Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem sem tűnik annak :D Én már most átkozom magam, hogy annak idején miért nem vettem inkább mindjárt pc-t és erősítőt+hangfalak, a dvd-lejátszó, erősítő páros helyett. A lejátszom ott porosodik évek óta a tévé alatt, mert mindent géppel játszatok le.

Eddig úgy tűnik, hogy nekem nem lesz asztali BR-lejátszóm se így, se úgy :)

Hozzászólás ideje:

No igen, ezért (is) érdemes bizonyos időközönként vagy folyamatosan "bújni" a tech oldalakat :) Visszagondolva elég nagy hülyeség volt, hogy novemberben nem néztem be a kiállításon a Dune-sekhez pedig volt nekik külön szobájuk. Tény és való az utóbbi hetekig meg azt se tudtam, hogy elégé elérhető áruk van a funkcióik ellenére :) Mondjuk itt is van felső kategória, a CineMaster 4000 eurós árával :D De az már állítólag a kutyát is elviszi sétálni :D

Hozzászólás ideje:

Érdekesek ezek az un. Karácsonyi akciók. A nagy hirdetések csak úgy hemzsegnek azokkal az árakkal melyek már fél évvel ezelőtt is megvoltak az adott készülékre. Nem is beszélve a szórásokról mely gyakran ugyanazért a készülékért több tízezres (tv-ket néztem illetve fórumokban olvastam a tapasztalatokat). árkülönbözettel számolnak. :D Vicckategória az egész. Lenyúlják az informálatlan vevőt.

Hozzászólás ideje:
Érdekesek ezek az un. Karácsonyi akciók. A nagy hirdetések csak úgy hemzsegnek azokkal az árakkal melyek már fél évvel ezelőtt is megvoltak az adott készülékre. Nem is beszélve a szórásokról mely gyakran ugyanazért a készülékért több tízezres (tv-ket néztem illetve fórumokban olvastam a tapasztalatokat). árkülönbözettel számolnak. :lol: Vicckategória az egész. Lenyúlják az informálatlan vevőt.

argep.hu Itt kell megnézni hol vedd meg a készüléket.

Hozzászólás ideje:
argep.hu Itt kell megnézni hol vedd meg a készüléket.

Tényleg nem árt ha több összehasonlító oldalt is átbúj az ember. Ha odajutok, hogy realizálódik a vásárlás, tuti nem aprózom el az informálódást.

Hozzászólás ideje:
Tényleg nem árt ha több összehasonlító oldalt is átbúj az ember. Ha odajutok, hogy realizálódik a vásárlás, tuti nem aprózom el az informálódást.

A monitoromat fele olyan olcsón sikerült megvennem az argep segítségével. Elvileg kiírja hol a legolcsóbb Pesten.

Hozzászólás ideje:

Alapvetően jó a cikk, bér én a plazma részleggel annyiban vitatkoznék, hogy nem hülyeség az eco mód. Főleg egy plazmánál! Havi pár száz FT? Az éves szinten több ezer is lehet... Egyébként érdemes megfogadni a tanácsait. Mondjuk vásárlásánál nem is tudod tesztelni a képet, mert nem jó a környezet pl. egy plazmának.

Hozzászólás ideje:

Alapvetően jó a cikk, bér én a plazma részleggel annyiban vitatkoznék, hogy nem hülyeség az eco mód. Főleg egy plazmánál! Havi pár száz FT? Az éves szinten több ezer is lehet... Egyébként érdemes megfogadni a tanácsait. Mondjuk vásárlásánál nem is tudod tesztelni a képet, mert nem jó a környezet pl. egy plazmának.

Amit nálad láttam májusban egyértelművé tett nálam a plazmát. Elképesztő képe volt a tv-dnek.

Hozzászólás ideje:

Frenkie. Pluszban még olvasd el a Prohardver fórumán a plazmatévés topic első hozzászólását. Sőt, maga a topic is nagyon jó, sok a segítő techbuzi :)

Hozzászólás ideje:

Frenkie. Pluszban még olvasd el a Prohardver fórumán a plazmatévés topic első hozzászólását. Sőt, maga a topic is nagyon jó, sok a segítő techbuzi :)

Ok köszi. Persze csak olvasgatom érdeklődésképpen, igazából a távirányítóját nem tudnám most megvenni. :D

Hozzászólás ideje:

Amit nálad láttam májusban egyértelművé tett nálam a plazmát. Elképesztő képe volt a tv-dnek.

Tényleg szép. De Bomarr -é is szép volt, ne feledd. :) az az igazság, hogy egy plazmára oda kell figyelni, míg az LCD -re nem. Én kifejezetten mozizásra vettem a TV-m, de anyámék, akiknek LCD -jük van, mindahányszor meglátják a képét, el vannak hűlve tőle, hogy milyen szép. :D

Oldie Te melyiket favorizálod? :) Ne olyat mondj, ami majd 20 év múlva lesz piacképes. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Lassan már vehetsz egyet.

Az még kicsit odébb van. :) Jó lenne minimum elcsípni majd egy S szériás darabot jövő ilyenkor, de nem fog lefelé görbülni a szám ha esetleg a G modellek is elérhető áruvá válnak :D ( naná, hogy panasonicról van szó)
Hozzászólás ideje:

Az még kicsit odébb van. :) Jó lenne minimum elcsípni majd egy S szériás darabot jövő ilyenkor, de nem fog lefelé görbülni a szám ha esetleg a G modellek is elérhető áruvá válnak :D ( naná, hogy panasonicról van szó)

Nálam a G modell bevált. Ez már Pioneer koppintás. :D
Hozzászólás ideje:

Kicsit visszaolvastam az első pár oldalt. Nem semmi, hogy micsoda "bizakodó" előrelátások voltak itt anno a HD-t illetően :D Legjobban mégis az tetszett, amikor Frenkie beírta Dolph Lundgren nevét azok közé akit legszívesebben a sz*r Film+-ra száműzne :lol: Oszt nézd meg, miből lett a cserebogár :D

Hozzászólás ideje:

Kicsit visszaolvastam az első pár oldalt. Nem semmi, hogy micsoda "bizakodó" előrelátások voltak itt anno a HD-t illetően :D Legjobban mégis az tetszett, amikor Frenkie beírta Dolph Lundgren nevét azok közé akit legszívesebben a sz*r Film+-ra száműzne :lol: Oszt nézd meg, miből lett a cserebogár :D

Ott még én is a HD ellen voltam nem? :D Hogy minek az? :D

Hozzászólás ideje:

Jó kis összefoglaló lipi! Engem ez a nagyobb felbontású jövő egyenlőre nem izgat, mert sokat kellene áldozni rá. Új lejátszó (bár lehet, hogy kompatibilis a HD-DVD-vel..., :39: ), új képernyő, ami már több százezer forintba kerül eleve... Akkor még nem beszéltem a jóval több csatornáról, amit ezek a lemezek lehetővé tesznek. Akkor már kell új erősítő, több hangfal, stb...

Nagyon meg kell vizsgállni ezt a dolgot, hogy megéri-e majd feccölni bele a sok lóvét. Jelenleg több százezer körül lenne egy ilyen rendszerre való áttérés, azt szem előtt tartva, hogy még élvezhető is legyen a javulás...

Számomra még a távoli jövő zenéje ez az egész.

:D :D :D

Hozzászólás ideje:

De azóta Lundgren karrierje felívelőben van az Expendablesnek köszönhetően. :D

Hozzászólás ideje:

Ody, ne feledd, te még nem vagy a végén ennek az egész átállásnak. :D Nincs új erősítőd. :D A hangfalhiányosságról meg nem is beszélve. :P

Amúgy ha jól tudom, neked Onkyo erőlködőd van, ugye? Milyen a hangszíne? Nyers, lágy, kiegyenlített...?

Hozzászólás ideje:

Amúgy ha jól tudom, neked Onkyo erőlködőd van, ugye? Milyen a hangszíne? Nyers, lágy, kiegyenlített...?

Hát...kellene még egy s más, de egyelőre nagyon jó ez is. :) Igen, Onkyo van. Megítélni nehezen tudom, mert nincs viszonyítási alapom. Nekem tökéletes, kiegyensúlyozott. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.