Ody Mandrell Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 (edited ) Chapter 17 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Yavin IV Szereplők: Asajj Ventress - Grey DeLisle Anakin Skywalker - Mat Lucas R4-P22 Az epizód Edited July 31, 2012 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 Szuper rész! Végre újra láthatjuk a Yavin IV -et, de most végre a dzsungelt is megismerjük. Ventress szépen kiírtja a klón osztagot. Tök jó, ahogy Anakint senkinek nevezi. Itt találkoznak először szemtől szemben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Nem rossz, bár fáj a szívem, hogy a klónokat ilyen könnyen elintézték. Ventress erőképességei is egy kicsit el lettek szabva Érdekes, hogy Skywalker tábornok itt még mennyire megveti a klón segítséget Itt találkoznak először szemtől szemben. Az EU szerint nem - másodszorra -, ami külön pikantériát ad a beszélgetésüknek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Igazi horrorra hajaz ez az egész rész. Szegény klónkatonák. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 Szerintem Ventress ereje rendben van, bár egy-két dologban tényleg Erős. Pl. amikor azt a klónt a levegőben repteti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Mikor ezt a részt először láttam, azt hittem Anakin gyepálja a klónokat dühödt ellenszegülésből Obi-wan ellen. Nem semmi árnyalása lett volna a benne rejtőző sötét hajlamoknak. Ezt még erősítette az a hátranézés is, melyből még nem lehetett tudni, hogy aljasság vagy kíváncsiság van az arcán. Aztán füstbe ment tipp lett egy másodperc alatt, mikor azt mondja: "itt valami nincs rendjén." De hangulatos és jó rész ez kétségtelen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 Érdekes ez csoli. Most, hogy mondod, először én se tudtam mi vagy ki tünteti el a klónokat. Pedig annyira adja magát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts