Jump to content

Jar-Jar Binks

Tag
 • Content count

  489
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jar-Jar Binks

 1. Én sem a készítési költségbe számoltam bele. De a teljes képhez nagyon is hozzátartozik. Amikor a film anyagi bukásáról cikkeznek (nyilván a komolyabb oldalak) ott nem pusztán a 250-300 milliós tényleges munkaköltségről van szó, hiszen ezt már most majdnem visszahozta a film. Ahhoz hogy a film ténylegesen null szaldós legyen, a teljes kiadásokat fedeznie kell, ebben pedig a (Business Insider szerinti) 200 milliós marketing költség éppen úgy benne van. Hehe... egyébként én is pont azon nevettem, hogy túl lettek itt fizetve a merketingesek ahhoz képest hogy milyen munkát végeztek.
 2. A Box Office Mojo számolt korábban ilyen értékkel egy cikkben, én azóta használom ezt az értéket mint hivatkozási alapot. (300 milla + marketing) De való igaz, a Business Insider cikke alapján is érdemes átgondolni a helyzetet, ők 250 milliós költségvetéssel és közel ugyanennyi marketing költséggel számolnak, tehát kb 450 millás tényleges kiadásokkal. Szerintem nincs benne ennyi. Amerikában elmehet 220-ig, de a grafikon alapján akkor foreign 200-210 kéne, ami nem hiszem hogy meglesz. És most már erős konkurencia is lesz a JW2, Ocean's 8 és az Incredibles 2 személyébe
 3. Oké, de a teljes képhez hozzátartozik, hogy a majmok bolygója 150 milliós költségvetés mellé hozott ennyit, nem pedig 300+ milliós mellé. A Solo egyébként egész szép hetet zárt, de innen azért csodákat már nem lehet tenni. Amerikában úgy 210-220 millió lehet a vége, nemzetköziben meg gondolom elmegy még úgy 160-170 környékéig, de JW2 azért szerintem most be fog tenni neki. WW 400 milla necces.
 4. Azt mondanám hogy 3. lesz, közel a Da Vinci eredményéhez. Így van. Kár lenne többet belelátni a dologba annál ami benne van. Ez egy olyan mozifilm, amit senki sem igazán akart és aminek az elkészültét még itt a fórumon sem igazán várta senki sem. Vagy legalábbis messze nem úgy ahogy általában.
 5. @Bomarr Az Obi-Wan film azért más cipőben jár, mint a Solo. A Solo esetében maguk a rajongók sem jöttek igazán lázba, nemhogy az átlag Bélák. Ezzel semmiképpen sem mosnám össze az Obi-Wan filmet, ami hosszú idő óta rengeteg rajongó álma (persze szigorúan Ewan főszereplésével) Bárhol tartanak szavazást arról ki milyen sztori filmre lenne kíváncsi, az Obi-Wan film mindig az első kettőben van, de általában az első. Nyilván az Obi film sem érne fel a fővonal filmjeinek Box Office teljesítményéhez, de azt gondolom hogy egy világszinten 600-900 millás eredményt egészen biztosan hozna, ami
 6. @Ody Mandrell Jól látod a dolgokat, itt alapvetően nem a megítéléssel van a probléma, hanem az érdeklődés hiányával. A film szájhagyománya nem rossz, csak az átlagnézőket nem mozgatta meg. Ennek sok oka van. Az egyik kézenfekvő ok az a film jellege és megvalósítása. Ez egy előzmény film, egy ikonikus karakternek, akit más színész alakít. Ezt már külön külön is érdemes elemezni. 1) Az előzmény film mint műfaj sokak számára nem nagy kedvenc, tehát máris elveszett a potenciális vásárlói réteg egy (feltehetően kicsi) része. Főként a kocanézők morzsolódhatnak le, hiszen a ko
 7. Most néztem pont a Box Office Mojo előrejelzéseit... hát ez nem túl fényes. Még ahhoz képest sem amire eddig számítani lehetett. 4 napos hétvégére a Disney korábban 130-150 milliót becsült, ehhez képes most már a 100 millió is kétséges. Nemzetköziben 65 milliót tudott összekaparni úgy hogy egyedül Japánban nem mutatták be a fontosabb piacok közül... Eddig nem kongattam vészharangot, de ez nagyon nagyon vérszegény teljesítmény. Ehhez még hozzájön hogy 300 milliós büdzséről szólnak a hírek + marketing. Ebből nagy gond lehet.
 8. Ez egy nagyon érdekes kérdés. A nem lesz több spin-off vonalat kizárnám, mert az RO például sikeres tudott lenni, sőt jobban is hozott mint ahogy azt várni lehetett. Ráadásul már vannak hivatalos információk a tervben lévő Boba és Obi-Wan filmekről is, amiket szerintem mindenképpen végig fognak vinni. Pá pá prequelek? Ez már egy fokkal sanszosabb, de még erre sem mondanám hogy igazán valószínű lenne, mert mind Han mind Lando megítélése elég pozitív és ezután a film után feltehetően sokan beülnének egy Lando prequelre - én kifejezetten vágyom egyre. Szóval azt mondanám ez sem feltétlen reális
 9. Még csak nem is kell olyan messzire menni. Én itt vagyok ebben a galaxisban és én is elég szexinek találom a twi'lekeket. Kövezzetek meg érte! Viccet félretéve ezt én sem egészen tudom megérteni. A fajok közti erotika könnyebben elfogadható mint a fajon belüli de azonos neműekkel folytatott? A Jabba-Leia jeleneten miért nincsen kiakadva senki sem? Ennyi erővel az is fúúúj!
 10. Én pont azon gondolkodtam, hogy vajon Mas Amedda újra lett választva Palpi ideje alatt? Mert az mondjuk gyanús lehetett volna Amidala számára ha Palpi uralma alatt újraválasztottak valami Amedda féle alakot. Mert tény hogy az öreg Sheev nem minden hatalom forrása (még) de annyit biztosan tudott volna tenni, hogy Mast elmozdítsák abból a pozícióból egy választás során.
 11. Kár ezen ennyire kiakadni. 772 szavazat alapján k*vára mindegy hányasra áll egy film. Majd a bemutató után úgyis megváltozik és elnyeri "méltó" helyét. Az imdb rendszere egyébként nem olyan rossz. Egész reális eredmények születnek (többségében) Elolvastam a filmet. Határozottan az az érzésem hogy folytatásra gyúrnak.
 12. Nagyon pozitív számomra ez a hír. Mozgókép szempontjából jelenleg még hatalmas az űr az Ep6-7 között, így jó volna ha a sorozat szépen lassan felfedné mi is történt ebben az időszakban. A Birodalom bukásának káoszától, egészen az ÚK bukásáig. Főleg ha mindezt alvilági környezetbe csomagolva tudnánk meg. Én nem gondolom hogy a politika szálat annyira erőltetni fogják, anno nem aratott nagy sikert. Szerintem sanszosabb hogy "alulról" mutatják majd be a galaktikus helyzet változását, mondjuk valami bűnszervezeten keresztül. De ki tudja. Bármi megeshet. Én például nem lennék ellene a galaktikus po
 13. tyűűű... Egy pár pillanatra nem hittem a szememnek miközben ezt néztem. Kevés furcsább párosítást tudnék elképzelni a Deadpool & Celine Dion duónál. De működik.
 14. Jar-Jar Binks

  Filmek

  Azt a filmet én is láttam és nagyon sajnálom hogy a világ elsiklott felette. Maisie hatalmasat alakít benne. Sajnos a díjátadókon manapság ilyenekkel nem lehet labdába rúgni pedig annál nehezebb feladat mint hogy egymagad vagy a képernyőn nem sok van. És ő tényleg meg is oldja a dolgot. Maga a film is jó, de mostanra inkább csak Maisie alakítása maradt meg.
 15. A TFA amerikai rekordja már biztonságban van. Az IW bemehet 700 fölé de a 800 elérhetetlennek tűnik, a 900 meg egy messzi messzi galaxis. Ennek ellenére nemzetköziben még van esélye arra hogy odaérjen a Top 3 közelébe, de ehhez kell hogy Kínában (ahol a TFA lényegében leszerepelt) nagyon nagyot szóljon. Ha ott nem hoz 300 felett, akkor nehezen lesz ebből TFA meg Titanic előzés.
 16. Fontos idekapcsolódó box office fejlemény, hogy a Blcak Panther ezen a hétvégén hivatalosan is beelőzte összbevételben a TLJ-t, így most már előbbi a valaha volt 9. (!!!) legsikeresebb film valaha. A TLJ továbbra is a 10., így még pár napig biztosan két SW film marad a top tízben. Ez egyébként nagyon durva. Az hogy az Infinity war aprít az nem meglepő, de hogy a Black P. beelőzte a TLJ-t.... Ebben én még pár hete is kételkedtem. BP: 1,333,313,349$ TLJ: 1,332,757,449$
 17. Megérkezett a pontos box office adat: 257,698,183$ lett a pontos nyitás, tehát hivatalosan is megvan a rekord. Még pedig nem is csak "éppen hogy" Egészen döbbenetes nyitás.
 18. Na akkor őszinte leszek: Eddig nem voltam különösebben lelkes - bár negatív sem voltam - de most ez a videó megvett. Kilóra. Hihetetlenül tömény SW kultúra árad ebből a filmből és pont ez az ami eddig nekem hiányzott. Micsoda helyszínek lesznek itt. Waow!
 19. Ez egy filmtörténeti mérföldkő. A Marvel a világon először sikeresen megcsinálta a filmes univerzumot (volt már rá sikertelen kísérlet előtte is, pl X-men és azóta is pl. DC) és szépen építgette azt, hosszú éveken át. Most pedig kicsúcsosodik a kemény munka gyümölcse. Az emberek gyakran ledegradálják a Marvel filmeket mondván hogy "bugyuta gagyi szarságok" de én azt gondolom, ez nem helyes hozzáállás. A fiatalok körében ma épp úgy hódít a Marvel láz, mint amikor én kicsi voltam és fénykardoztunk a barátaimmal az udvaron Darth Maul, Qui-Gon és Obi-Wan párharcának koreográfiáját gyakorolva. Ebbő
 20. A lassú kifutás azért lehet problémás, mert nem sokkal a premier után jönni fog az Incredibles 2 majd rá 1 héttel a Jurassic World 2 amik azért elég nagy nevek. Az Incredibles 2 előzetesét közel 90 millióan látták (ami nem semmi) és a film rajongói 14 éve várnak a folytatásra, így ez mindenképpen egy hatalmas veszélyforrás a Solo számára. A Jurassic World 2 meg bejáratott név a filmiparban, még ha nem is fogja hozni az első rész szintjét anyagilag, akkor is kemény első hetet fog produkálni és biztosan elszipkáz majd pár embert a Solo elől. Nagyon nagy szükség van a jó szájhagyomán
 21. Annyi, de annyi remek lehetőség lenne egy Obi-Wan filmben. Ráadásul Liam Neeson szerintem simán benne is lenne a dologban. Én nagyon nagyon reménykedek hogy a 2020-as film Obi lesz és nem... bármi más.
 22. Nagyon hangulatosak az előzetesek. Csak lenne már benne Jabba az egyikben. Tudom hogy valószínűleg nem fogják őt ellőni a film előtt, de akkor is aggódok na!
 23. Ez relatív. Ha az SW a viszonyítási alap, akkor szinte minden rossz, hiszen az újkori SW rengeteg kategóriában verhetetlen. A Marvel filmek nem (gyakran) mutatnak be világverő esési statisztikát - bár a Black Panther épp ezt tette és teszi - de képesek rá ha jó a film és átlagban is erősek. De ami fontosabb, hogy most az Infinity War a téma ez nem csak egy Marvel film. Ettől mindenki átlagon felüli (sőt legendás) teljesítményt vár. Ahogy azt te is említetted a jó szájhagyomány már többször is csodákat tett Marveléknál, szóval lássuk mi lesz most. Jelenleg kedvező a fogadtatás.
 24. Nem történetben épít rá, inkább a karakterek szempontjából, de nem akarok semmit elspoilerezni, szóval majd megírom ha már láttad
×
×
 • Create New...

Important Information