MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. Nekem is tetszik Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Június 21. Hozzászólás ideje: 2018. Június 21. Perseus kapitány után a Star Wars filmképregények is kapnak gyűjteményes kiadványt! http://www.kilencedik.hu/fazekas-attila-a-csillagok-haboruja-gyujtemeny/ 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 21. Hozzászólás ideje: 2018. Június 21. Ezt még lehet, hogy én is megveszem. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 17. (szerkesztve) Szeptember 22-én a Star Wars Klub által szervezett A Birodalom visszavág retró party keretében lesz először elérhető a Fazekas Attila féle, az original trilógia filmjeit tömörítő gyűjteményes képregénye. Szerkesztve: 2018. Augusztus 17. - tomcsi80 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. György Zoltánnal, Fazekas Attila munkatársával készített riportot a langolo.hu, ahol megemlítik a Csillagok háborúja képregénygyűjteményt is. https://langolo.hu/a-klasszikus-kepregeny-buvoleteben-fazekas-attila-eletmusorozata-szerkesztoi-szemmel/?fbclid=IwAR09MzxyhQlrXxK2iuemy6AHXwkoFkPq75aVJUu_XVxuV3A3RSP1BR-O7Rc Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. (szerkesztve) Omascsik Róbert 1982-ben levelet írt a Füles főszerkesztőjének és Fazekas Attilának, hogy adják ki a Csillagok Háborúja képregényt, mert sok fiatalnak tetszett a Birodalom visszavág képregény adaptáció. Már akkor tervben volt a Jedi visszatér is, de arra még kellett várni. Szerkesztve: Május 9. - tomcsi80 6 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. Ez érdekes. Hol találtad ezeket a feljegyzéseket? Voltál levéltárban kutatni? Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Május 9. Hozzászólás ideje: Május 9. (szerkesztve) 11 perccel korábban, Iqvi írta: Ez érdekes. Hol találtad ezeket a feljegyzéseket? Voltál levéltárban kutatni? Igaz, hogy történész a végzettségem és történelem tanárként dolgozom, de van egy facebookos Star Wars csoport, ahol régi relikviákat és sajtó termékeket lehet megosztani és ott találtam, ezt a kincset. Szerkesztve: Május 9. - tomcsi80 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.