Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. (szerkesztve) Na szóval. Elnézést kérek de most kettőt tezsek fel. egyrészut azért mert szarul vagyok és muszály levezetnem valahogy. De elnézést a gonoszkodásért. Másrészt meg nagyon könnyű és szerintem menni fog. 1, 2, Jah. És két külön filmről van szó.XD Szerkesztve: 2007. December 6. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. 1. Végtelen történet? 2. Galaxis utikalaúz stopposoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. (szerkesztve) 1. Végtelen történet?2. Galaxis utikalaúz stopposoknak basszus és még én nézek foylton filmeket . beszarás. amúgy ott a pont. Mind a kettő jó. De a VT-nek meik része?Hm.. kiváncsi leszek kitalálod e. Jah és meik Galaxis kalauz film verzió?:-P Amúgy. nem tok mit feladni neked. mindíg kitalálod. Hogy csalsz? Adjak én is kisebb képrészletet? Szerkesztve: 2007. December 6. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. 2. Galaxis utikalaúz stopposoknak Slartibartfast. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Slartibartfast. Jah. A legjobb név a filmben.XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. 1. VT2 -> nem rémlik, hogy ezt az elsőben láttam volna, és igazából az sem, hogy a másodikban (azt láttam vagy kétszer tíz évvel ezelőtt), de a csávó abban szerepelt, mint Atreju, abból gondoltam, hogy ez VT lesz (fura ez a rövidítés, ez a monogramom ). Plusz ez a piros ruhás csaj mintha szintén a VT2-ben lett volna. 2. Az új, mert a régit nem láttam. Bár akár a régiben is lehet egy ilyen jelenet, de nekem ez a póznán állás, meg Mustafar látványa, mintha az új verzióból lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. (szerkesztve) 1. igen ez az 1ben van.Ha kell megmutatom. Igen a kettőben van a Piros ruhás csaj és a kéz kastély is. 2, a Mustafar tényleg észre se vedtem. megvan dvd-n de észere se vedtem. És nem is Póznán álnak. na a kkro ezt találjátok ki. Bocsi de ezt muszály. Szerkesztve: 2007. December 6. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Van Helsing? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. (szerkesztve) Van Helsing? Nooo..... ez a film előbb készült. Vámpír mániás vagyok és az a film is megvabn de ez a kép nem az. Egy másik kedvenc. Segítsek idézettel vagy másik kép részlettel?? Szerkesztve: 2007. December 6. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Interjú a vámpírral Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Interjú a vámpírral No.... AZ is jó szeretem is. 3 hónapja vadászopk a dvdjére. De ez nem az. Hogy mondjam. Segítek. Kaland film. Nem horros.és Semmi köze a vámpírokhoz. annyira méniás nem vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. A 13. harcos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. (szerkesztve) Tom Nix, a répatolvaj Szerkesztve: 2007. December 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Tom Nix, a répatolvaj Mivan? Az meg mi a .....? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Mivan? Péntek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. A 13. harcos Ott a pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Segítség. Zeneszeerzőt kérhetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Klaus Badelt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Özvegy tehén bosszúja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Klaus Badelt Nem tm csak tippelek. Meg van az a zene. Az idő gép? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Az idő gép? Nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Nem Véres lábnyomok a levegőben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. (szerkesztve) Véres lábnyomok a levegőben Nem az de lefogadom hogy a kövi tipped "A vak asszony visszanéz" lenne. Szerkesztve: 2007. December 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Constantine - A démonvadász Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Nem az de lefogadom hogy a kövi tipped "A vak asszony visszanéz lenne". Á dehogy! Vihar a biliben lett volna a következő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. (szerkesztve) Constantine - A démonvadász Az se a helyes. Egy olyan jelenetben szól amiben egy muki leszedi az ablakról az azt lefedő papírt és kinéz a városra. Szerkesztve: 2007. December 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Az se a helyes. Egy olyan jelenetben szól amiben egy muki leszedi az ablakról az azt lefedő papírt és kinéz a városra. Equilibrium - Gyilkos nyugalom ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Equilibrium - Gyilkos nyugalom ? Yes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Yes A papíros jelenet segítedt. köszi.:-) A zene nagyon szép és ismerős volt. de nem ugrott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.