Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Hova kezdenél még? Van fél óra. Azt mondta, elmondja a film címét, és utána van fél óránk felfrissíteni az emlékeinket. Utána kezdi a kérdéseket feltenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Akkor mondd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. 19:40 Tehát az első kérdés 20:10-kor lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Mondja, én meg addig megfürdök mire letelik a fél óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. (szerkesztve) 19:40 Tehát az első kérdés 20:10-kor lesz. Jajj, egyik kedvencem! De ezer éve láttam. Nem baj, valamire csak lesz jó válaszom! Szerkesztve: 2009. November 26. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Kenem-vágom a VUK -ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Kenem-vágom a VUK -ot. Én nézni szoktam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Szégen, nem szégen nem láttam a Vukot Valahogy mindig kimaradt a kicsikoromból, azóta meg beszerezhetetlen, szóval nálam sztornó a kvíz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Első fejezet Mi a legelső, amit látunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. 20.10 és kérdés sehol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Egy fa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Szégen, nem szégen nem láttam a Vukot Valahogy mindig kimaradt a kicsikoromból, azóta meg beszerezhetetlen, szóval nálam sztornó a kvíz Kölcsönadom, ha szeretnéd! Ez biza alapmű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Szégen, nem szégen nem láttam a Vukot Valahogy mindig kimaradt a kicsikoromból, azóta meg beszerezhetetlen, szóval nálam sztornó a kvíz No, akkor ideje pótolni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Első fejezetMi a legelső, amit látunk? Talán egy nagy fa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Egy fa Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nyúl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. (segítség: a narrátor első mondatában az alany) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nem. Nem egy erdő kezd összeállni, ahogy festik? Valami ilyen rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nap Mi az első állat, amit hallunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Varjú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Mi az első állat, amit hallunk? Hmm, kisrókák sivalkodnak a csonton? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Pacsirta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Varjú Nem azt az animációs giccset kérdeztem, amit folytatásnak neveznek..... Nég a kisrókák előtt, Tenel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Azt a sz*rt nem láttam és nem akarom látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. (szerkesztve) Tessék szépen megnézni! (mármint a filmet, nem a folyztatást. Még nem érkezett jó válasz) Szerkesztve: 2009. November 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Vadlibák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Tessék szépen megnézni! (mármint a filmet, nem a folyztatást. Még nem érkezett jó válasz) Az újat én is képtelen vagyok... Baj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. gerlék? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Gerlék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.