Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. De vannak kedves lányok is a földön Persze vannak! De miért mindig az kúr át a legjobban, akihez kötődsz valamilyen szinten? Itt a fórumon Miss Karrde pl. ennek az ellentetje. Ő egy elég rendes lány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Kösz Csak kár, hogy semmit nem ér az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Persze vannak! De miért mindig az kúr át a legjobban, akihez kötődsz valamilyen szinten? Itt a fórumon Miss Karrde pl. ennek az ellentetje. Ő egy elég rendes lány. Nah azért! Anyámról jót vagy semmit! :cry: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Csak kár, hogy felállítotok két-három kategóriát a lányokra, aztán mindenkit belezsuppoltok ezekbe Nekem azzal van tele a nem létezőm (alig tudom magam visszafogni, hogy ne kezdjek el piszkosul káromkodni), hogy szerintetek minden csak a lányok hibája. Néha már unom ezt olvasni. Saját tapasztalatokból származnak ezek az írások, így természetesen kissé egyoldalúak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Saját tapasztalatokból származnak ezek az írások, így természetesen kissé egyoldalúak. Na igen. Csak éppen a tapasztalatokat valószínleg a szép, csinos, bájos lányok okozták, holott van a világban egy rakat kedves és rendes csaj is, csak kevésbé vonzóak. Nekem az a tapasztalatom (ha a hugom itt lenne, erre most erőteljesen bólogatna), hogy a pasik még mindig a bomba alakú, szép és valamilyen módon feltűnő lányokra buknak, stb., a többi meg mehet a levesbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Csak kár, hogy felállítotok két-három kategóriát a lányokra, aztán mindenkit belezsuppoltok ezekbe Mert belezsuppolhatók! Nekem még mindig ez jött ki végeredménynek. Olyan ez mint az egyszer egy. Persze téged kivéve (a fiad meg is verne, ha mást írnék ). Voltak már gyönyörűen induló dolgok, mint pl. a legutóbbi. És mi lett belőle.... Szerkesztve: 2006. November 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Na igen. Csak éppen a tapasztalatokat valószínleg a szép, csinos, bájos lányok okozták, holott van a világban egy rakat kedves és rendes csaj is, csak kevésbé vonzóak.Nekem az a tapasztalatom (ha a hugom itt lenne, erre most erőteljesen bólogatna), hogy a pasik még mindig a bomba alakú, szép és valamilyen módon feltűnő lányokra buknak, stb., a többi meg mehet a levesbe. Az lehet, hogy buknak, de nem mellettük kötnek ki végül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Saját tapasztalatokból származnak ezek az írások, így természetesen kissé egyoldalúak. Így van! Azt hiszem neked is volt eseted egy ilyen lánnyal. Nevet most nem említenék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mert belezsuppolhatók! Nekem még mindig ez jött ki végeredménynek. Olyan ez mint az egyszer egy. Persze téged kivéve (a fiad meg is verne, ha mást írnék ). Voltak már gyönyörűen einduló dolgok, mint pl. a legutóbbi. És mi lett belőle.... Jól sejted Ody Jó drága mamát ne merje bántani senki se!!! :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Az lehet, hogy buknak, de nem mellettük kötnek ki végül. De mellettük is kikötnek olyanok, akik pont annyit érnek mint ők. Azaz: semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Jól sejted Ody :cry: Örülök ha már elmúlt/tompult az a kaland okozta fájdalom. Bennem most elemi erővel tört a felszínre. Elnézést is kérek a fórum többi tagjától, hogy ezt az érzelgős maszlagot kell olvasnia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Így van! Azt hiszem neked is volt eseted egy ilyen lánnyal. Nevet most nem említenék. Sajnos volt. Bár azt nem sajnálom, hogy megismertem. Okultam belőle. Én befejeztem a csajozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. (szerkesztve) Ody, miért ne beszéljünk erről a témáról is néha? Nincs ezzel semmi baj (azon kívül, hogy csak elkeseredem tőle, és az egy percre eső káromkodások száma igen magas mércét üt meg ilyenkor). Max. továbbtekernek Szerkesztve: 2006. November 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Én befejeztem a csajozást. Hatalmas nagy közhely, de nem szabad. Tovább kell lépni, és keresgélni! Én is olyan gondolatokat kergetek mint Te, de nem éri meg. Egyik sem éri meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. De mellettük is kikötnek olyanok, akik pont annyit érnek mint ők. Azaz: semmit. Hát jah. Párjukra akadnak. Nade elég a kesergésből! Igyunk! :cry: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Hatalmas nagy közhely, de nem szabad. Tovább kell lépni, és keresgélni! Én is olyan gondolatokat kergetek mint Te, de nem éri meg. Egyik sem éri meg. Jaja, közhely Hányszor de hányszor elhangzot ez már tőlem :cry: Aztán nem tanultam belőle semmit sem :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ody, miért ne beszéljünk erről a témáról is néha? Nincs ezzel semmi baj (azon kívül, hogy csak elkeseredem tőle, és az egy percre eső káromkodások száma igen magas mércét üt meg ilyenkor). Max. továbbtekernek Igazad van. Csak nehogy az jöjjön ki belőle, hogy az SW hívők mind érzelmi válságban vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Igyunk! :cry: Vizet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Így van. Az ember társaslény, alapjában véve. A magány csak egy kikényszerített életforma (sztem). Jó olvasni a "nagyok" tapasztalatait. Talán okulok belőle Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Vizet? Tűzes vízet! :cry: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Jaja, közhely Hányszor de hányszor elhangzot ez már tőlem :D Aztán nem tanultam belőle semmit sem :D Ez igaz, de minden esetben kicsit más a szituáció. Ezért nem ismerem fel soha a veszélyes helyzeteket. Egyébként nekem is volt benne saram, de ez max. 20% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Így van. Az ember társaslény, alapjában véve. A magány csak egy kikényszerített életforma (sztem). Jó olvasni a "nagyok" tapasztalatait. Talán okulok belőle Donát Első lecke! Ne higyj senkinek se! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Talán okulok belőle Csak meg ne tapasztald. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Tűzes vízet! :D Nem töményezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Igazad van. Csak nehogy az jöjjön ki belőle, hogy az SW hívők mind érzelmi válságban vannak. Érzelmi válság? Én már rég hozzászoktam ehhez, amiben vagyok, csak néha jön elő nálam a kesergés (lehet, hogy most csak az a bajom, hogy napok óta szarul alszom a melegfront miatt, és azért jön rám majdnem a sírás, különben nem foglalkoznék annyira ezzel, de majd elmúlik, mint mindig). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ez igaz, de minden esetben kicsit más a szituáció. Ezért nem ismerem fel soha a veszélyes helyzeteket. Egyébként nekem is volt benne saram, de ez max. 20% Na bazz, tessék! Odaát megfogadtam, hogy kussolok a témáról erre föl tessék itt pofázok Nede komolyan, nekem elegem lett. Kész, befejeztem. Jó a magány, nincs veszekedés, se idegesség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Vizet? Most valami jóval töményebbet vételeznék. Az a helyzet, hogy van is kéznél, de nem vagyok az a fajta Szóval csak valódi élvezetből igyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. , nincs veszekedés, se idegesség. Van Spice Platinum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Érzelmi válság? Én már rég hozzászoktam ehhez, amiben vagyok, csak néha jön elő nálam a kesergés (lehet, hogy most csak az a bajom, hogy napok óta szarul alszom a melegfront miatt, és azért jön rám majdnem a sírás, különben nem foglalkoznék annyira ezzel, de majd elmúlik, mint mindig). Na, nem elkeseredni! Csinos, klassz csaj (anya) vagy :D Totál befog egyszercsak hozzád toppani a nagy-nagy Ő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Jó a magány, nincs veszekedés, se idegesség. Jó a nem létező t**nek. Maximum kényelmes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.