Ugrás a kommentre

A galaxis alvilága


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Nem kis meglepetésemre a film két új alvilági bandát is felvonultat! Ismerünk már jó pár klánt, fajt a múltból de most két olyan egylet kerül képbe akik újak. Ez mindenesetre arra jó, hogy ne csak politikailag kerüljünk képbe, hanem az alvilág dolgaiban is. Persze teljes áttekintést nem ad a dolog, de vannak itt érdekességek.

 

A Guaviai halálbanda . Ők a Coruscant -ról származnak, de a Birodalom bukása után teljesen megváltozott az alvilág az akkor még főváros bolygón is. Ekkor feloszlottak majd később újjáalakultak a Belső-Peremvidék és a Kolóniák területein. Kérdéses a többi szervezet sorsa. Coruscanton ismertünk jó párat, pl. a Pyke -ok. Nincs illúzióm afelől, hogy képbe kerülnének, mindenesetre jó lenne. :)

 

A Kandzsiklub annyiból érdekesebb, hogy ők egy Hutt elnyomás alatt álló bolygón szerveződtek, a Nar Kandzsin. Megtudjuk, hogy volt egy háború a Hutt kartelek között ami a Nar Kandzsit is káoszba taszította. Ezt kihasználva a bolygó lakosai saját kezükbe vették az irányítást és megbuktatták elnyomóikat. Ami egyből szemet szúr az a háború a Hutt kartelek között. Erre volt valami utalás más művekben vagy ez teljesen új dolog? Vajon mennyiben gyengítette meg ez a Hutt -okat? Lehet, hogy már korántsem akkora tényezők az alvilágban mint anno. Ha Nar Kandzsi -ról kiűzték őket akkor a többi elnyomott bolygó is fellázadhatott. Remek lenne, ha ez a téma is előkerülne majd a filmekben vagy akár későbbi (animációs) sorozatokban. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Elvileg Jabba halála okozott felfordulást a hutt kartellek között, szóval új eseményről van szó. Az biztos, hogy érdekes ez a két alvilági szervezet. Plusz tegyük még hozzá, hogy Maz Kanata és a kuckója is alaposan megfejelte a Galaxis alvilágát néhány jópofa egyeddel.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ráadásul az a hely már 100 éve működik. :) Maz egy kalóz elvileg és nem úgy tűnt, hogy lenne bármiféle szervezete. Ezért nem is hoztam be ide. Amúgy is túl kedvesnek és jóravalónak tűnt bűnözőnek. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A topic címe nem a Galaxis alvilági szervezeti, hanem a Galaxis alvilága lett, szóval szerintem Maz még tök egyedül is belefér. Viszont szerintem van azért valami a háta mögött, mert azt a szobrot is megépítette valaki, ráadásul kétlem, hogy tök egyedül képes volt akkora hírnévre szert tenni, hogy egy ilyen helyet rendben vigyen. Szóval, ha csak - korához képest - ideig-óráig is, de biztos neki is volt bandája, vagy ő csapódott bandához.

Vajon ismerte Hondót? :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Végül is igaz. Ő a legjobb lelkű alvilági figura akit ismerünk. :D A biblia azt írja róla, hogy kalózkereskedelemmel foglalkozó fiatal útonállóként kezdte. Ez már elég is. :D És hogy Hondót ismerte-e? Remélem igen. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.