Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. De vannak kedves lányok is a földön Persze vannak! De miért mindig az kúr át a legjobban, akihez kötődsz valamilyen szinten? Itt a fórumon Miss Karrde pl. ennek az ellentetje. Ő egy elég rendes lány. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Kösz Csak kár, hogy semmit nem ér az egész. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Persze vannak! De miért mindig az kúr át a legjobban, akihez kötődsz valamilyen szinten? Itt a fórumon Miss Karrde pl. ennek az ellentetje. Ő egy elég rendes lány. Nah azért! Anyámról jót vagy semmit! :cry: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Csak kár, hogy felállítotok két-három kategóriát a lányokra, aztán mindenkit belezsuppoltok ezekbe Nekem azzal van tele a nem létezőm (alig tudom magam visszafogni, hogy ne kezdjek el piszkosul káromkodni), hogy szerintetek minden csak a lányok hibája. Néha már unom ezt olvasni. Saját tapasztalatokból származnak ezek az írások, így természetesen kissé egyoldalúak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Saját tapasztalatokból származnak ezek az írások, így természetesen kissé egyoldalúak. Na igen. Csak éppen a tapasztalatokat valószínleg a szép, csinos, bájos lányok okozták, holott van a világban egy rakat kedves és rendes csaj is, csak kevésbé vonzóak. Nekem az a tapasztalatom (ha a hugom itt lenne, erre most erőteljesen bólogatna), hogy a pasik még mindig a bomba alakú, szép és valamilyen módon feltűnő lányokra buknak, stb., a többi meg mehet a levesbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Csak kár, hogy felállítotok két-három kategóriát a lányokra, aztán mindenkit belezsuppoltok ezekbe Mert belezsuppolhatók! Nekem még mindig ez jött ki végeredménynek. Olyan ez mint az egyszer egy. Persze téged kivéve (a fiad meg is verne, ha mást írnék ). Voltak már gyönyörűen induló dolgok, mint pl. a legutóbbi. És mi lett belőle.... Szerkesztve: 2006. November 10. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Na igen. Csak éppen a tapasztalatokat valószínleg a szép, csinos, bájos lányok okozták, holott van a világban egy rakat kedves és rendes csaj is, csak kevésbé vonzóak.Nekem az a tapasztalatom (ha a hugom itt lenne, erre most erőteljesen bólogatna), hogy a pasik még mindig a bomba alakú, szép és valamilyen módon feltűnő lányokra buknak, stb., a többi meg mehet a levesbe. Az lehet, hogy buknak, de nem mellettük kötnek ki végül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Saját tapasztalatokból származnak ezek az írások, így természetesen kissé egyoldalúak. Így van! Azt hiszem neked is volt eseted egy ilyen lánnyal. Nevet most nem említenék. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mert belezsuppolhatók! Nekem még mindig ez jött ki végeredménynek. Olyan ez mint az egyszer egy. Persze téged kivéve (a fiad meg is verne, ha mást írnék ). Voltak már gyönyörűen einduló dolgok, mint pl. a legutóbbi. És mi lett belőle.... Jól sejted Ody Jó drága mamát ne merje bántani senki se!!! :( Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Az lehet, hogy buknak, de nem mellettük kötnek ki végül. De mellettük is kikötnek olyanok, akik pont annyit érnek mint ők. Azaz: semmit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Jól sejted Ody :cry: Örülök ha már elmúlt/tompult az a kaland okozta fájdalom. Bennem most elemi erővel tört a felszínre. Elnézést is kérek a fórum többi tagjától, hogy ezt az érzelgős maszlagot kell olvasnia. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Így van! Azt hiszem neked is volt eseted egy ilyen lánnyal. Nevet most nem említenék. Sajnos volt. Bár azt nem sajnálom, hogy megismertem. Okultam belőle. Én befejeztem a csajozást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Ody, miért ne beszéljünk erről a témáról is néha? Nincs ezzel semmi baj (azon kívül, hogy csak elkeseredem tőle, és az egy percre eső káromkodások száma igen magas mércét üt meg ilyenkor). Max. továbbtekernek Szerkesztve: 2006. November 10. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Én befejeztem a csajozást. Hatalmas nagy közhely, de nem szabad. Tovább kell lépni, és keresgélni! Én is olyan gondolatokat kergetek mint Te, de nem éri meg. Egyik sem éri meg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. De mellettük is kikötnek olyanok, akik pont annyit érnek mint ők. Azaz: semmit. Hát jah. Párjukra akadnak. Nade elég a kesergésből! Igyunk! :cry: Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hatalmas nagy közhely, de nem szabad. Tovább kell lépni, és keresgélni! Én is olyan gondolatokat kergetek mint Te, de nem éri meg. Egyik sem éri meg. Jaja, közhely Hányszor de hányszor elhangzot ez már tőlem :cry: Aztán nem tanultam belőle semmit sem :( Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ody, miért ne beszéljünk erről a témáról is néha? Nincs ezzel semmi baj (azon kívül, hogy csak elkeseredem tőle, és az egy percre eső káromkodások száma igen magas mércét üt meg ilyenkor). Max. továbbtekernek Igazad van. Csak nehogy az jöjjön ki belőle, hogy az SW hívők mind érzelmi válságban vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Igyunk! :cry: Vizet? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Így van. Az ember társaslény, alapjában véve. A magány csak egy kikényszerített életforma (sztem). Jó olvasni a "nagyok" tapasztalatait. Talán okulok belőle Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Vizet? Tűzes vízet! :cry: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Jaja, közhely Hányszor de hányszor elhangzot ez már tőlem :D Aztán nem tanultam belőle semmit sem :D Ez igaz, de minden esetben kicsit más a szituáció. Ezért nem ismerem fel soha a veszélyes helyzeteket. Egyébként nekem is volt benne saram, de ez max. 20% Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Így van. Az ember társaslény, alapjában véve. A magány csak egy kikényszerített életforma (sztem). Jó olvasni a "nagyok" tapasztalatait. Talán okulok belőle Donát Első lecke! Ne higyj senkinek se! :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Talán okulok belőle Csak meg ne tapasztald. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Tűzes vízet! :D Nem töményezek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Igazad van. Csak nehogy az jöjjön ki belőle, hogy az SW hívők mind érzelmi válságban vannak. Érzelmi válság? Én már rég hozzászoktam ehhez, amiben vagyok, csak néha jön elő nálam a kesergés (lehet, hogy most csak az a bajom, hogy napok óta szarul alszom a melegfront miatt, és azért jön rám majdnem a sírás, különben nem foglalkoznék annyira ezzel, de majd elmúlik, mint mindig). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ez igaz, de minden esetben kicsit más a szituáció. Ezért nem ismerem fel soha a veszélyes helyzeteket. Egyébként nekem is volt benne saram, de ez max. 20% Na bazz, tessék! Odaát megfogadtam, hogy kussolok a témáról erre föl tessék itt pofázok Nede komolyan, nekem elegem lett. Kész, befejeztem. Jó a magány, nincs veszekedés, se idegesség. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Vizet? Most valami jóval töményebbet vételeznék. Az a helyzet, hogy van is kéznél, de nem vagyok az a fajta Szóval csak valódi élvezetből igyunk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. , nincs veszekedés, se idegesség. Van Spice Platinum. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Érzelmi válság? Én már rég hozzászoktam ehhez, amiben vagyok, csak néha jön elő nálam a kesergés (lehet, hogy most csak az a bajom, hogy napok óta szarul alszom a melegfront miatt, és azért jön rám majdnem a sírás, különben nem foglalkoznék annyira ezzel, de majd elmúlik, mint mindig). Na, nem elkeseredni! Csinos, klassz csaj (anya) vagy :D Totál befog egyszercsak hozzád toppani a nagy-nagy Ő Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Jó a magány, nincs veszekedés, se idegesség. Jó a nem létező t**nek. Maximum kényelmes. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.