Whill Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 9. 14 perccel korábban, Iqvi írta: Miután elolvastam 26 oldalt a Cthulhu hívásából: Jó értelemben vagy rossz értelemben? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. 9 órával ezelőtt, Whill írta: Jó értelemben vagy rossz értelemben? Háát inkább jó értelemben. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Mondjuk végigolvasva a Cthulhu hívását, a végére annyira már nem tetszett, ellaposodott. De az Árnyék Insmouth fölött, még az elején vagyok, jobban tetszik. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. 5 órával ezelőtt, Iqvi írta: Mondjuk végigolvasva a Cthulhu hívását, a végére annyira már nem tetszett, ellaposodott. De az Árnyék Insmouth fölött, még az elején vagyok, jobban tetszik. Igen, Lovecraft a hangulat megteremtésében jeleskedett, viszont ahogy Nute is írta, a befejezés gyakran nem hozza azt a hatást, amit a felépítés sejtet. Az Innsmouth vége viszont eléggé csattanós. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. 5 órával ezelőtt, Iqvi írta: Mondjuk végigolvasva a Cthulhu hívását, a végére annyira már nem tetszett, ellaposodott. De az Árnyék Insmouth fölött, még az elején vagyok, jobban tetszik. Árnyék Insmouth fölött az egyik kedvencem, én annyira beleéltem magamat hogy együtt paráztam a főszereplővel Jó kis fankép hozzá: 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. 25 perccel korábban, NorbiLordi írta: Árnyék Insmouth fölött az egyik kedvencem, én annyira beleéltem magamat hogy együtt paráztam a főszereplővel Jó kis fankép hozzá: Furcsa ez az Insmouthi népség nekem. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Furcsa ez az Insmouthi népség nekem. Nem tudom hol jársz benne, elég bizarr a háttérsztorijuk Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. Hozzászólás ideje: 2021. Február 10. 9 perccel korábban, NorbiLordi írta: Nem tudom hol jársz benne, elég bizarr a háttérsztorijuk Még Hammond boltjánál várom a buszt. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. Nah, végeztem a kötettel. Azt nem mondom, hogy ez lesz életem olvasmánya, de voltak benne nagyon érdekes és jó sztorik, és olyanok is, amiket annyira nem szerettem. De kedvencem lett az Eryx Falai között, Az Őrület hegyei, vagy az Eric Zann muzsikája, illetve a Kép a Házban novellák. Viszont Lovecraft hosszabb írásait azért tudtam néha unni. A naplószerű stílus is nagyon furcsának hatott. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. 8 perccel korábban, Iqvi írta: Nah, végeztem a kötettel. Azt nem mondom, hogy ez lesz életem olvasmánya, de voltak benne nagyon érdekes és jó sztorik, és olyanok is, amiket annyira nem szerettem. De kedvencem lett az Eryx Falai között, Az Őrület hegyei, vagy az Eric Zann muzsikája, illetve a Kép a Házban novellák. Viszont Lovecraft hosszabb írásait azért tudtam néha unni. A naplószerű stílus is nagyon furcsának hatott. Eryx Falai és az Őrület hegyei tudtak idegőrlőek lenni a sok rizsával az elején Azt hittem a Portsmouthi sztori is felkerül a kedvencek közé, szerintem zseniális De továbbra is azt mondom, hogy az összes műveit érdemes elolvasni, úgy kapni szerintem egy teljes képet a munkásságáról. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. Hozzászólás ideje: 2021. Március 6. 7 perccel korábban, NorbiLordi írta: Azt hittem a Portsmouthi sztori is felkerül a kedvencek közé, szerintem zseniális Nem volt végülis az se rossz. Csak néha untam. 7 perccel korábban, NorbiLordi írta: Eryx Falai és az Őrület hegyei tudtak idegőrlőek lenni a sok rizsával az elején Nálam pont ellenkezőleg. Azt a részt imádtam, főleg ahogy ír az expedíció helyszínéről Az Őrület hegyeiben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.