Ugrás a kommentre

Lok Durd

Tag
 • Összes hozzászólás:

  1.841
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

5 Semleges

Lok Durd profilja

 • Rang
  Jedi lovag
 • Születésnap 1994-08-15

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budaörs

Információk

 • Ajánló
  Jinx Lumos Joke

Legutóbbi látogatók

8.564 profil megtekintés
 1. Lok Durd

  A Resistance animációs sorozat

  Úgy láttam még nem volt: Új animációs sorozat indul ősztől, Star Wars Resistance címmel. A sorozat a 7. rész előtti időkre koncentrál, főszereplője Kazuda Xiono, egy ifjú pilóta lesz, aki az Első Rendről kémkedik az ellenállásnak. Feltűnik továbbá BB-8, Poe Dameron és Phasma százados is, filmbeli megformálóik által megszólaltatva. https://www.starwars.com/news/star-wars-resistance-set-for-fall-debut?cmp=smc|1496800780
 2. Lok Durd

  A Rebels animációs sorozat

  Khmmm...
 3. Lok Durd

  Teaser trailer

  Szóval akkor Reyt, Herát, és Sabine-t is SW idegennek tartod? Ráadásul miért lenne elképzelhetetlen karakter? Ráadásul ez az SW idegenség egy borzasztó mondvacsinált dolog. Azért mert eddig nem fordult elő egy bizonyos karaktertípus, miért ne létezhetne? Azért, mert a New Hope-ban nem szerepelt egyetlen fekete színész sem, Lando SW idegen lett volna a ESB-ben? A messzi-messzi galaxis igen nagy és változatos. Baromi unalmassá válna egy idő után, ha folyton ugyanazokat az archetipusokat hoznák a szereplők. Igenis legyenek tökös csajok a Star Warsban, akik nem csak az aktuális férfikarakter partnerei, hanem önmagukban is megálló egzisztenciák. Személy szerint épp ezért tartom szánalmas dolognak, hogy az EPVII után már azon ment a csámcsogás, hogy Rey vajon melyik sráccal fog összejönni a következő részekben.
 4. Lok Durd

  Teaser trailer

  Egy hét múlva szakdoga leadás, de ez a trailer enyhített most elterelte a figyelmemet a stresszről . Mon Mothmának én is nagyon örülök, viszont engem leginkább a fehér ruhás birodalmi tiszt kiléte izgat. A fehér ruha alapján arra tippelek, hogy az ISB vezetője lesz, aki a lázadók elleni nyomozást vezeti. Ez azért is lenne okos húzás, mert egy olyan főellenlábast adnának a filmnek, akit ki lehet nyírni a végére és a CGI (vagy akárhogy is oldják meg) Tarkinnak se kéne túl sokat szerepelnie. Egyébként a végén Felicity Jones nem egy olyan páncélt visel, mint Kallus a Rebelsben? Ja és az újfajta rohamosztagos sisak nagyon bejövős.
 5. Lok Durd

  EPVIII spoileres topik

  Ez a ló-szerű lény csak engem emlékeztet a TCW-ben látotttee-mussokra?
 6. Lok Durd

  Kevin Hearne: Heir to the Jedi

  Sajnos egyet kell értenem a véleményekkel. Az általam olvasott kánon könyvek közül (New Dawn, Tarkin, Heir to the Jedi, Dark Desciple) ez messze a legrosszabb. Nem azt mondom, egyszer el lehet olvasni és vannak benne egész jó részek, de színvonalban és történetben nagyon le van maradva a többitől.
 7. Lok Durd

  Zene

  Számomra a film legjobb zenéje a March of the Resistance. Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy mennyire hasonlít az Indiana Jones és az utolsó keresztrslovag-ból a nácik témájára? Majd belinkelem, de most mobilról vagyok és a zene hallgatása közben uggrott be a párhuzam.
 8. Lok Durd

  Premier megtekintés

  Hát azért a fordításban volt egy baromi durva baki, hamár a szinkronnál tartunk.
 9. Lok Durd

  Sorozatok

  Dzséjt, hogy érted, hogy "évad közepén"? Már csak két rész van hátra, szóval eléggé a végén járunk... Egyébként az utolsó epizód leírásából kiderül,
 10. Lok Durd

  Sorozatok

  Az új Doctor Who részt nem látta rajtam kívül senki? Mert szerintem ezt az epizódot nem lehet szó nélkül hagyni.
 11. Lok Durd

  TV spotok

  Nem tudom, ezt a drogos dolgot honnan veszed, Ody. Egyrészt sehol nem találtam infót, ami ezt alátámasztaná, másrészt, ha Carrie-t össze tudták kaparni, ez nem hiszem, hogy akadályt jelentene. Harmadrészt, a Rebels-be is belerakták, tehát nem "ódzkodnak szerepeltetni". Csupán arról lehet szó, hogy nem akarták fölöslegesen beleerőltetni az összes régi trilógiás karaktert, csupán fan-service miatt. Valószínűleg, ha lesz helye a narratív struktúrában, szerepelni fog a következő részekben.
 12. Lok Durd

  Star Wars viccek

  Azok számára, akik az új epizód előtt meg szeretnék nézni az egész sagát, de időhiánnyal küszködnek, itt a megoldás.
 13. Lok Durd

  2x06 - Wings of the Master

  Az aktuális Recon videóban kiderül ennek az oka: Az ep 4 -ben látott lázadó haderő csupán a Dodonna vezette kötelék volt, akik birtokában csak X és Y szárnyúak voltak, a teljes flotta csak az ep 6-ra állt össze, ezért láttuk itt először az A és B szárnyús csapatokat, akik külön sejtet képviseltek.
 14. Lok Durd

  Sorozat fordító

  Na, bocsi, hogy mostanában nem nagyon irogatok, nincs sok energiám hozzá, de azért napi szinten csekkolom az oldalt A felirat.infosoknak, meg a hosszúpuskásoknak is jeleztem, hogy te veszed át a fordítást, a felrakás menetét elküldöm PM-ben. Már nyáron akartam volna küldeni valami kis szösszenetet, csak annyi felé voltam (ásatások, nyaralás, stb), hogy teljesen kiment a fejemből. Köszi a munkád, és sok sikert hozzá!
 15. Helló

  Werebazs-nak besegítek a fordításban. Azt akarom kérdezni Feliratok.infora hogy zajlott a felirat beküldése. Másik meg szólni kéne nekik mert még mindig a te neved áll a sorozat mellett mint fordító.

×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.