Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

H. P. Lovecraft

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
14 perccel korábban, Iqvi írta:

Miután elolvastam 26 oldalt a Cthulhu hívásából:Shocked Saturday Night Live GIF

Jó értelemben vagy rossz értelemben? :D

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Whill írta:

Jó értelemben vagy rossz értelemben? :D

Háát inkább jó értelemben.:D

Hozzászólás ideje:

Mondjuk végigolvasva a Cthulhu hívását, a végére annyira már nem tetszett, ellaposodott. De az Árnyék Insmouth fölött, még az elején vagyok, jobban tetszik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
5 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Mondjuk végigolvasva a Cthulhu hívását, a végére annyira már nem tetszett, ellaposodott. De az Árnyék Insmouth fölött, még az elején vagyok, jobban tetszik.

Igen, Lovecraft a hangulat megteremtésében jeleskedett, viszont ahogy Nute is írta, a befejezés gyakran nem hozza azt a hatást, amit a felépítés sejtet. Az Innsmouth vége viszont eléggé csattanós. :D

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Árnyék Insmouth fölött az egyik kedvencem, én annyira beleéltem magamat hogy együtt paráztam a főszereplővel :D 

Jó kis fankép hozzá:

129625804_3582339555135019_1677890555959

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Árnyék Insmouth fölött az egyik kedvencem, én annyira beleéltem magamat hogy együtt paráztam a főszereplővel :D 

Jó kis fankép hozzá:

129625804_3582339555135019_1677890555959

Furcsa ez az Insmouthi népség nekem.:evil:

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Nem tudom hol jársz benne, elég bizarr a háttérsztorijuk :D 

Még Hammond boltjánál várom a buszt.:D

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nah, végeztem a kötettel. Azt nem mondom, hogy ez lesz életem olvasmánya, de voltak benne nagyon érdekes és jó sztorik, és olyanok is, amiket annyira nem szerettem. De kedvencem lett az Eryx Falai között, Az Őrület hegyei, vagy az Eric Zann muzsikája, illetve a Kép a Házban novellák. Viszont Lovecraft hosszabb írásait azért tudtam néha unni. A naplószerű stílus is nagyon furcsának hatott. 

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Iqvi írta:

Nah, végeztem a kötettel. Azt nem mondom, hogy ez lesz életem olvasmánya, de voltak benne nagyon érdekes és jó sztorik, és olyanok is, amiket annyira nem szerettem. De kedvencem lett az Eryx Falai között, Az Őrület hegyei, vagy az Eric Zann muzsikája, illetve a Kép a Házban novellák. Viszont Lovecraft hosszabb írásait azért tudtam néha unni. A naplószerű stílus is nagyon furcsának hatott. 

Eryx Falai és az Őrület hegyei tudtak idegőrlőek lenni a sok rizsával az elején :D Azt hittem a Portsmouthi sztori is felkerül a kedvencek közé, szerintem zseniális :D 

De továbbra is azt mondom, hogy az összes műveit érdemes elolvasni, úgy kapni szerintem egy teljes képet a munkásságáról.

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Azt hittem a Portsmouthi sztori is felkerül a kedvencek közé, szerintem zseniális :D 

Nem volt végülis az se rossz. Csak néha untam.

7 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Eryx Falai és az Őrület hegyei tudtak idegőrlőek lenni a sok rizsával az elején :D 

Nálam  pont ellenkezőleg. Azt a részt imádtam, főleg ahogy ír az expedíció helyszínéről Az Őrület hegyeiben.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.