Hozzászólás ideje: 2025. Október 15.Okt. 15. Most olvastam Drew Struzanról. Kedvelem a munkáit, a falaimat is díszíti pár! A fórum rács nézetét is! Maradandót alkotott a filmiparnak és a star warnak is! Vele volt az erő!
Hozzászólás ideje: 2025. Október 15.Okt. 15. Na basszus. A mai napig azt hittem, ő egy néni. Gondolom, mert rajta kívül csak egy Drew-t ismertem.
Hozzászólás ideje: Tegnap 11:561 napja 76 évesen elhunyt Orosz István, akit rengeteg más munkája mellett több Star Wars-projektben is hallhattunk. A "Baljós árnyak" szinkronjában ő volt a kommentátor Beed hangja, "Az utolsó Jedik" magyar változatában Canady századost szólaltatta meg, és "A klónok háborúja" több szereplőjének kölcsönözte a hangját. Az eredeti trilógiából az "Egy új remény" egyik szinkronváltozatában ő volt Praji birodalmi parancsnok, "A Birodalom visszavág" 95-ös szinkron változatában pedig Wedge. A "Lego Star Wars: A birodalom hazavág" animációs filmben pedig Ozzel admirálist szólaltatta meg. Nyugodjon békében! Szerkesztve: Tegnap 12:491 napja - Dzséjt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.