Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. Vagy a The Empire Strikes Back-re. Én sem hullatok ezért könnyeket, már csak azért sem, mert ennek a filmnek a sikere nem Edwardson, hanem Tony Gilroy-on múlt, aki rengeteg jelenetet átírt és újraforgatott vagy újakat rögzített az utóforgatás során. Azért nem feledkezhetünk meg arról, hogy ennek a filmnek főleg a korai trailerei mintha egy teljesen alternatív mozit mutatnának be. A teaserében talán egy pillanat vagy elhangzó mondat sincs, ami benne lenne a filmben. Persze nem akarom kissebbíteni Edwards érdemeit, mert ő is jókora szerepet vállalt abban, hogy ez a film jó legyen, de Gilroy nélkül szerintem fele olyan jó sem lett volna, és nem véletlen vonták be őt - noha Edwards sem tehetségtelen rendező szerintem, én csípem tőle a Godzillát, a The Creatort, és a hírek szerint most a Jurassic World: Rebirth is szórakoztató, hangulatos produkció lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. A Disney éra filmjeiről volt szó. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.