Jump to content

redknight

Fórumtag
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

redknight's Achievements

Youngling

Youngling (1/6)

1

Community Reputation

 1. JJ-nek én is örülök. és persze landonak is. Egy LUKE VS SNOKE csata fenykard parbaj erő villám erő lökés pörges forgás a vásznon! DE BOLDOG LENNÉK! MERT kell ide valami ami a vásznat le robantja, mert az uj karakterek sulytalanok nagyon de kivancsi lennék mit hozna ki MEL GIBSON a filmbol?!!!
 2. legyen a tortenetben egy gonosz figura, olyan fegykard parbaj legyen hogy a vaszon leszakadjon, hasznalják az erőt izombol !!!!!! uj fajok, bolygok, ne legyenek bugyuta vicccek űrcsatát!!!! veletlenul sem hasonlitson a 8. reszben latottakra mert az botrany volt luke skywalker terjen vissza es legyen 3 ertelmes mondata / mert ez nagyon is jar neki ROSE- nak a neve fel sem merul
 3. Hogyan kapcsolta össze őket,mikor nem tudta hol van Rey?
 4. Nem fogom elfelejteni SW Miert is tenném! Ez az én véleményem volt! Ha nem értesz velem egyet rendben, elfogadom. De majd En eldöntöm hogy mi lesz jo nekem! Zárásnak/ bisztos hogy háttal ülsz a moziban:)
 5. Az igaz hogy Mark Hamill nagyot alakít !!!! De folyik a szakálán a tej!!! ezt miert kellet???? Saját véleményem hangsúlyozom/ ez nem Luke Skywalker!
 6. Nem szeretnék fanyalogni Főleg ugy hogy gyermekkorom óta imádom a SW de leírom a személyes véleményem!!! Szerintem is nagyon de nagyon túl toltak a Disney varázsát! Nagyon latszot minél töb aranyos figura kell a filmbe! az elején a csata az egy vicc! Lelőttek a bolygóra! Egy bázist elpusztítottak de ami az orruk előtt van azt nem tudják le lőni ??? Ezt ki írta meg hogy igy legyen nem tudom, de ezt komolyan gondoltak az megrémít! Itt eset le hogy ez a film a 10 éveseknek készült! Finn és Rose vonala na ez egyszerűen erőltetett katyvasz , tenyleg nem tudok írni rola semmi pozitívumot! És Luke Skywalker mit csináltak a Kedvenc karakteremmel folyik a szakálán a tej???? Ez tenyleg Kellett a filmbe Luke karaktere= remény, harc, küzdelem ,jóság!!!! Erre kaptunk egy teljesen más Luke Skywalker-t!!! Ennyire nem akkartak vele foglalkozni??? Hogy teret adjanak az uj karaktereknek??? Mert hogy pont Luke karaktere volt az ami igazán érdekes volt, mit csinált 30 évig hova jutot az erő ismeretében meg hasonlók !!! Eben boven volt potenciál!!! Erre semmi, hát szomorú vagyok nagyon! Nem izgulok hogy most mi lesz Rey vel meg a lázadókkal, talán Kylo Ren az aki pozitívum! Snoke volt meg Az akiről azt hitem hogy na az öreg nagy spiler az erővel! Erre ülve meghal ne ne ne!!! Luke Skywalker vs Snoke párbaj nagy epic csatát kihagyni ezt nem fogom fel!!! Mark hamill nyilatkozatai is sokatmondóak
 7. Lehet hogy Hux lesz az? Mintha a végén nem a pisztolyért, nyúlt volna?
 8. http://hu.ign.com/m/star-wars-episode-viii/32489/news/mark-hamill-sem-ert-egyet-az-utolso-jedik-uj-iranyaval
 9. Azert ahogy pöcgölgeti Kylot es Reyt az eléggé kemény! Nekem nagyon tetszet ez a megoldás üldögél es lenyom mindenkit! két fiatalnak szemtől szembe sansza nem let volna! De azert Ez a Luke vs Snoke nagyon kiváncsi lettem volna hogy ki marad talpon??!!! De ezt már soha nem tudom meg. Igy eldöntöm magamba. Luke Skywalker győzött volna!☺️
 10. Szerintem,nagyon tisztelettel beszél róla! Olyan meg nincs hogy ne tudják hogy vader ölte meg az uralkodót! Szerintem vader-t ismerte azt nem mondom hogy tanítványa volt. De az érdekes hogy az uralkodót meg sem említi! És Luke nak mi oka lett volna eltitkolni hogy Vader ölte meg az uralkodót, sőt inkább el kellett mondania hogy a fény mindig legyőzi a sötétséget!
 11. Szerintem,nagyon tisztelettel beszél róla! Olyan meg nincs hogy ne tudják hogy vader ölte meg az uralkodót! Szerintem vader-t ismerte azt nem mondom hogy tanítványa volt. De az érdekes hogy az uralkodót meg sem említi! Bisztos is hogy képben Vanak mi történt az iralkodoval!
 12. Teljesen egyetértek veletek! A 9. Részéig várhatak volna vele! Na meg egy Luke vs Snoke harc ziccert kihagyni! Pedig amik lejotek nekem egyenrangú ellenfelek lettek Volna!
 13. Nem volt elég droid a hajón???? Aki elvezette volna????
 14. Az Ewokok nagyon is beleillenek SW világába
 15. Számomra nem jött át a karakter! Nagyon gyermeteg az a rész ahogy Finn el rohangásznak! Most neztem meg a filmet harmadjára! Nem akkarok fanyalogni. Mert imádom a Star wars világát!!!! Lehet hogy velem van a baj! De valahogy komolyab volt mikor Han, és Leila kalandoztak. Lehet hogy nem tudok elszakadni a régi szereplőktől, de ezt többen is írtak hogy nem tudnak izgulni az uj karakterekért! Meg fogom nezni a 9. Részt is bisztos an! De lehet hogy számomra most ért véget a Star wars! Én elfogadom hogy neked bejön Rose meg a többiek! de én ki buktam rajtuk
×
×
 • Create New...

Important Information