Hozzászólás ideje: Március 8.Már. 8. Szerző Ez feldolgozás, ami egy válogatás lemezen jelent meg a napokban. Jótékonysági céllal dobták piacra.
Hozzászólás ideje: Március 26.Már. 26. Hatalmas kedvenc lett egy sorozatdarálás közben úgy hogy életemben nem hallottam ezt a számot pedig 1985-ös.
Hozzászólás ideje: Március 27.Már. 27. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Pedig ez elég ismert száma a hölgynek. A Stranger Things elött(Másfél hét alatt daráltam le, kedden végeztem vele) ezt a számot szerintem sosem hallotam. Ha igen akkor már elfelejtettem. Sőt Kate Bush-ról sem hallottam a darálás elött.Amúgy iszonyúan megfogott. Ebben a dalban minden megvan ami a Stranger Things maga. Ha hallgatom montázsként bevillanak képek a sorozatból.
Hozzászólás ideje: Szeptember 10.Szept. 10. Szerző @RacerX ez bejön még neked? https://www.youtube.com/watch?v=MS91knuzoOA
Hozzászólás ideje: Szeptember 10.Szept. 10. Bizony. Az ilyen zene mindig is az életem része lesz!Persze a rock/metal zenén belül sok más stíluson belül. Szerkesztve: Szeptember 10.Szept. 10. - RacerX
Hozzászólás ideje: Szeptember 16.Szept. 16. Szerző @Frenkie bácsi! Kár, hogy erre nem tudtam elmenni.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:365 napja Sajnos ezen én sem voltam. Akkor még nem jártam koncertekre. Pedig a nyolcvanas évek második felében nagyon nagy Pokolgép rajongó voltam. A mai napig sok számukat kivülről. Viszont pár éve Kalapács Józsi Totális Metal néven alapított egy zenekart aminek Kukovecz Gábor kivételével az összes volt tagok a tagjai. Koncertsorozatot indítottak és a 4 legendás Pokolgép albumról játszanak dalokat. Egy ilyen koncerten azt hiszem tavaly vagy tavalyelött voltunk egy metálos barátommal a Barba Negrában és nagyon jó. Ha lesz még megyek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.