Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Nem értem mit kell rinyálni ha valaki elmegy 5 percre. Nini. Hogy felkaptuk a vizet. Amúgy a a f***om sem rinyált. Nem érted a tréfát? Vagy mindenhova vigyorgó fejet kell rakni? Szerkesztve: 2007. November 6.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Akkor meghagyom, hogy más arathassa le a babérokat! Nem akarsz képet kitenni, hm?
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Segítség: a Dafoe által játszott karakter vezetékneve megegyezik egy ország nevével Ennyiből ki tudja találni, aki nagyon akarja.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Most akkor egy olyan képet teszek be, amin ki vannak vágva a fejek.Kis nehezítés, az urakon múlik hogy elfogadható feltétel e.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Szerintem Bomarr jön, amint kijózanodik (ha már olyan sokan reklamálták mostanában).
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Szerintem Bomarr jön, amint kijózanodik (ha már olyan sokan reklamálták mostanában). Azt nem szabad elkapkodni
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Azt nem szabad elkapkodni Nem biza. Megvan annak a rituáléja.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Román film? Messzebb kellene menni Ázsia. Egyik kedvenc filmem
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Nálam az a gond hogy Ázsiában csak Jackie Chanig jutottam el.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.