Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
már akié. Ismerek olyat, aki megsimogatná a buksi fejét, kitörölne egy könnycseppet a szeme sarkából, és benyögné: Apja fia! ;):D :D
Rákérdezhetek, hogy ki az az illető? :D
Hozzászólás ideje:

Reggel a titkárnő észreveszi, hogy a főnökének a slicce lecsúszott. Virágnyelven annyit mondd: Uram, hümm... nyitva a barakk ajtó.

Délután a főnöke, miután észreveszi, mi is az a barakk ajtó, odamegy a titkárnőhöz és megkérdi tőle:

És mondja csak, drágám, amikor reggel rám szólt, hogy nyitva a barakk ajtó, látta az ezredest is???

Mire a titkárnő ártatlanul: Nem, uram, én csak egy hadirokkantat láttam, amint két homokzsákon üldögél.

Hozzászólás ideje:

Pekka be akar lépni az ivó klubba, ezért elmegy, és bekopog az ajtójukon. Jokke nyitja ki, és megkérdezi:

- Mit akarsz Pekka?

- Be akarok lépni a klubbotokba.

- Semmi akadálya Pekka. Meg kell igyál 3 liter vodkát, azután el kell menned az erdőbe, és le kell vágnod egy medve fejét, azután le kell menned a faluba, és meg kell erőszakolnod egy apácat.

- Semmi gond, utána tag leszek?

- Igen.

Pekka felhúzza a 3 liter vodkát és eltántorog. Eltelik egy hét, Pekka sehol. Eltelik 10 nap, Pekka sehol. A 12.-dik napon kopognak a klub ajtaján. Pekka tiszta vér. Jokke megkerdi:

- Hát veled mi törtent?!

- Ne is kérdezd, inkább azt mondd, hol van az a r*hadt apáca, akinek a fejét le kell vágjam!!!!!!

Isten látva a világon pusztító drogőrületet, úgy dönt, hogy az ellenséggel csak akkor veheti fel a harcot, ha megismeri azt, ezért leküldi apostolait a Földre, hogy szerezzenek be mintákat. Eltelik némi idő és szép sorban kopogtatnak a Mennyország ajtaján: Megjön Péter és bekopog:

- Mit hoztál, Péter?

- Egy kis hasist hoztam Marokkóból.

Megjön János és bekopog:

- Mit hoztál, János?

- Hoztam egy kis kokaint Kolumbiából.

Megjön Lukács és bekopog:

- Mit hoztál Lukács?

- LSD-t hoztam Amszterdamból.

Megjön Júdás és bekopog:

- Mit hoztál, Júdás?

- FBI!!! Mindenki a földre, kezeket a tarkóra...

:)

Hozzászólás ideje:

Hát igen, Kőhalminé Zolika nagyon jól nyomja :)

A tegnapi szomszédnéni is kurcva jó volt, kár hogy a szombati rádiókabaréban is ezt nyomták :D

Amúgy a Pekkás viccet én máshogy ismertem, de így is nagyon jó :)

Hozzászólás ideje:

Az aranyhalnak már nagyon elege van a kívánságok teljesítéséből, így gondol egyet, és szabira megy. Mivel jó komája a cápa, megkéri, hogy helyettesítse egy pár hétig. Eltelik x időintervallum, és visszatér az aranyhal, kíváncsian kérdezi cápát, hogy történt-e valami teljesítenivaló kívánság.

- Hát a múlt héten kifogott egy pecás. Azt kívánta, hogy legyen akkora micsodája, hogy leérjen a földig.

- És te mit tettél - kérdezi az aranyhal. Hogyan sikerült teljesítened?

- Bevallom őszintén könnyebb volt mint gondoltam, fogtam magam és leharaptam mindkét lábát...

Áll a sas a szakadék széllén, lenéz, majd aláveti magát...

Zuhan, zuhan, 10 cm-re a talajtol széttárja szárnyait, a szél belekap é felrepíti. Látja ezt a szarka:

- Mit csinálsz, sas?

- Lazulok, vazze, lazulok...

- Lazulhatok én is?

- Gyere.

Ketten állnak már a szakadék szélén, alávetik magukat, zuhannak, zuhannak, 10 cm-re a talajtol széttárják szárnyukat, a szél belekap, és már repulnek is. Látja ezt a róka:

- Mit csináltok sas?

- Lazulunk, vazze, lazulunk.

- Lazulhatok én is?

- Gyere.

Hárman állnak a szakadék szélén, alávetik magukat, 10 cm-re a a talajtol megkérdi a sas:

- Róka, tudsz repulni?

- Nem.

- Hu, de lazaaa...

A vándor megy már két napja, nagyon éhes,szomjas. Egyszer csak meglát egy régi kis viskót, hát siet. Látja ám benne van egy öregasszony, beszól neki:

- Öreganyám! Szegény vándor vagyok, nagyon éhes, nincs egykis étel a számomra?

- Fiam, tegnapi leves jó lesz?

- Persze öreganyám! Nagyon szépen köszönöm.

- Akkor gyere vissza holnap!

Hozzászólás ideje:

Az úton megy a legújabb és legdrágább Mercedes. Hirtelen fékeznie kell és megáll. Néhány másodperc múlva hatalmas csattanás hallatszik az autó hátuljánál.

A Merci fedélzeti számítógépe a következő üzenetet írja ki:

„Új Plug&Play (Trabant 601S) eszköz csatlakozott. Telepíti hozzá a szoftvert?”

Hozzászólás ideje:

Egy kis viccegyveleg :) :

Egy fazon stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton. Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva hogy az megálljon, kinyitja a jobb oldali ajtót és beugrik...

... megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - arra gondolva, hogy itt legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek.

Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.

Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba...

A stoppos - aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak:

- Te Béla! Itt az a csávó aki beugrott a kocsiba amikor toltuk...

Két szőke nő utazik vonatfülkében. Velük szemben ül egy őszes szakállas férfi.

Egyik szőke suttogva kérdezi a másikat: - Te, ez nem István a király?

Mire a másik szőke: - Hülye vagy, az ezer éve meghalt!

Kis idő múlva belép egy férfi a fülkébe.

- Hello István! Hogy vagy? Ezer éve nem láttalak.

Erre az első szőke: - Na, ki a hülye?

"Hat hónapos terhes voltam a második gyerekemmel, amikor lányommal elmentünk egy kicsit vásárolni. Bementünk egy baba-mama boltba is, hogy szoknyát vegyünk nekem. A gyerek egy ideig nézte, ahogy a tükörben sürgölődöm, majd megjegyezte:

- Nagyon kövér vagy, anya.

Kedvesen elmagyaráztam neki, amit úgyis tudott, hogy egy kisbaba van a pocimban, attól látszik nagynak. Erre pikírten hozzátette:

- És a popsidban mi van?"

"A kislányomnak, Mélanie-nak egy régi kulcsot adtam játszani.

- És hol az ajtó, amit nyitni lehet vele? - kérdezte.

Azt feleltem, hogy fogalmam sincs. Mélanie csodálkozva végigmért, és megjegyezte:

- A kulcsot szokták elveszíteni, nem az ajtót."

Négyéves fiam sehogy sem boldogult a köhögés elleni szirupja kupakjával, és végül azt kérdezte:

- Miért nem tudom én ezt kinyitni?

- Mert biztonsági zár van rajta, hogy gyerekek ne tudják kinyitni - feleltem.

Még egyszer próbálkozott a kupakkal, aztán azt kérdezte:

- De honnan tudja, hogy én gyerek vagyok?

Három rendőr az utcát járva beszélget:

- Hallottátok, hogy szeptemberben 40 fok lesz? - szólal meg az első.

- Én azt hallottam, hogy havazni fog - mondja a második.

- A fenébe is! - hördül fel a harmadik - Ki fog 40 fokban havat hányni?

Egy vadász szafarira ment a feleségével és az anyósával. Letáboroztak a dzsungelben. Egyik éjjel a feleség kétségbeesetten keltegeti a férjét:

- Drágám, eltűnt a mama, gyere menjünk és keressük meg!

A vadász megragadja a puskát, és elindulnak a sötét éjszakában. Nem messze a sátruktól, egy tisztáson rémisztő látvány tárul eléjük: a mama egy bokor előtt áll, és egy hatalmas hímoroszlánnal néz éppen farkasszemet. A fiatalasszony rémülten suttogja a férjének:

- Uramisten, most mi lesz?

- Semmi - feleli a vadász. Az oroszlán kereste magának a bajt, hagyjuk, hogy másszon ki belőle egyedül!

Megy a csiga a sivatagban és beszél magában:

- Jaj, de hülye vagyok, én olyan hülye vagyok! Ilyen nincs, én vagyok a leghülyébb!

Megy tovább és újra megszólal:

- Nem is vagyok én olyan hülye, nem is vagyok hülye! Ki mondta, hogy hülye vagyok? Gyorsan lekopogom!

Lekopogja, majd:

- Ki az?

- Jaj, de hülye vagyok!

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:

Pistike levelet ír karácsony előtt:

"Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam és mindig megcsináltam a leckéimet, küldj......"

Felnéz a falon levő Mária képre és elszégyeli magát.

Újabb levelet ír:

"Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam, de sokszor nem csináltam meg a leckéimet...."

Újból felnéz, majd új levél:

"Kedves Jézuska, én nem voltam nagyon jó, és a leckéimet sem készítettem el......"

Fenéz, leveszi a Mária képet, bezárja a szekrénybe, és írja az új levelet.

"Jézus!!!

Anyád túsz, követelésem a következő...."

Hozzászólás ideje:

Régi vicc már ez is, de máig ott van a szeren :rock:

A cigányasszony hazavisz egy háztartási hazugságvizsgálót, ami sípol, ha valaki hazudik.

A gyerek hazaér az iskolából:

- Hanyast kaptá, fiam?

- Ötöst, anyám! BIP

- Hármast! BIP

- Na jó...egyest.

Anya:

- Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest! BIP

Apa:

- Bezzeg amikor én iskolába jártam... BÍÍÍÍP

- De Apa! Te soha nem is jártál iskolába?

- Há ne szemtelenkeggyé mán fiam, tudd ám kive hogyan beszész, az apád vagyok! BIIIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP-BIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.