Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. (szerkesztve) Chapter 17 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Yavin IV Szereplők: Asajj Ventress - Grey DeLisle Anakin Skywalker - Mat Lucas R4-P22 Az epizód Szerkesztve: 2012. Július 31. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 31. Szuper rész! Végre újra láthatjuk a Yavin IV -et, de most végre a dzsungelt is megismerjük. Ventress szépen kiírtja a klón osztagot. Tök jó, ahogy Anakint senkinek nevezi. Itt találkoznak először szemtől szemben. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Július 31. Hozzászólás ideje: 2012. Július 31. Nem rossz, bár fáj a szívem, hogy a klónokat ilyen könnyen elintézték. Ventress erőképességei is egy kicsit el lettek szabva Érdekes, hogy Skywalker tábornok itt még mennyire megveti a klón segítséget Itt találkoznak először szemtől szemben. Az EU szerint nem - másodszorra -, ami külön pikantériát ad a beszélgetésüknek Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 31. Hozzászólás ideje: 2012. Július 31. Igazi horrorra hajaz ez az egész rész. Szegény klónkatonák. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 31. Szerintem Ventress ereje rendben van, bár egy-két dologban tényleg Erős. Pl. amikor azt a klónt a levegőben repteti. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Mikor ezt a részt először láttam, azt hittem Anakin gyepálja a klónokat dühödt ellenszegülésből Obi-wan ellen. Nem semmi árnyalása lett volna a benne rejtőző sötét hajlamoknak. Ezt még erősítette az a hátranézés is, melyből még nem lehetett tudni, hogy aljasság vagy kíváncsiság van az arcán. Aztán füstbe ment tipp lett egy másodperc alatt, mikor azt mondja: "itt valami nincs rendjén." De hangulatos és jó rész ez kétségtelen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 1. Érdekes ez csoli. Most, hogy mondod, először én se tudtam mi vagy ki tünteti el a klónokat. Pedig annyira adja magát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.