Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 16. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 3. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Úgy tűnik ezeket a Roll Out videókat a kutya nem nézi. A legnézettebb az első rész volt 27 ezer megtekintéssel. Azóta csak rosszabb a helyzet: a második részt 13 ezren, a harmadikat 9 ezren látták. Ehhez képest a Galaxy of Adventures simán tudott több százezres nézettséget hozni. Két videónál az 1 milliós megtekintést is átlépte. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Én mondtam, hogy felesleges. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Teljesen felesleges. Ez a három éves szint nem hiszem, hogy valaha is az SW sajátja volt. Persze meg lehetett próbálni, és én is hittem benne, de nem. Totális csőd ez a vonal. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. Hozzászólás ideje: 2019. Október 16. 2019. 09. 13. - 21:14, Ody Mandrell írta: Teljesen felesleges. Ez a három éves szint nem hiszem, hogy valaha is az SW sajátja volt. Persze meg lehetett próbálni, és én is hittem benne, de nem. Totális csőd ez a vonal. Ennél még a "rosszalkodó" Itchy nevével fémjelzett Holiday Special is jobb, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 17. Itchy csak egy van. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.