Jump to content

LeeLee

Tag
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About LeeLee

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 01/06/1984

 • Weboldal címe:
  http://yisanprojekt.hu

 • Nem
 • Lakhely
  Miskolc
 • Érdeklődés:
  Star Wars, Harry Potter, anime, manga, feliratozás

Recent Profile Visitors

2557 profile views
 1. Igen, én is. Szerintem tehetséges színésznő, emellett igazán szép, különlegesen karakteres arca van. A Parfüm mellett a Dorian Grayben is lehetett őt látni, bár az eléggé... rétegfilm.
 2. Ártatlan aligha. Gúnyos, szarkasztikus, lekezelö. Mintha pont az ilyen hangnem elöl vándoroltál volna el korábban te is egy másik fórumról. Tök érdekes, h kb. bármit is posztol ide az ember vagy kezd el azon merengeni, te rögtön jössz és leoltod. Ki beszélt itt konkrétan olyan infóról, mely klón!Palpi visszatérését jelentené? A felvetés itt született belöle, nem az eredeti forrásnál. Máris összemostad a kettöt. De mindegy, ha ez neked így jó, hát jó szórakozást hozzá.
 3. Jól van, Ody. Ha neked jelenleg semmilyen infó nem jó, ami a főbb oldalakról jön, akkor ne is beszéljünk róla, vagy mi van? Kajak elveszed az ember kedvét a fórumra járástól az ilyen kommentekkel, mint amiket az elmúlt napban csak ebbe a topikba posztoltál.
 4. De gonosz. A semminél az ilyen hír is több. Apropó semmi: a lent említett JediNews most próbál meg egy hírt megerősíttetni, miszerint a Lucasfilm egy nagyobb bejelentésre készül az ep7 kapcsán hamarosan, kompenzálva ezzel. az eddigi teljes némaságot.
 5. Nyilván. Nem is azt mondtam, hogy most jöjjön dokumentumfilm. Hanem hogy milyen jó érzés volt a közösségnek, hogy számíthatott ilyen "törődésre" a készítőktől. Egyelőre ennek még nyoma sincs. Legyen az cím, casting hír, concept art, satöbbi.
 6. Két kisebb hír: http://www.latinospost.com/articles/22049/20130624/star-wars-episode-7-news-update-kristen-stewart-robert-pattinson.htm "The actors that are not being considered include Kristen Stewart and Robert Pattinson. A source told Hollywoodlife.com that the two actors had a large fanbase that would create too much hype and hysteria. "There is no chance that Kristen Stewart or Rob Pattinson will be offered a role for any of the films, they won't even be sent the script," the source stated. The comments were in response to Stewart and Pattinson's interest in the series. According to a source the former couple said that they would be willing to consider a part in the upcoming film. The insider stated, "They aren't thinking of Star Wars themselves right now, but if it was offered to them, they would 100% talk to executives, JJ and Disney. It would be foolish for them not to take that call." (...) És: http://screencrush.com/star-wars-attack-squadron-domain-names-registered-by-disneys-lucasfilm/ Vajon videójátékhoz vagy a filmhez kapcsolódhat az "attack squadron"?
 7. Ezzel egyet kell értsek. Egyetlen egy eddigi filmes produkciónál sem láttam, hogy a film elkészítése közben minőségi, webes dokumentumfilmek kerültek volna fel időről időre a hivatalos csatornákra (prequel filmek forgatása), vagy ahol élő webcamerán lehetett volna nézni a filmes munkálatokak (ep3). Ezek a szenzációs extra tartalmak közösséget építenek, melyek nyomán a fórumok tele voltak élettel, emléketekkel, jobbnál jobb ötletekkel, fokozva a várakozást.Ezt azóta egy helyen sem sikerült megismételni. A Hobbitnál próbált Pete Jackson hasonló dokumentumfilmmel kedveskedni a Youtube-on, de az nem teljesen volt ugyanaz. Elég g*ci húzás szerintem ez a no info policy, ami a felvásárlás óta az új filmet körüllengi. Régi időkben a Lucasfilm is felért egy Pentagonnal, ha a filmekkel kapcsolatos adatvédelemről volt szó, de a hozzáállás teljesen más volt. Volt némi morzsahintés a parasztnak, hogy ébren tartsa az érdeklődést, és legyen miért elmennie majd a moziba...
 8. Casting hírek valóban jöhetnének már. Én úgy hiszem, hogy a forgatóköny már kész van, vagy a föbb vezérfonal megvan és ezek mentén a fontosabb szereplök már ki lettek választva.
 9. Nem tudom. Én el tudnám képzelni azt, hogy bár látják a lázadás megszületését és harcát a birodalommal, de - mint oly sokan mások a galaxisban - vagy nem érzik úgy, hogy a felkelésnek esélye van (és ezért nem is csatlakoznak), vagy próbálnak segíteni a maguk módján (partizánakciók a lakhelyeiken, lázadás szítás, szimpatizánsok toborzása). Vader ideje alatt veszélyes dolog jedinek lenni, nem hiszem, hogy akár egyvalaki is tudta, hogy a felkelésnek pl. jedije is van Luke személyében. Lehet, hogy a jedi múltat eltemetve próbáltak a felkelőknek segíteni - ha meg távol maradtak az eseményektől, akkor azért tehették, mint pl. Yoda is.
 10. Vagy mondjuk van a rend, és egy viszály kettészakítja őket, ami miatt új fenyegetés születik a galaxisban.
 11. Az áttetszö kupolájú droidok az R3-asok, az EU szerint nagy merevlemezzel megáldott, közigazgatásban és hadseregben használatos droidok. Külsöre csak ebben különböznek az R2-esektöl - meg az árban.
 12. Jóféle lelet. Kíváncsi lettem! Munkacím van már?
 13. Hiányzot már a forgatási izgalom nekem is. Vajon a magyar szuperkém, Tibur is visszatér majd a kémjelentésekkel?
 14. Amit én a filmekből eddig hiányoltam, az bizony Korélia. Több jelentőségteljes figura is érkezik onnan, hajógyártásban is rendkívül nagy a bolygó szerepe, viszont egyik film se vitt még el minket akár csak egy pillanat erejéig erre a különös, és bizonyára Coruscanthoz hasonló élettől pulzáló bolygóra. Kiindulásként már ezt az új planéták közt el tudnám képzelni.
 15. Nem tudom, mi volna az a pénz vagy másik projekt, amiért még ő is képes volna felállni. Az Avengers 2-nek már van rendezője és forgatókönyvírója, az kizárt, egyedül egy esetleges Star Trek 3 lehet csábító erejű, annak munkálatai elvileg jövőre kezdődnek. Ennyivel fontosabb volna számára a másik franchise?
×
×
 • Create New...

Important Information