Ugrás a kommentre

redknight

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    63
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

redknight összes hozzászólása

  1. JJ-nek én is örülök. és persze landonak is. Egy LUKE VS SNOKE csata fenykard parbaj erő villám erő lökés pörges forgás a vásznon! DE BOLDOG LENNÉK! MERT kell ide valami ami a vásznat le robantja, mert az uj karakterek sulytalanok nagyon de kivancsi lennék mit hozna ki MEL GIBSON a filmbol?!!!
  2. legyen a tortenetben egy gonosz figura, olyan fegykard parbaj legyen hogy a vaszon leszakadjon, hasznalják az erőt izombol !!!!!! uj fajok, bolygok, ne legyenek bugyuta vicccek űrcsatát!!!! veletlenul sem hasonlitson a 8. reszben latottakra mert az botrany volt luke skywalker terjen vissza es legyen 3 ertelmes mondata / mert ez nagyon is jar neki ROSE- nak a neve fel sem merul
  3. Hogyan kapcsolta össze őket,mikor nem tudta hol van Rey?
  4. redknight

    Értékeld a filmet

    Nem fogom elfelejteni SW Miert is tenném! Ez az én véleményem volt! Ha nem értesz velem egyet rendben, elfogadom. De majd En eldöntöm hogy mi lesz jo nekem! Zárásnak/ bisztos hogy háttal ülsz a moziban:)
  5. redknight

    Értékeld a filmet

    Az igaz hogy Mark Hamill nagyot alakít !!!! De folyik a szakálán a tej!!! ezt miert kellet???? Saját véleményem hangsúlyozom/ ez nem Luke Skywalker!
  6. redknight

    Értékeld a filmet

    Nem szeretnék fanyalogni Főleg ugy hogy gyermekkorom óta imádom a SW de leírom a személyes véleményem!!! Szerintem is nagyon de nagyon túl toltak a Disney varázsát! Nagyon latszot minél töb aranyos figura kell a filmbe! az elején a csata az egy vicc! Lelőttek a bolygóra! Egy bázist elpusztítottak de ami az orruk előtt van azt nem tudják le lőni ??? Ezt ki írta meg hogy igy legyen nem tudom, de ezt komolyan gondoltak az megrémít! Itt eset le hogy ez a film a 10 éveseknek készült! Finn és Rose vonala na ez egyszerűen erőltetett katyvasz , tenyleg nem tudok írni rola semmi pozitívumot! És Luke Skywalker mit csináltak a Kedvenc karakteremmel folyik a szakálán a tej???? Ez tenyleg Kellett a filmbe Luke karaktere= remény, harc, küzdelem ,jóság!!!! Erre kaptunk egy teljesen más Luke Skywalker-t!!! Ennyire nem akkartak vele foglalkozni??? Hogy teret adjanak az uj karaktereknek??? Mert hogy pont Luke karaktere volt az ami igazán érdekes volt, mit csinált 30 évig hova jutot az erő ismeretében meg hasonlók !!! Eben boven volt potenciál!!! Erre semmi, hát szomorú vagyok nagyon! Nem izgulok hogy most mi lesz Rey vel meg a lázadókkal, talán Kylo Ren az aki pozitívum! Snoke volt meg Az akiről azt hitem hogy na az öreg nagy spiler az erővel! Erre ülve meghal ne ne ne!!! Luke Skywalker vs Snoke párbaj nagy epic csatát kihagyni ezt nem fogom fel!!! Mark hamill nyilatkozatai is sokatmondóak
  7. Lehet hogy Hux lesz az? Mintha a végén nem a pisztolyért, nyúlt volna?
  8. redknight

    Értékeld a filmet

    http://hu.ign.com/m/star-wars-episode-viii/32489/news/mark-hamill-sem-ert-egyet-az-utolso-jedik-uj-iranyaval
  9. Azert ahogy pöcgölgeti Kylot es Reyt az eléggé kemény! Nekem nagyon tetszet ez a megoldás üldögél es lenyom mindenkit! két fiatalnak szemtől szembe sansza nem let volna! De azert Ez a Luke vs Snoke nagyon kiváncsi lettem volna hogy ki marad talpon??!!! De ezt már soha nem tudom meg. Igy eldöntöm magamba. Luke Skywalker győzött volna!☺️
  10. Szerintem,nagyon tisztelettel beszél róla! Olyan meg nincs hogy ne tudják hogy vader ölte meg az uralkodót! Szerintem vader-t ismerte azt nem mondom hogy tanítványa volt. De az érdekes hogy az uralkodót meg sem említi! És Luke nak mi oka lett volna eltitkolni hogy Vader ölte meg az uralkodót, sőt inkább el kellett mondania hogy a fény mindig legyőzi a sötétséget!
  11. Szerintem,nagyon tisztelettel beszél róla! Olyan meg nincs hogy ne tudják hogy vader ölte meg az uralkodót! Szerintem vader-t ismerte azt nem mondom hogy tanítványa volt. De az érdekes hogy az uralkodót meg sem említi! Bisztos is hogy képben Vanak mi történt az iralkodoval!
  12. Teljesen egyetértek veletek! A 9. Részéig várhatak volna vele! Na meg egy Luke vs Snoke harc ziccert kihagyni! Pedig amik lejotek nekem egyenrangú ellenfelek lettek Volna!
  13. Nem volt elég droid a hajón???? Aki elvezette volna????
  14. redknight

    Rose Tico

    Az Ewokok nagyon is beleillenek SW világába
  15. redknight

    Rose Tico

    Számomra nem jött át a karakter! Nagyon gyermeteg az a rész ahogy Finn el rohangásznak! Most neztem meg a filmet harmadjára! Nem akkarok fanyalogni. Mert imádom a Star wars világát!!!! Lehet hogy velem van a baj! De valahogy komolyab volt mikor Han, és Leila kalandoztak. Lehet hogy nem tudok elszakadni a régi szereplőktől, de ezt többen is írtak hogy nem tudnak izgulni az uj karakterekért! Meg fogom nezni a 9. Részt is bisztos an! De lehet hogy számomra most ért véget a Star wars! Én elfogadom hogy neked bejön Rose meg a többiek! de én ki buktam rajtuk
  16. redknight

    A szereplők

    Ezt a kommentet az Ign olvastam, Mind Mark Hamill, mind Carie Fisher zseniálisan játszott Az utolsó jedikben. Szerintem Fisher-től az lett volna a méltó búcsúzás ami az ürben történik vele. Hamill-nak meg duplán elégtétel, hogy ebben részben olyan Lukot tett le az asztalra, akinek minden szava többszörös jelentéssel bír és közben pedig egyáltalán nem karakteridegen humorral kezeli a dolgokat. Szóval én sajnálom, hogy ebben a részben is muszáj volt (szerintem tökre eröltetetten) ezt a figurát. is kinyírni Fishher pedig már az ismert okok miatt nem játszhat az utolsó részben komolyabb szerepet. Egyébként 2 dolog, ebben a részben szinte annyi dolgot löttek el, hogy biztos vagyok benne, hogy nagy csalódás lesz az utolsó rész. A másik meg az, hogy ezek az új szereplők háááát elég gagyik. Most tegye szívére a kezét az ember, Rey-ért vagy Kylo Ren-ért, vagy Po-ért ki a franc izgul???? Az alapvető probléma, hogy ezek a szereplők egyszerűen NEM szerethetők! Semmi különösek, súlytalanok. Az eredeti trilogia szereplőiért ellenben rögtön lehetett szorítani, nagyon is szerethetőek voltak továbbá karakteresek és az új trlilogiát is inkább azért nézték, mert arra voltak kiváncsiak, hogy mi lett Hannal, Leával, Luke-al. Azt hogy mindet kinyirják baromira nem jó, mert ez volt a szíve a törénetnek. Az újak nem tudnak erre a szintre feljönni. Ezek csak papirmassé figurák. No és a végén ez geil disney jajj de cuki gyerek inkább kínos volt mint értékelhető.
  17. redknight

    Rose Tico

    Ezt arra értettem Hogy ez a cukiság faktor amit ez karakter képvisel nem illik a Star wars ba!!! Miez már !!!!
  18. redknight

    Rose Tico

    Ne már meg sem érdemel egy topikot! Nem fikázni akkarom de ő nem a Star wars világába való! Inkább pedinkton 2 be!!!! Mi lesz Ebből! meg fogjuk egymás kezét es minden rendben lesz!
  19. Luke mondja Rynek mikor a flashback van hogy Snoke mar elkezdte mérgezi az elméjét!!! Szoval bisztos hogy ismerte Luke snokeot!!!! Nektek mi a véleményetek erről?
  20. Akkor nem csak nekem van bajom ezzel a Luke os vonallal, Szerintem igen is meg kellett volna küzdenie neki Kyloval vagy sonokal mert ez így nem volt kerek ez a történet így! Azt megértem hogy csalódott!!! De hogy nem tesz Semmit az nincs rendben!!!! Azt viszont aláírom hogy a legeslegvégén ahogy távozik az nagyon szép volt !!! De van egy nagyon nagy hiányérzetem
  21. http://hu.ign.com/m/star-wars-episode-viii/32341/news/mark-hamill-oszinten-beszelt-arrol-mi-a-velemenye-luke-sorsa sokat mondó
  22. Rendben egy teljesen uj karakter! De ki ez mi ez eleg idősnek tűnik! De nem érezte senki yoda, palpi hogy van egy hatalmas erővel bíró személy a galaxisban! Mert hat bisztos hogy ott volt a közelben! Nem csak ugy jot hétfőn az ismeretlen régióból es mar kedden a legfőbb vezér lett! Meg ben solo közelében ott kellet lennie! Olyan nagy spiler ez az erőben hogy ilyen meg nem nagyon látunk! Legyint egyet es mindenki a padlón! Szoval Bisztos hogy valami ősi master ez! De vadert nagyon csípi az bisztos!
  23. Ez ott van mikor Luke elviszi Reyt meditálni a sziklához! Szerintem ez nem véletlen
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.