MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Sajnos a földönkívülis cuccok nem mindig nekem valók, de meglátjuk, ez nézhető lesz-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hm, érdekesnek tűnik. http://www.sg.hu/cikkek/67505/utos_scifi_s...ul_a_kepernyore Jó lesz, én biztos nézni fogom. De basszus az eleje egy az egyben Függetlenség napja koppintás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Basszus, ezt a részt mennyire vártam a Filmuniverzumon, hogy ismétlésbe leadják! Anno paplan alól nézős volt. Hála a youtubenak legalább ennyi megmaradt belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Ezt én nem bírtam nézni mert annyira féltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hát nekem se maradt meg sok belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Már csak két rész van a Fringe -ből. Kíváncsi leszek mi lesz a vége, de vannak sejtéseim ki is ez a Bell úr, meg a cége honnan jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Elég gyorsan darálod lefelé. Vége WTF nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Elég gyorsan darálod lefelé. Vége WTF nagyon Várom már. Minden nap egy részt néztem, de ma viszont már hármat megnéztem. Elég jó sorozat, de szerintem majd csak ezután indul be az egész. Abramstől már megszokott módon. Walter és Peter tényleg nagyon jól tolják együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Merem remélni, hogy innen csak fejlődni fog a sorozat a második évadra. Elég sok szál van még amit helyére kell majd még rakni. De általában az első évad mindig amolyan tanulóidőszak. Van pár dolog ami csak most esik le, hogy nézem az ismétlést is a retekklubon. Annyi bizonyos, hogy aki kibírta az első évadot az nem fogja otthagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Végeztem. Spoiler: a WTC ütött a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Azért valld be, ki lehetett bírni, hogy megnézted őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Azért valld be, ki lehetett bírni, hogy megnézted őket. Nem volt rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Nem volt rossz. Spoiler: A minap jutott a fejembe -és ez már felvetődött már emberben is-, hogy amikor Walter az egyik ügy miatt be kellett mégegyszer mennie az elmegyógyintézetben, akkor nem e a másik Waltert látta a folyosón. Másrészről az is érdekes szitu lenne/lesz amikor az a másik Walter visszaköveteli egyszer a fiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. (szerkesztve) A minap jutott a fejembe -és ez már felvetődött már emberben is-, hogy amikor Walter az egyik ügy miatt be kellett mégegyszer mennie az elmegyógyintézetben, akkor nem e a másik Waltert látta a folyosón. Másrészről az is érdekes szitu lenne/lesz amikor az a másik Walter visszaköveteli egyszer a fiát. Így van! Az a Peter Bishop sírkő talán még a végénél is nagyobb ledöbbenés volt. Van még potenciál a sorozatban az biztos. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. (szerkesztve) Így van! Az a Peter Bishop sírkő talán még a végénél is nagyobb ledöbbenés volt. Van még potenciál a sorozatban az biztos. Ez a dolog azért már sejtette magát. De emellett ott van még rengeteg dolog. Peter anyja például, akit ugye csak sejteni lehetett a fényképen amit a víkendházban porolgatott. Nem csodálkoznék ha odaát élne és még találkoznának. Aztán John is ott van. Vajon mit rejtegethet? Eddig arra tippeltem, hogy ő láthatta utoljára Bell-t és azért fontosak az emlékei. Aztán a Megfigyelő is még okozhat izgalmakat. A dimenziók közti háború ugye amit emlegetett. Vagy Olivia azon látomásai ahol már valami háború van, mert abban a világban valami karantént rendelt el és füstöltek közben a felhőkarcolók. Ej, de k*rva messze van még az ősz. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Spoiler: Ez a dolog azért már sejtette magát. De emellett ott van még rengeteg dolog. Peter anyja például, akit ugye csak sejteni lehetett a fényképen amit a víkendházban porolgatott. Nem csodálkoznék ha odaát élne és még találkoznának. Aztán John is ott van. Vajon mit rejtegethet? Eddig arra tippeltem, hogy ő láthatta utoljára Bell-t és azért fontosak az emlékei. Aztán a Megfigyelő is még okozhat izgalmakat. A dimenziók közti háború ugye amit emlegetett. Vagy Olivia azon látomásai ahol már valami háború van, mert abban a világban valami karantént rendelt el és füstöltek közben a felhőkarcolók. Ej, de k*rva messze van még az ősz. Épp ezek miatt mondtam, hogy csak most lesz igazán érdekes az egész. Én is várom az őszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. LOST Spoiler: Most akkor Locke meghalt igaz? Az az áll Locke meg a szellem, aki már régóta ki akarja nyírni Jacob -ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Lost Spoiler: Pontosan, illetve sajnos hogy meghalt. A legjobb karakter volt.Az hogy szellem-e az a pali azt nem tudom, de lehetséges hogy az eddigi megjelenések(pl. Jemi, Walt) is hozzá fűződnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. LOST Spoiler: És mi van Jack apjával? Ő is meghalt tudtommal, aztán mégis itt kószál. Claire -ről nem is beszélve, aki csak szimplán eltűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Lost Spoiler: Szerintem Christian is az a fekete ruhás pali, Jacob ellensége. Ugyanúgy felvette az alakját mint Locke-nak.Claire lehet hogy meghalt, csak mert a kunyhóban elég érdekes állapotban volt amikor ott járt Locke, olyan volt mint egy szellem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. LOST Spoiler: Akkor már csak azt kell kideríteni honnan is származnak ezek a több száz(ezer) éves faszik. És Jacob miért látogatta meg a szereplőket életük korábbi szakaszaiban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Lost Spoiler: Valahogy közük kell hogy legyen az ókori civilizációkhoz, elvileg a templomot és a Sziget alagútrendszerét is ők építették. Jacob megérintette azokat akiket meglátogatott. Nem tudom hogy mi volt vele a célja, talán egyfajta védettséget adott át nekik (igaz John az ugyebár meghalt..). De azt se hiszem hogy az összes ilyen látogatást megmutatták a fináléban. Az is lehet hogy így tereli a túlélőket a Szigetre (a fekete ruhás említette is hogy a hajó legénységét ő hozta a Szigetre). Pár héten belül ledarálom egybe az ötödik évadot, hát ha kitisztul valami. Aztán valamikor nyáron tervezem az egész sorozat újranézését is. Tömény lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. LOST Spoiler: Engem az is érdekel miért épp ketten vannak. Szerinted mi lesz a folytatás a robbanás után? Érdekes sorozatzáró évad elé nézünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Lost Spoiler: Szerintem ugranak a szereplők egyet az időben, 2007-be. Nem hiszem hogy megváltozna a jövő, ezt az utolsó évadban nem hiszem hogy megmernék lépni a készítők. És épp itt lenne az ideje már összehozni a túlélőket egy helyre (és lehetőleg egy időre ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. A Dexter negyedik évadjában John Lithgow lesz a főgonosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Remek kis hír egyik kedvenc sorozatomról És egy ilyen hírportálon, wow Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. PB Final Break A pár napja leadott duplarészes utolsó fejezet a PB-ből. Jobb volt, mint a negyedik évad vége, egy kis Szökés-fílinggel Időben a lezáró rész utolsó felvonása előtt játszódik. Szerintem jó volt. Spoiler: Azért szerintem marha nagy marhaság volt így letartóztatni Sarát. Egy idióta felvétel miatt, aminek kb. semmi értelme. Egyáltalán mit keresett ott kamera?? És hol a szalag többi része??? Ehh... marhaság volt, ahogy volt. De legalább megtudtuk, hova lett Gretschen (egek, nem tudom, hogy kell helyesen leírni a nevét ), mivel ő hirtelen eltűnt a sorozat közben. Ami jó volt a lezárásban, hogy a sztori vége is egy Szökés lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Szökés Végső borzadály Az első két perc után nem kevésen múlott, hogy le is töröljem rögvest. Szánalmas volt. Kár a sorozatért. De ez legyen figyelmeztetés a többi számára is. Tudni kell időben befejezni egy sikeres szériát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Tudtam, hogy ismerős valahonnan Walter, a Fringe -ből. Ő játszotta Denethort a Király Visszatérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Ezt már leírtuk itt párszor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.