Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

E.K Johnston: Queen's Shadow

A könyv értékelése 9 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a könyvnek?

• Csalódás
      0
    • Gyenge
      0
    • Közepes
    • Kiváló

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
On 6/13/2020 at 12:49 PM , Pildi said:

Claudia Gray is nő, mégsem lett ilyen a Leia, Princess of Alderaan. ;)

On 6/13/2020 at 12:53 PM , reaper said:

Engem se zavartak ezek a leírások, Padménál, amúgy is hangsúlyosak a kidolgozott külsőségek. 

Én ezt úgy fogom fel, hogy van egy ilyen hercegnős regény is a Star Wars világában, amelynek szerintem szerves része az udvarhölgyek, valamint Padmé öltözködési stílusa is. 

A Leia-regény meg szerintem kicsit más típusú attól függetlenül, hogy az is hercegnős regény. Én olvastam mind a kettőt, és a Leia-regény sokkal inkább kalandregényes hangulatú, míg A királynő árnyéka inkább az, amely ízig-vérig hercegnős.

On 6/13/2020 at 1:40 PM , Darth Cupsy said:

Ez olyan, mint ha az Alphabet Squadronban - amelynek legalább olyan szerves részei a hajók, mint itt a ruhaköltemények - minden egyes hajó le lenne írva a technikai felépítést is részletesen kivesézve, ez ugyanúgy zavarna, mint a a ruhák leírása ebben a műben.

Az is belefér szvsz. :P Mint ahogy például az is, hogy egy klónos könyvben részletes leírást kapnánk a klónkatonák páncélzatáról meg fegyverzetéről. 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:

Inkább csak az elején volt nekem túl tömény ez a részletes leírás. Ott tényleg azt éreztem, mintha szándékosan ez lenne a cselekmény középpontjában és minden más csak körítés. Miután Padmé elfoglalja helyét a Szenátusban, az arányok már jóval kiegyenlítettebbek. A politikai rész szerintem elég színvonalas, a testület ügymenetét és a szenátorok egymás közötti kavarását a könyv jól bemutatja. Alapvetően ez a regény nekem bejött, a canon-ban ennél már születtek rosszabbak is, valahol a középmezőnyben foglal helyet nálam.

Hozzászólás ideje:
3 minutes ago, Nute Gunray said:

Alapvetően ez a regény nekem bejött, a canon-ban ennél már születtek rosszabbak is, valahol a középmezőnyben foglal helyet nálam.

Én eddig csak hat Kánon-könyvet olvastam - A királynő árnyéka, A csempész futása, ep. 6 regényváltozat (a béna ifjúsági), Mester és tanítványa, Új hajnal, Leia-regény -, és meg merem kockáztatni, hogy ez tetszett a legjobban. Ehhez mondjuk hozzátartozik az is, hogy kedveltem mindig is Padmét, a Naboo-t meg a Baljós árnyakat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.