Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Sárga szögletes fejű.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Anakin mert el se tudott indulni...márha ezt a tény annak lehet e nevezni.
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerintem Dzséjt is megérdemli ugyanúgy, mert ő meg a leggyorsabb volt... na mindegy, te tudod
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Ben Gadaniros (vagy hogy is kell írni).
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Obié a helyes megfejtés. Következzék a nagykérdés. Arra kérnék mindenkit, hogy a mikor kérdésre ne csak az epizódot nevvezze meg, hanem azon belül időben is helyezze el. Hogy mi után, vagy mi előtt játszódó jelenetben (gondolok arra, hogy ha arra kérdeznék, hogy Én vagyok az apád! akkor az a Luke-Vader közötti párbaj után hallható az episode V-ben) hallható az idézet. Közkívánatra magyarul is leírtam az idézetet!
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. KI MONDTA KINEK MIKOR? "Don?t give in to hate. That leads to the dark side. ? Ne engedj a gyűlöletnek! Az a sötét oldalra vezet! "
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Forduló utánni állás: Csabai Donát: 10 pont Dzséjt: 12 pont lokatelli: 7 pont MissKarrde: 6 pont Obi1: 7 pont Ody Mandrell: 8 pont Oldfighter: 2 pont Rog Ertay: 2 pont
Ajánlott hozzászólás