ByRoT Hozzászólás ideje: 2020. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 9. Sziasztok! Van a Resistance sorozathoz 1. és 2. évadhoz egységes verzióhoz felirat? Esetleg ha van, egy pakkba nem tudja valaki feltölteni? Elég lenne a felirat, a neten torrenten már biztos hogy találok hozzá egész évados verziót amit letudok tölteni. Nem láttam még a sorozatot, gondoltam megnézném, de ahogy néztem subtitle oldalakon minden részhez más típusú verzió van (pl 720p-s az egyik, a másik 1080p-s,) Jó lenne egy egységes felirat pakk,, ahhoz megkeresem a neten a hozzá tartozó egész évadot. Köszi előre is ha esetleg valaki tud segíteni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 9. Az alábbi oldalon találsz a sorozathoz feliratot. Kicsit érdekes, hogy pont az swsaga-n nem néztél szét. https://swsaga.hu/files/ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Szia, köszi választ, nem tudtam, hogy van ilyen része a forumnak, igaz nem is kerestem, nem gondoltam rá. De a kérdésem nem ez volt, ahogy nézem ezek a feliratok se egységesek, az egyik a TVsmash hoz készült a másik YFN a harmadik ez meg az... Nem akartam külön egyesével minden részt leszedni, amiket már nem is biztos h seedelnek, ha lett volna egységes verziós felirat pl a YFN-es verzióhoz. Akk csak elég lett volna letölteni a felirat pakkot, meg keresni neten egy olyan verziójú 1. komplett évadot. No mind1 az első évadot valahogy leszenvedem, a 2. évad fent van feliratostul egybe Ncore on ahogy néztem pakkba. Köszi még1x a választ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 10. 31 perccel korábban, ByRoT írta: Köszi még1x a választ! Szívesen. Amúgy ha rányomsz a különböző elnevezésekre, akkor kidobja az összes fájlt ami ahhoz a verzióhoz jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Január 8. 52 perccel korábban, Nute Gunray írta: Nekem azért a Resistance 2. évad hiánya továbbra is fáj és érthetetlen. Már rég ledaráltam volna, de letölteni meg kajtatni hozzá megfelelő feliratot nincs kedvem. Második évad felirat fent van a feliratok szekcióban.... https://swsaga.hu/files/category/13-resistance-2-évad/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.