Ugrás a kommentre

csoli1138

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    13.276
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    14

Hozzászólások

  1. Én csak most a 2.trailer miatt kezdek meggyőződni arról, hogy egy korán távozó karakter lesz Indara mester. Hogy ott marad a kardja a fa padlón, az sajnos erre enged következtetni. De talán még bízhatom abban, hogy félrevezető a trailer, hisz Carrie Ann Moss a legnagyobb név, a szereplők közt, persze ez nem jelent feltétlenül sokat. 

  2. 3 órával ezelőtt, Yoda József írta:

    Szerintem elég világos, hogy úgy fejezték be a részt, hogy ne legyen egyértelmű, hogy él-e vagy hal-e, így ha kell, később elővehetik Barrisst.

    Nekem egyértelmű, hogy meghalt. Most vették elő, hogy rendezzék a sorsát hosszú évek óta. Megtették. A cím is erre utal. Nekem elég. 

    • Nagyon tetszik 1
    • Tetszik 1
  3. YT kommentekben szídják, vagy hol?

    És mi a bajuk? 

    Nem olvasok olyanokat, szinte soha, de meg vagyok döbbenve, hisz annyira felvillannyozott, annyjra várom, olyan menő lesz Carrie Ann Moss jediként, piszkosul várom ezt a szériát. 

  4. Nagyon látszott az eltelt idő Barriss-en, de Lyn-en nem. Fajta jelleg lehet, nem is ér több szót. Reménykedtem még egy cool fénykardpárbajban ám Barriss elhajolt ennek lehetőségétől, mint Luke a 8-ban Kylo elől.. ;) Spirituálisabb lett a végkifejlet és azt kell mondjam nem baj, teljesebb így a mese. Amikor feltűnt az alak a távolban, Ahsoka ugrott be de csak egy pillanatra, mert eszembe jutott, hogy lenne mit tisztázniuk Barriss-szel. Amúgy Ahsoka valószínűleg megbocsátana neki, ezt azért gondolom, mert én is megbocsátottam neki a három rövidke történet alatt. Szóval jediből gyógyító lett, ami jól rezonál azzal az "új" erőképességgel, ami a Mandoban és a Skywalker korában debütált. Így a sagaban is méltó helyen van ez a kis sztori. 

    Nekem a Morganesnél jobban tetszett és az "első évados" Ahsokásnál is, kb a Dookussal van egy színvonalon nekem. 

    • Nagyon tetszik 1
  5. Na ez az a rész ahol én biztosan azt húztam volna meg, hogy Luminara kerül képbe és esetleg megöli a gonoszabbik nővér és így kerül a Főinkvizítorhoz, hogy később csalinak használja.

    Hihető volt random jedivel is Barriss visszatérése, de úgy nagyon ütött volna és egy klassz hidat kaptunk volna a Rebels-szel.

    A gonoszabbik nővér ugye ugyanaz, aki az "egymondatos-nővér" volt a Kenobiban?

    Sajnáltam ott amúgy, hogy ilyen csekélyke szerep jutott neki és az Ötödik fívérnek a számomra kissé sótlan Reva ellenében, mert őt rejtélyesebbnek kicsit félelmetesebbnek, misztikusabbnak tartottam.

    Szóval működött Barriss visszafordulása, talán azért is, mert az bevallom máig nem igazán működött, hogy Ő radikalizálódik és terrorista lesz és, hogy így bemártsa Ahsokát.

    Talán ott kellett volna egy random jedi, helyette, mert ha emlékszünk a geonizis-i történetszálra, ott lejön azért, hogy Ő a nagybetűs padawan.

    Még a sziklafalba is téglalapot vágott, olyan kis szögletes kimért a kislány. szóval nekem rendben van, hogy Ő nem marad inkvizítor, valahol a lelke mélyén nem férhet ez bele neki.

     

  6. Érdekes, hogy már töb aspektusból is betekintést nyerhettünk a 66-os parancs kiadásának idejébe, és még mindig nem lehet megunni. Ilyenkor az ember fejében lefut egy hol is van Anakin, Obi-wan, Yoda, Padmé, sőt Ahsoka és most végre kiderült, hogy Barriss Offee hol volt, mit csinált. A rá vigyázó klónok aktivált 66-ossal azért nem voltak egy életbiztosítás, már amennyire meg lehet kattanni a chiptől. Legalábbis megfordul a fejemben, hogy hol is válik el a racionális kötelesség és a szuggerált parancsvégrehajtás. Ők józanul az előbbi kategória voltak.

    Ebben a helyzetben nem vetnék követ Barrissre, amiért az inkvizítorok útjára lépett. A Főinkvi is tetszett TCW-disájnnal és szerencsére újra Kálid Artúr volt a hangja.

    Felvetődött bennem, hogy hogyan is lesz tovább, mert empátiát és aggodalmat mutatott a rész során, nem akart támadni a végső próbán sem elsőként, szóval azt tippeltem, hogy nem abba az irányba tart, amikor utoljára láttuk Ahsoka bűnbakká tételekor.

    @Rixon pedig fonhatja a haját, az inkvizítorok számozása miatt, mert nem, ez a rész sem vitt közelebb minket, hogy rend legyen a fívérek és nővérek számozásával. Mondjuk engem nem zavar.

    • Nagyon tetszik 1
    • Szomorú 1
  7. 15 órával ezelőtt, Donát írta:

    Úristen de krvaaaaa jól nézett ki. Borzongok. Az Andor trailer se váltott ki belőlem ilyen hatást. Full PT feeling. Zseniális!!! :clap:

     

    Ahch-To?? :yes:

     

     

    8A83C7D5-ACBF-4A82-88EC-F18494B6BB82.png

    Nem hiszem hogy az Ahch-To lenne.. ;) Egy sima pocsolyának nézem... :D

     

    De amúgy! Ez az én új kedvenc sorozatom lesz! Érzem.

  8. A Corvus és a rémuralom kezdete. A helyszín és a Mando-nosztalgia vitte a hátán a részt nekem, de ahogy @Bence1997-nek is, úgy nekem is ez a legvérszegényebb, de elmegy azért!

    Nem tudtam, a komlinken ki jelentkezett be, nekem a is a stáblista árulte el, hogy Bo-Katan volt és ezzel egy kis hidat építettek, hogy hogy kerül ide Ahsoka. Először azt hittem, hogy Ő jelentkezett a komlinken, de nem ismertem meg a hangban Molnár Ilonát...mert nem is Ő volt.

    Wing aki még említésre méltó a részben, de hát a Ő is mando-nosztalgia része, szóval kvázi kihagyhatatlan ziccer, ha már ide látogattunk.

  9. Palleont azonnal megismertem, még szinkronban is az volt aki a Mandóban, ami ki kell mondjam, igényességre való törekvésre vall, ami nagyon dícséretes!

    Rukh is jó volt, szerintem félemetesebb lett "TCW" dizájnnal mint a Rebels-es volt. Thraw admirális pedig olyan volt amilyen mindig. Egy igazi úr.

    Jó volt ezt is látni, a Rebles és főleg az Ahsoka tükrében!

    • Tetszik 1
  10. Nagyon tetszett, hogy Morgan klasszikus éjnővér volt és csak a többiek elvesztésével lett "más". Így tök jól jön ki, hogy mikor a dicső anyák közé kerül, újra visszakapja teljes ájtatosságát!

    A trailer miatt azt hittem, hogy a hegyi klán az ő klánja, de nem csupán a megmentői lettek és azért más útakon is járnak, min a klasszikus éjnővérek!

    Jó kezdés volt, jó háttér a karakternek.

  11. 15 órával ezelőtt, Yoda József írta:

    Szerintem már így is annyira tömött a május 4. a TotE-val és a The Acolyte-tal, hogy nem most várnék bejelentést új animációs sorozatról. Majd nyáron

    Várható valami 4-én? Kicsit hanyagoltam az infószerzést.

  12. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Szerintem a John Wick minden résszel egyre meseszerűbb lett. Az újat meg se néztem még, de kedvem sincs hozzá. 

    Kis sorozat-fásulás vitt a pótolandó mozifilmek felé. Vannak dolgok ami miatt érdemes megnézni a 4-et, de túl hosszúnak tartom.

  13. Na ma bepótoltam a John Wick 4-et. Éreztem, hogy nem hiába vagyok türelmes ezzel a fillmel. Egy órát simán kivágtam volna belőle.

    Gyerekek, hogy a társaság nem hagy fel a tánccal, mikor egy 10+ fős bagázs mindennel öli egymást és úgyanígy a forgalom sem áll le, vagy hogy az autók messzebbre kerülnék a durva tűzharcot szintén jó pár résztvevővel, csak suhognak a kocsik testközelben.. Pedig én szeretem a sci-fit. De akkor nem eléggé.. :)

    Ja és Donnie Yen kerek perec ugyanolyan karaktert alakít, mint a Zsivány Egyesben?:lol2:Micsoda ötlet? Vagy ez egy John Wick/Star wars crossover lett volna? :hmm: Nem ígérem, hogy meditálok rajta..

    • Vicces 1
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.