Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csináltam új képeket a rendszerről :)

Erőmű plusz DVD játékosok:

http://img64.imageshack.us/i/dsc00005k.jpg/

Távlati kép a glóriafényben tündöklő kütyükről :D

http://img684.imageshack.us/i/dsc00001f.jpg/

A háttér használat közbeni állapotban, máskülönben az ajtó elől azért elkerül a hangsugárzó :lol: :

http://img684.imageshack.us/i/dsc00003gi.jpg/

No és természetesen nem maradhat ki a KERESZTAPA munkaállomása se a képből :clap2:

http://img64.imageshack.us/i/dsc00004q.jpg/

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg csak a közeli bevásárló központokban van BluRay filmeket venni :clap2:

Holnap viggyázzatok rá, az ElectroWorldben sok a film, nehogy úgy elköltse a pénzét, hogy a mozira és a hazajutásra ne maradjon neki :lol:

Hozzászólás ideje:

Oldie! Látom az archiválást nem veted meg. Megértem. Ahogy öregszik az ember, minden mozzanat kincset ér, ami érdemes lementeni. :clap2:

Hozzászólás ideje:
Oldie! Látom az archiválást nem veted meg. Megértem. Ahogy öregszik az ember, minden mozzanat kincset ér, ami érdemes lementeni. :clap2:
Jaja, még azt is lementem, hogy mit hová mentek :lol:
Hozzászólás ideje:
Így van. Ez élmény-gyilkos elrendezés. Valahogy szélesebbre kellene állítani a két hangfalat. Úgy jobb tere lenne. Így inkább üvölt, mintsem kényeztetne. :clap2:

Meg érdemes a hangfalak alá kis tüskéket tenni. Akkor nem rezonál be annyira a polc meg a padló.

Valami normálisabb képet akarunk, ahol sötétben nyomul valami HD-bestia. Amúgy szép méretes trubadúrláda. :):P

Vasárnap remélhetőleg rend lesz a lakásban (konyha+fürdőszoba felújítás volt :P ) és akkor én is felnyomok valami képet a cuccról.

Köszi Lada! Ez az elrendezés a kezdetek óta, nekem megfelel így is. Valószínűleg másképp elrendezve jóval nagyobb élményt nyújtana, de erre sajnos nincs lehetőség. Kíváncsi vagyok a cuccaidra!

Hát Ody, ez nagyon ocsmány így együtt. Jobb lenne, ha mindettől nagyon gyorsan megszabadulnál, én azt mondom. Mondjuk, odaadhatnád nekem :D

Viccet félre téve, csak azt tudom mondani, amit már annyiszor mondtam: De jó neked! Gyönyörűen fest. Egyszer remélem nekem is lesz ilyenem... :D

Biztos lesz majd rá kereted. Csakhogy akkor Te már hologramos házimozit fogsz majd nézni és én folyatom a nyálam. :D

Gratulálok hozzá Ody.John Rambot azért próbáld ki. :D
Ha Oldie kiírja nekem HD -ben akkor megnézem. :D

Csináltam új képeket a rendszerről :D
Nagyon jól néznek ki, de hogy mind Panasonic.... :D Nem is mondtad, hogy ennyire kedveled ezt a márkát.

Skaccok, nekem van egy olyan érzésem, hogy Ody most valami szempakolás alatt "gyógyul". Éccaka tutti kifolyatta a szemét a pixeleken :lol:
Elég fáradt voltam tegnap, és ma is dolgoztam. Az alapos élvezkedésre még várni kell, de hamarosan írok bővebb beszámolót. :D
Hozzászólás ideje:
Ha Oldie kiírja nekem HD -ben akkor megnézem. :D

Nincs BR íróm sajna.

Nagyon jól néznek ki, de hogy mind Panasonic.... :D Nem is mondtad, hogy ennyire kedveled ezt a márkát.

Hey, hát ki ajánlotta neked elsősorban a márkát? :clap2:

Amúgy elrendezés ügyileg tényleg kezdj valamit, mert nem tudod mitől fostod meg magad. Olyan nincs, hogy egy szobát ne lehetne átrendezni :) Ilyenbe már van tapasztalatom, adtam tanácsokat ismerősőknek :lol:

Hozzászólás ideje:

Én se értem mi a gond a hangfalaiddal Ody...

Hogy értitek, hogy élmény-gyilkos meg ez úgy nem jó, meg át kell rendezni a szobát?

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Én se értem mi a gond a hangfalaiddal Ody...

Hogy értitek, hogy élmény-gyilkos meg ez úgy nem jó, meg át kell rendezni a szobát?

Az első tér így olyan mintha mono-hangrendszere lenne. Nincs tér. Hihetetlen sokat tud ám számítani, hogy a fronthangfalaid egy méterre, vagy pl három méterre vannak egymástól. Még én is húznám széjjelebb az enyéimet, da a falak útban vannak :clap2:
Hozzászólás ideje:
No de oldie.... milyen házimozi van háttérsugárzók nélkül? Megvannak azok, csak center nincs.
No de Ody....milyen házimozi van centersugárzó nélkül? :D:)
Hozzászólás ideje:
Az én erősítőm tud így is center hangot produkálni. :D
Szerintem most Lada velem együtt ingatja a fejét. :P

Egy ilyen embernek Full HD cuccos?!?!

:D

:)

Hozzászólás ideje:
:P akkor szét kell húzni a hangfalakat? :D

Nekem mind a 8 (7.1) egy sorban vannak egymás mellett itt az asztalon :D van köztük kb. 5 centi távolság :P

Jól csinálod Phobos :)
Hozzászólás ideje:
Jól csinálod Phobos :)
Nem értek az ilyen dolgokhoz :D

Honnan tudhattam volna, hogy el kell rakni őket? A center a monitor alatt van, 4 balra, 3 jobbra :D

Hozzászólás ideje:
Nincs pénzem center hangfalra. :P
Ody, eskű most együttérzően megpaskolnám a vállad. :D Te, te szegény...te :)

Amúgy a magos oldalon volt pár gigában pár 1080i -s tesztanyag. Gondoltam rád, hogy leszedem neked, de nincs BR íróm. Lefoglaltad volna azzal is magad. :D

Hozzászólás ideje:
Nem értek az ilyen dolgokhoz :)

Honnan tudhattam volna, hogy el kell rakni őket? A center a monitor alatt van, 4 balra, 3 jobbra :D

És ugye ezen felül még rossz fázisban is vannak bekötve? Csak hogy teljesebb legyen az élmény. :D
Hozzászólás ideje:
Az mit jelent, hogy rossz fázis? :)
Ajaj, látom itt pár embernél "rossz" kezekbe került a házimozizás :D

Számítógépes hangfalaknál ez nem számít amúgy, mivel egyetlen egy szál tyúkbéllel vannak összekötetésben az erősítős mélynyomóval :P Noh, komolyabb házimozis hangfalaknál ott virít a csatlakozókon a +, és a - jel, illetve színekkel vannak elválasztva az aljzatok. A lényeg, hogy a kábel az erősítőbe csatlakoztatott vége, ugyanabba az aljzatba csatlakozzon a hangfalnál is. :D

Hozzászólás ideje:
Ody, eskű most együttérzően megpaskolnám a vállad. :D Te, te szegény...te :)

Amúgy a magos oldalon volt pár gigában pár 1080i -s tesztanyag. Gondoltam rád, hogy leszedem neked, de nincs BR íróm. Lefoglaltad volna azzal is magad. :D

Jó lesz DVD -re is. :P
Hozzászólás ideje:

Nálam semmi + meg - nincs. A gép hátulján van egy böhöm van elosztó amibe belefér 8 jack dugó. Oda van belekötve a 8 hangfal :) (c, l1-4, r1-3 van rá írva :D )

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Ajaj, látom itt pár embernél "rossz" kezekbe került a házimozizás :D

Számítógépes hangfalaknál ez nem számít amúgy, mivel egyetlen egy szál tyúkbéllel vannak összekötetésben az erősítős mélynyomóval :D Noh, komolyabb házimozis hangfalaknál ott virít a csatlakozókon a +, és a - jel, illetve színekkel vannak elválasztva az aljzatok. A lényeg, hogy a kábel az erősítőbe csatlakoztatott vége, ugyanabba az aljzatba csatlakozzon a hangfalnál is. :)

Remélem rólam nem feltételeztél ekkora tudatlanságot? :P azt is tegyük hozzá, hogy az se árt, ha a jobb oldali hangfalat a jobb oldali aljzatba köti az ember. :P
Hozzászólás ideje:
Jó lesz DVD -re is. :D
Az a baj, hogy nem az a formátum :) Én pl nagyon sovárgok pár DTS tesztanyagért, de eddig csak két ilyen "lemez" került fel torrentre.
Hozzászólás ideje:
Nálam semmi + meg - nincs. A gép hátulján van egy böhöm van elosztó amibe belefér 8 jack dugó. Oda van belekötve a 8 hangfal :) (c, l1-4, r1-3 van rá írva :D )
Phobos te nyakon leszel vágva. :P:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.