Ody Mandrell Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 (edited ) Chapter 12 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Dantooine Szereplők: Mace Windu Paxi Sylo 187 -es légió parancsnoka Az epizód Edited July 14, 2012 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 (edited ) Windu a terminátor. Mekkora irtás van itt, Te jó ég. És a bélnyomó....a CIS legbrutálisabb fegyvere! Vajon melyik szadista szeparatista mérnök találta ki? Edited July 14, 2012 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Az egyik legkritizáltabb rész. Viszont a Dantooine nagyon szépen van ábrázolva. Tetszetős ez az epizód. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 Dantooine nekem elég kopár. Nem is értem miért harcolnak ott. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Fontos mezőgazdasági bolygó, nem? A galaxis történetében több helyen is előkerült ez a távoli világ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 Igen, valószínűleg a termőföldjei miatt fontos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 Az egyik legkritizáltabb rész. Nem, az majd a másik lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Nem, az majd a másik lesz. Ja igen, igazad van, csak ezt most nem néztem meg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Egy kicsit eltúlzott és nem túl életszerű csata (még SW szemmel nézve sem), bár a következőhöz mérve még mindig a realitás csúcsa. Dantooine nekem elég kopár. Nem is értem miért harcolnak ott. Dantooine remek kiindulópont lett volna a közelben lévő bolygók (beleértve a Muunilinst-et, ami kb, a Naboo-Tatooine távolság 1/3-ára van) "felszabadításához", ezért kellett a CIS-nek. És ez már csak egy kis ráadás ami a klón háborúk eseményeit nem befolyásolja, de úgy kb. 4000 évvel ezelőttig a Jedi Rend egyik legfontosabb bolygója volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 No kérem; újabb kedvenc. Hangosan röhögős kategória egy két mozzanat ebben és a folytatásban is majd. Egy személyes megjegyzés: Az alábbi youtube-os videó-előnézeti kép az, amiről Windut egy az egyben alapul vettem a testvérem falán mai napig lógó rajzhoz, ami igen jól sikerült. Mivel, hogy az illető komoly Windu/Samuel L. Jackson rajongó és natúrban is a lila a kedvenc színe, -hát még kardban-, így ez a jedi nála natúrban is egy best of... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 Kinevetted a bélnyomót? Te kis szadista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts