Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Jar Jar, a pionír Az új trilógia leghabókosabb figurájáról mostanság nem sok szó esik. S ha mégis rá terelődik a téma, általában abban sincs köszönet. Legutóbb az Empire magazin próbált kicsiholni pár keresetlen megjegyzést Jar Jar egykori megtestesítőjétől, Ahmed Best-től. Ám ő egyértelműen a védelmébe vette a bohókás gungan-t: "Egyszerűen szeretem Jar Jar-t. Ő már film-történelem. Ő egyengette ki az utat Gollum és King Kong előtt. Úgy gondolom idővel, majd úgy fognak rá nézni, mint filmes-pionírra". Persze a témában nyilván nem Ahmed a legelfogulatlanabb forrás, viszont már most is sokan vannak, akik ezekre a mondatokra jóváhagyóan bólogatnak. Többek között az egyik legelismertebb és legszínvonalasabb film-történelemmel foglalkozó oldal (filmsite.org) is mérföldkőként emlegeti a gungan mozgását életre keltő CGI-animációt.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Jar Jar rulez.
Zééé Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. (szerkesztve) Jar Jar rulez. Egyetértek, de azért nagyon sokat nőtt volna nagyon sokak szemében, ha az EPIII végén.....valahogy, akár hősiesen, akár csöndben de MEGDEGLIK. De azért szeretem. Nyomok egy linket. Itt valami kivégzés látható, de eskü én nem tudtam értelmezni, hogy most mit is akarnak ezzel a szegény JAR JAR figurával. Valaki mondja már el, most ez a kivégzés itt sikerrel zárult, vagy totális kudarc? Vagy ez valami kísérlet? JAR JAR dö ekszpériment Szerkesztve: 2007. Március 14. - Zééé
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Jobb volt az a búskomor tekinten sztem. Az sokkal többet ér, mint egy haláleset.
Zééé Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Hozzászólás ideje: 2007. Március 14. Jobb volt az a búskomor tekinten sztem. Az sokkal többet ér, mint egy haláleset. Írtam neked levelet Ody, wiw-re.
Ajánlott hozzászólás