Jump to content

Jar Jar, a pionír


Bomarr

Recommended Posts

Jar Jar, a pionír

 

jarjarnf4.jpg

 

Az új trilógia leghabókosabb figurájáról mostanság nem sok szó esik. S ha mégis rá terelődik a téma, általában abban sincs köszönet. Legutóbb az Empire magazin próbált kicsiholni pár keresetlen megjegyzést Jar Jar egykori megtestesítőjétől, Ahmed Best-től. Ám ő egyértelműen a védelmébe vette a bohókás gungan-t:

"Egyszerűen szeretem Jar Jar-t. Ő már film-történelem. Ő egyengette ki az utat Gollum és King Kong előtt. Úgy gondolom idővel, majd úgy fognak rá nézni, mint filmes-pionírra".

Persze a témában nyilván nem Ahmed a legelfogulatlanabb forrás, viszont már most is sokan vannak, akik ezekre a mondatokra jóváhagyóan bólogatnak. Többek között az egyik legelismertebb és legszínvonalasabb film-történelemmel foglalkozó oldal (filmsite.org) is mérföldkőként emlegeti a gungan mozgását életre keltő CGI-animációt.

Link to comment
Share on other sites

Jar Jar rulez.  :)

Egyetértek, de azért nagyon sokat nőtt volna nagyon sokak szemében, ha az EPIII végén.....valahogy, akár hősiesen, akár csöndben de MEGDEGLIK.:) De azért szeretem. :)

 

Nyomok egy linket. Itt valami kivégzés látható, de eskü én nem tudtam értelmezni, hogy most mit is akarnak ezzel a szegény JAR JAR figurával. Valaki mondja már el, most ez a kivégzés itt sikerrel zárult, vagy totális kudarc?

Vagy ez valami kísérlet?

 

JAR JAR dö ekszpériment

Edited by Zééé
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information