Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Hova kezdenél még? Van fél óra. Azt mondta, elmondja a film címét, és utána van fél óránk felfrissíteni az emlékeinket. Utána kezdi a kérdéseket feltenni.
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve 19:40 Tehát az első kérdés 20:10-kor lesz. Jajj, egyik kedvencem! De ezer éve láttam. Nem baj, valamire csak lesz jó válaszom! Szerkesztve: 2009. November 26.15 éve - Tenel Ka
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Szégen, nem szégen nem láttam a Vukot Valahogy mindig kimaradt a kicsikoromból, azóta meg beszerezhetetlen, szóval nálam sztornó a kvíz
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Szégen, nem szégen nem láttam a Vukot Valahogy mindig kimaradt a kicsikoromból, azóta meg beszerezhetetlen, szóval nálam sztornó a kvíz Kölcsönadom, ha szeretnéd! Ez biza alapmű!
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Szégen, nem szégen nem láttam a Vukot Valahogy mindig kimaradt a kicsikoromból, azóta meg beszerezhetetlen, szóval nálam sztornó a kvíz No, akkor ideje pótolni!
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Nem. Nem egy erdő kezd összeállni, ahogy festik? Valami ilyen rémlik.
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Mi az első állat, amit hallunk? Hmm, kisrókák sivalkodnak a csonton?
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Varjú Nem azt az animációs giccset kérdeztem, amit folytatásnak neveznek..... Nég a kisrókák előtt, Tenel!
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Tessék szépen megnézni! (mármint a filmet, nem a folyztatást. Még nem érkezett jó válasz) Szerkesztve: 2009. November 26.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2009. November 26.15 éve Tessék szépen megnézni! (mármint a filmet, nem a folyztatást. Még nem érkezett jó válasz) Az újat én is képtelen vagyok... Baj?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.