Jump to content

Solo spoileres topik

Recommended Posts

Az ifjú Han Solo kalandjairól fog szólni a második anthology film. A forgatókönyvet az EP. VI.-ot és VII-et is jegyző Lawrence Kasdan, illetve fia, Jon jegyzik, a rendezői székbe pedig a LEGO kaland, a Derült égből fasírt és a 21 Jump Street-et jegyző páros, Christopher Miller és Phil Lord ül.

A nevek számomra elég bíztatónak tűnnek, jó kis akció-vígjáték lesz ebből :D

Edited by Ody Mandrell

• Replies 1121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hivatalos EW fotók:               Te úristen hogy néz már ki a Falcon belseje itt?  Kiváncsi vagyok mi lesz a kánon magyarázat rá

Köszi, nem emlékeztem erre a jelenetre! Valóban volt valaha egy fordulat, amikor még baromira nem alakult ki a rajongói kultúra, amikor még bőven nem voltak a filmfolytatások annyira népszerűek, és a

Han nem, de a Star Wars alvilága igen. Imádom, hogy egy külön film foglalkozik a messzi galaxis bünőzőivel. Ha ezt jól összerakják akkor nálam akár még nagyobb kedvenccé is válhat mint a Rogue One. Ig

Posted Images

Hoppá. 2018 05.25. a premier időpontja. Kicsit gyors a tempó nekem. Jönnek a filmek futószalagon. Az se biztos, hogy örülök, hogy Kasdan ennyire benne van most az SW -ben. Jó lenne látni a TFA -t, hogy mit alkottak. Mindenesetre jobban örülök ennek a Solo filmnek mint egy Obi vagy Boba mozinak.

Egy Han Solo film esetén azt hiszem, minden a színészen fog múlni. Bár manapság, a Tron Legacy és a Terminator: Genisys után azt mondom, akár Harrison Ford is eljátszhatja az ifjú Han Solót. :) Ha meg új színészt választanak, akkor annak ütősnek kell lennie (csak ne Chris Pratt legyen :D).

Én is azért jobban örülök, ha Kasdan egy ilyen filmbe ártja bele magát, mint egy Boba Fett moziba. Mondjuk lehet, hogy a dolog nem véletlen, a fejesek inkább nem engedik annak a közelébe. Meg akkor ebben a moziban előszedhetik azt a témát is, ami nem is olyan régen annyira felháborította a rajongókat, hogy instant a pokolba kívánták (újfent) a Disney-t.

Végülis az ep.8 2017 májusában jön az ep.9 pedig várhatóan 2019 májusában. A kettő között egy új SW film úgy optimális ha pont egy évre van mindkét bemutatótól. Inkább majd az ep.8 lesz fura olyan szempontból, hogy az alig fél évvel jön majd a Rogue One után (ami valószinüleg azért alakult igy mert az ep.7 és a Rogue az eredeti tervhez képest fél évet csúszott).

Nekem tetszik ez az egy éves turnus. A Hobbit meg a Gyűrűk Ura filmek is ilyen ütemben érkeztek.

A Han Solo film meg olyan hogy a karakter nem igazán izgat viszont a közeg amiben mozog szerintem az egyik legérdekesebb ebben az univerzumban. És talán látni fogjuk az egész SW Saga egyik legjobb karakterét is (Jabbát :P)

• 1 month later...

Az EW cikke azt írja, hogy az antológia filmek ötlete is Lucastól ered. Amikor Kennedy-vel leültek a Disney eladás előtt átbeszélték, hogy milyen önálló filmek születhetnek és a Han Solo film ötlete hamar felmerült. Annak ellenére hogy ez lesz a második antológia film, ez az egyik legrégebbi projektjük. Kasdan már azelőtt elkezdett dolgozni rajta, hogy belefolyt volna az ep.7 munkálataiba.

• 3 weeks later...

En viszont nagyon varom mindet!Bizom benne,hogy nem b****ak el....

Ki lesz a fiatal Han? :P

Van egy srác, aki nagyon hasonlít a fiatal énjére, és még utánozni is tudja nem is rosszul!

Sajnos nem tudom a nevét így a videót sem tudom linkelni..

Szerintem Ő szeretné nagyon, de meglepődnék, ha megkapná a szerepet.

Róla van szó, kösz, Donát!

Most néztem, hogy a Jack Nicholsonja sem semmi és Heath Ledger féle Jokert is nagyon jól nyomja.

És volt már Ford pótlék az Adaline varázslatos életében.

Ebben a videóban pedig 16:50 után szóba jön a "rebels" és "Young Han Solo", valaki aki jobban kihallja, leírná nekem, hogy mit mondtak ez ügyben? köszi!

Edited by csoli1138

• 4 months later...

Ezek az urak/srácok vannak versenybe Solo szerepéért: Miles Teller (Whiplash, Fantasztikus Négyes), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba), James Franco öcsikéje, Dave Franco, Jack Reynor (Transformers – A kihalás kora), Clint Eastwood nem annyira kisfia, Scott Eastwood (Harag), Logan Lerman (Percy Jackson, Egy különc srác feljegyzései), a mostani fesztivál kedvenc, Brooklyn főszereplője, Emory Cohen, valamint a Gleeből ismert Blake Jenner.

Szerintem Eastwood, Franco vagy Blake Jenner

Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem:

http://www.youtube.com/watch?v=bba_wPdLxp4

Szerintem a Disney nem fogja ezt a fiút felkérni. Csak azért se. Hiába kiköpött Ford. Már most el van szálva a gyerek. Gondolom nem akar még egy Robert Downey JR fiaskót, ahol a karakter beleégett a színészbe és már elválaszthatatlanok. Természetesen JR. már horror gázsit kér és kap. Nekik valamai olcsó, bármikor lecserélhető megoldás kell.

Anthony Ingruberről van szó, ha jól sejtem.

Szerintem ő lenne a legjobb, de ez szinte esélytelen.

Ezek az urak/srácok vannak versenybe Solo szerepéért: Miles Teller (Whiplash, Fantasztikus Négyes), Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba), James Franco öcsikéje, Dave Franco, Jack Reynor (Transformers – A kihalás kora), Clint Eastwood nem annyira kisfia, Scott Eastwood (Harag), Logan Lerman (Percy Jackson, Egy különc srác feljegyzései), a mostani fesztivál kedvenc, Brooklyn főszereplője, Emory Cohen, valamint a Gleeből ismert Blake Jenner.

Hát ezek közül engem egyik sem győzött meg. Még minimálisan sem hasonlítanak Fordra. Inkább csináljanak egy CGI Han Solót. :D

Szerintem ő lenne a legjobb, de ez szinte esélytelen.

Tudni kéne azt is, hogy mennyire tud színészkedni. Csak mert az szép dolog, hogy hasonlít Ford-ra, meg kb. paródiaszinten tudja utánozni, de egy filmszerephez (pláne főszerephez) ennél több kell. Amit itt mutat, azt azért nem nézném szívesen órákon át, elég ripacs. :)

Tudni kéne azt is, hogy mennyire tud színészkedni. Csak mert az szép dolog, hogy hasonlít Ford-ra, meg kb. paródiaszinten tudja utánozni, de egy filmszerephez (pláne főszerephez) ennél több kell. Amit itt mutat, azt azért nem nézném szívesen órákon át, elég ripacs. :)

Elég megnézni ezt a videót, és látszik, hogy mennyire tud színészkedni: semennyire. Ez utánzás, nem színészkedés. Remekül látszik, amikor a szemmozgással és a szemöldök felvonással (az elején) túljátssza a karaktert. Az, hogy hasonlít Harrison Fordra még kevés, édeskevés. Megjegyzem, engem eléggé kizökkentene, ha valaki olyat találnának, aki meg köszönő viszonyban sincs külsőre Forddal. De ez főleg majd a Han Solo Prequel megítélését fogja igencsak befolyásolni.

Nekem inkább az a bajom, hogy Eastwood túl idősnek tűnik. Itt most egy EpIV-es Harrison Fordnál fiatalabb csókát keresünk, nem? Amúgy ezzel az egész "más játssza a fiatal Han Solo-t" bajom van. Obi-wannál bejött, mert Alec Guiness idős Obi-want játszott, Ewan fiatalt és utána hozzáalakították amit lehetett (frizura, szakáll, stb). Itt most a hozzáigazítást meg tudják csinálni, de nem lesz olyan jelentős korbeli eltérés (öreg vs. fiatal), így ez nagyon vékony jég nálam.

• Ody Mandrell changed the title to Solo spoileres topik