Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. (szerkesztve) Chapter 12 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Dantooine Szereplők: Mace Windu Paxi Sylo 187 -es légió parancsnoka Az epizód Szerkesztve: 2012. Július 14. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. (szerkesztve) Windu a terminátor. Mekkora irtás van itt, Te jó ég. És a bélnyomó....a CIS legbrutálisabb fegyvere! Vajon melyik szadista szeparatista mérnök találta ki? Szerkesztve: 2012. Július 14. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Az egyik legkritizáltabb rész. Viszont a Dantooine nagyon szépen van ábrázolva. Tetszetős ez az epizód. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Dantooine nekem elég kopár. Nem is értem miért harcolnak ott. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Fontos mezőgazdasági bolygó, nem? A galaxis történetében több helyen is előkerült ez a távoli világ. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Igen, valószínűleg a termőföldjei miatt fontos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Az egyik legkritizáltabb rész. Nem, az majd a másik lesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Nem, az majd a másik lesz. Ja igen, igazad van, csak ezt most nem néztem meg Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Hozzászólás ideje: 2012. Július 14. Egy kicsit eltúlzott és nem túl életszerű csata (még SW szemmel nézve sem), bár a következőhöz mérve még mindig a realitás csúcsa. Dantooine nekem elég kopár. Nem is értem miért harcolnak ott. Dantooine remek kiindulópont lett volna a közelben lévő bolygók (beleértve a Muunilinst-et, ami kb, a Naboo-Tatooine távolság 1/3-ára van) "felszabadításához", ezért kellett a CIS-nek. És ez már csak egy kis ráadás ami a klón háborúk eseményeit nem befolyásolja, de úgy kb. 4000 évvel ezelőttig a Jedi Rend egyik legfontosabb bolygója volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. No kérem; újabb kedvenc. Hangosan röhögős kategória egy két mozzanat ebben és a folytatásban is majd. Egy személyes megjegyzés: Az alábbi youtube-os videó-előnézeti kép az, amiről Windut egy az egyben alapul vettem a testvérem falán mai napig lógó rajzhoz, ami igen jól sikerült. Mivel, hogy az illető komoly Windu/Samuel L. Jackson rajongó és natúrban is a lila a kedvenc színe, -hát még kardban-, így ez a jedi nála natúrban is egy best of... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Kinevetted a bélnyomót? Te kis szadista. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.