Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Egyenlőre csak egy kis segitség: egy egész régi filmről van szó. Egy történelmi film, ami az első világháború egyik csataterét mutatja be. Ha nem elég majd még irók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. (Ha az segít, az Aljas Utcákat pont tudtam volna ) Vajon ezen miért nem vagyok meglepődve? Én előzőleg tudtam a Babót meg a Dűnét, de sajna mikor beléptem, már megfejtették Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Egyenlőre csak egy kis segitség: egy egész régi filmről van szó. Egy történelmi film, ami az első világháború egyik csataterét mutatja be. Ha nem elég majd még irók Gallipoli...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Vajon ezen miért nem vagyok meglepődve? Hmm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Gallipoli...? Nem Egyébként egy többszörös Oscar dijas filmről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Wings? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Wings? Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Patton? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Patton? Nem. Hamarosan jön a nagy segitség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Hell's Angels Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Nem. Hamarosan jön a nagy segitség Blue Max? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. A filmet az AFI (Amerikai Filmintézet) beválasztotta a 100 legjobb film közé. Steven Spielberg több interjúban megjegyezte: ez a kedvenc filmje. Ő pénzelte a kép felújitását. Egyébként egy BRIT filmről van szó, amely az arab-török (a törökök nem arabok) harcokra összpontosit és azon belül is egy belekeveredett brit katonára. A '60-as években készült. yodamester, Azrael: Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Lawrence of Arabia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Arábia Lawrence Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Lawrence of Arabia? Pontosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. A filmet az AFI (Amerikai Filmintézet) beválasztotta a 100 legjobb film közé. Steven Spielberg több interjúban megjegyezte: ez a kedvenc filmje. Ő pénzelte a kép felújitását. Egyébként egy BRIT filmről van szó, amely az arab-török (a törökök nem arabok) harcokra összpontosit és azon belül is egy belekeveredett brit katonára. A '60-as években készült. yodamester, Azrael: Nem. Lawrence of Arabia Ezt már régebben találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. De jó, hogy lassabb voltam, még nincsenek képeim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Arábia Lawrence Gyorsabb voltam Kardde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Lawrence of Arabia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Áhh, pedig már megtaláltam egyszer ezt a filmet, de mivel annyit találgattam nem írtam be.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Na, akkor ne húzzuk az időt, itt a kövi: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Drakula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Drakula Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Egy szerelem három éjszakája? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Egy szerelem három éjszakája? Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Ünnepnapok? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Hmm..Sherlock Holmes? 40'-es évekbeli Sin City? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Kétszer kettő néha öt? Abszolúte tipp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Ünnepnapok? Donát Ez sem nyert... Túl nehéz? Na, várok még egy picit a segítséggel, hátha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Sajnos nem ismerős. Csak tippelni tudok: Országutón? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.