Rog Hozzászólás ideje: 2013. Július 28. Hozzászólás ideje: 2013. Július 28. (szerkesztve) Kathleen Kennedy a hetedik részről: Szerkesztve: 2013. Július 29. - Rog Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. (szerkesztve) Köszönjük a beszámolókat LeeLee. Sziasztok kisse kimerulve de megerkeztunk ma ejjel 7kor felttem Naboo/ekat a vonatra hat igen hatalmas elmeny volt a 2015 California meg fuggoben de menni kene. a vegzaro buli csalodott vagyok hogy nem sorakoztak a starok fel a szinpadon ami hianyzik az a kozos kep a Magyar kontingensel valahogy kimaradt koszonet az 501 legionak a sok infoert es remelem masok is felajalnjak a nyeremenyt remelem megkaptad Ody M az osszes kepet en most szunya aztan olaszorszag melo a reszletes leiarast rahagyom a tobbiekre Szerkesztve: 2013. Július 29. - Hunner Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Köszi Hunner, megkaptam és be is tettem ide. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Ezúton is köszönjük Hunneréknek a fuvart, az éjszakai szállást és a kisebb ajándékokat. Az utolsó napon körül-belül Lee Lee-vel voltunk az AotC 3D vetítésen - ez jó volt, de az új dimenzió csak a Geonózis feletti küzdelemben adott hozzá a filmhez -, aztán mentünk a Hamil-es előadásra - ez nem volt valami nagy durranás, inkább csak régi történeteket mesélt - és zárásképp bementünk a záró ceremóniára - ez meg aztán pláne unalmas volt, mert szinte senki fontos nem nézett be. Összességében hatalmas élmény volt, bár inkább az első két napon voltak élvezetesebb programok, még így is minden percét élveztem Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. (szerkesztve) Ezúton is köszönjük Hunneréknek a fuvart, az éjszakai szállást és a kisebb ajándékokat. Az utolsó napon körül-belül Lee Lee-vel voltunk az AotC 3D vetítésen - ez jó volt, de az új dimenzió csak a Geonózis feletti küzdelemben adott hozzá a filmhez -, aztán mentünk a Hamil-es előadásra - ez nem volt valami nagy durranás, inkább csak régi történeteket mesélt - és zárásképp bementünk a záró ceremóniára - ez meg aztán pláne unalmas volt, mert szinte senki fontos nem nézett be. Összességében hatalmas élmény volt, bár inkább az első két napon voltak élvezetesebb programok, még így is minden percét élveztem Szivesen maskoris jah es remelem California jatszik Leelee ha veletlen megtudod ki nyert az 501 eseknel dobd majd be remelem o is tovabbadta mint mi Szerkesztve: 2013. Július 29. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Szivesen maskoris jah es remelem California jatszik Az igazság az, hogy így másodszorra átgondolva az áprilisi időponttal lehetnek gondok Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Sziasztok! Nem tudom, ki nyert. Mi a honlapja a magyar 501-eseknek? Feltöltöttem egyébként a képeimet: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Jó képek, köszi. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Hozzászólás ideje: 2013. Július 29. Mi a honlapja a magyar 501-eseknek? http://www.rohamosztagos.hu/ Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Köszi. Se ott, se a face-en nem találtam hírt a nyereményjátékról. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. (szerkesztve) Itt vannak Hunner képei! Köszönjük Neki! http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/6d78c84dffa7eeb406a540d1170ebc20 es a tobbi kepek azok hol vannak es a technikai info amit kuldtem na mindegy biztos en nem talalom Köszi. Se ott, se a face-en nem találtam hírt a nyereményjátékról. Atlas veluk jott osetud semmit Szerkesztve: 2013. Július 30. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Köszi szépen a beszámolókat és a képeket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. es a tobbi kepek azok hol vannak es a technikai info amit kuldtem na mindegy biztos en nem talalom Amit küldtél azt mind beraktam ide. Válasz
Atlas Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Sziasztok! Én is sikeresen hazaérkeztem az 501-esek társaságában, s alátámaszthatom: tényleg klassz volt a rendezvény (bár gyorsan hozzáteszem, a londoni Celebration picit emlékezetesebbre sikerült). Igyekszem mihamarabb írni egy viszonylag részletes beszámolót, illetve átválogatni azt a kb. 400 képet, amit készítettem a három nap alatt A kalocsai sisak sorsáról kis túlzással ennyit tudok: http://9gag.com/gag/a8Wj9w3 Vasárnap 16:30-kor sorsolták ki és az illetékesek elmondása szerint egy szemrevaló hölgy nyerte meg - ennél azonban valamivel fontosabb, hogy sikerült egy kis pénzt összegyűjteni a leukémiás gyerekeknek. Nemes gesztus volt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. (szerkesztve) Atlas! Kirakom hírbe a beszámolódat ha beleegyezel. Küld át nekem mailben ha kész: metis@freemail.hu Szerkesztve: 2013. Július 31. - Ody Mandrell Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Köszi a beszámolókat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Az SWC2015 -re elkezdték árusítani a jegyeket. A VIP belépők két perc alatt elfogytak. A négy napos felnőttel még érdemes próbálkozni. 140 dollárba kerül. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. ja en sem tudtam megvenni ide a vip jegyet pedig rajta voltam mire kitoltottem mindent mar elfogyott amugy van itt valaki aki menni fog < ha joltudom nem kell mar viyum a magyaroknak erdekes lesz minden esetre Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Na megvan a jegy londonba ki megy még es meg mindig lehet venni Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.