Jump to content

Echo bázis, itt a Radiant VII!


Recommended Posts

Echo bázis, itt a Radiant VII!

 

Lego felelősünk, Dzséjt, ismét friss hírekkel jelentekezett a játéktípus házatájáról.

 

Nemrégiben fény derült a LEGO utolsó két idén megjelenő készletére is. Ősszel érkezik a méltán híressé vált Hoth Rebele Base, egy újabb hósiklóval (hátha nem sikerült még valakinek megvennie az előző két kiadást), lázadó katonákkal, snowtrooperekkel, a bázis kapujával és egy kutaszdroiddal. A nagyfelbontású kép itt található:

http://farm1.static.flickr.com/213/4456035...467aa36c0_o.jpg

 

A második készlet pedig önmagában is nagyszerű, hiszen ep1-es szett 2002 óta nem került ki, idén pedig kettő is érkezik. A remake Naboo Fighter mellett ugyanis a boltok polcain landol Qui-Gon és Obi-Wan űrhajója, a Radiant VII, azaz a Republic Cruiser. És a kivitelre azt hiszem, nem lehet panasz. Itt megcsodálható:

http://farm1.static.flickr.com/178/4455975...c3f1f2d75_o.jpg

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Azt hittem, ez az Echo Base nagyobb durranás lesz. Ez így nem túl sok... (semmi bunker, csak egy ajtó, egy sikló, meg pár kiegészítő, mondjuk árban biztos nem is lesz olyan horribilis, mintha a teljes bunkert építették volna meg...

 

A Köztársasági hajó tényleg nagyon rulezzzz :lol:

 

 

Donát

Link to comment
Share on other sites

Kösz Ody, hogy felraktad.

A Rebel Base tényleg lehetett volna nagyobb is, én is másra számítottam. Ráadásul, hogy ezen az ajtón nem fér át a Falcon, az is biztos, hacsak nem a minikészlet Falconja. Ráadásul a hósiklóhoz is már megint Dack és Luke van, pont, mint az eddigi két kiadáshoz. Ellenben a Probe droid nagyon jó, az ágyú is, az új hósikló is jobban meg lett oldva, meg van két-két katona mindkét oldalról. Szóval elég vegyes.

 

A Republic Cruiser viszont mindent visz, nálam az év legjobbja (és tudom már, mi lesz karácsonyra :lol:).

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information