászólás ideje:
Lipi: Duna Tv, az gondolom neked is van, és ha szerencsés vagy, még a Sport1-2-n is tudsz nézni magyar meccseket. Ha ez a vágyad :D

Egyébként én is szoktam nézni. :oops:

Donát.

Van minden csatornám otthol,csak mikor szolgálatba vagyok ott nem lehet mást fogni csak az rtl tv2 m1.Egy 24 órás Vasárnapi szoliba legalább a délelőtt "könnyebben" menne el. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.