Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. (szerkesztve) A manga 2. felvonása jövő év januárjában érkezik majd, Daniel és Shima kollaborációjával. Szerkesztve: 2022. Július 15. - Bence1997 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Amúgy a manga sorozata mennyire kapcsolódik be az első fázis történetébe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. 9 perccel korábban, Iqvi írta: Amúgy a manga sorozata mennyire kapcsolódik be az első fázis történetébe? Kb. semennyire, akkor játszódik de ennyi. Meg van benne drengir 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 22. 53 minutes ago, NorbiLordi said: Kb. semennyire, akkor játszódik de ennyi. Meg van benne drengir Akkor ez a Jedik Fénye és a Viharfellegek eseményei közötti időszakot mutatja be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 23. 22 órával ezelőtt, Iqvi írta: Akkor ez a Jedik Fénye és a Viharfellegek eseményei közötti időszakot mutatja be? Abban az időben játszódik igen. Mondjuk a Vol 1. alapján nyugodtan elhagyható mert semmi olyan nem történik benne 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 29. 2022. 01. 22. - 10:56, Iqvi írta: Akkor ez a Jedik Fénye és a Viharfellegek eseményei közötti időszakot mutatja be? Az első rész igen. A Vol.1. három részre bontható. Az első a Nagy Katasztrófa/Felbukkanások idején játszódik. A második szakasz a valói események alatt zajlik, a harmadik pedig már az után. És szerintem volt benne olyan dolog főleg a drengirekkel kapcsolatban, ami itt volt először. Elismerem, nem egy létszükséglet történet, de szerintem nagyon jó volt, jól kiegészítette a dolgokat egy újabb nézőponttal. Nekem nagyon tetszett, pedig féltem tőle, mert sosem olvastam előtte mangát. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.