Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. SPOILER ONValóban, az egyetlen spoiler, amit elolvastam a 3. évadból, az ez volt És Lee halála is esélyes imigyen... SPOILER OFF Megjegjegyzés: a spoilert lehet kevésbé rikító színnel kéne írni, mert így az első, ami szembeötlik és ami elolvasásra kerül, az pont a spoiler Tenel Ka, nem vagy véletlen járatos az abydosgate fórumán? Mert ugye SG (ami nekem a kedvencem, bár a BSG nálam is leszorította) + ezt a spoilert is ott olvastam... csak kombinálok Szoktam oda is menni, de ezt a spoilert a BSG fórumon olvastam, ott van egy kis részlet a 3. évad részeiből összevágva. Eléggé érdekes:D És elég sokminden van ott fent, érdemes felnézni sztem. A sárga spoilerrel kapcsolatban meg, én azt hittem, halványabb lesz a sárga, és kevésbé látszik....Pont az ellenkezője lett, elnézést kérek, legközelebb óvatosabb leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Érdekes lenne... Honnan az info? BSG magyar honlap, és ott van link. Többek közt arról is, hogy ki fog meghalni:D https://battlestar.pozor.hu/forum/ Itt találhatók az infók, kellemes csemegézést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Nagyon köszönöm! Ismertem ezt a fórumot, de valahogy elsikkadt mostanában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Nagyon köszönöm! Ismertem ezt a fórumot, de valahogy elsikkadt mostanában. Igen, de volt egy fórumtali nemrég, ahol az általad is ismert párommal, Ken Ortissal együtt részt vettünk. Amúgy meg őősszel feltámadás lesz, hisz jön a harmadik szezon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Ken Ortis a párod? Ezt nem tudtam. Egyébként nagyon várom a harmadik szezont. Az előzetes is tetszetős. Jó ötlet volt ezt a new Capricát behozni a képbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. (szerkesztve) Ken Ortis a párod? Ezt nem tudtam. Egyébként nagyon várom a harmadik szezont. Az előzetes is tetszetős. Jó ötlet volt ezt a new Capricát behozni a képbe. Jaja, ő bizony, immárom három és fél éve:D Mi is várjuk a 3-szezont, remélhetőleg lesz annyira jó, mint eddig. És eddig kiváló volt:D Jó ötlet, bizony, és persze lesz pár igen érdekes kérdés. Szerkesztve: 2006. Július 31. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. (szerkesztve) Bizony. Pl. az, hogy ezek a cylonok most barátságosak, vagy sem. Szerkesztve: 2006. Július 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Bizony. Pl. az, hogy ezek a cílonok most barátságosak, vagy sem. Mi lett a Boomerrel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Mi lett a Boomerrel? Ő lett Amada első tisztje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Ő lett Amada első tisztje. És persze, miéert hal meg, aki meg fog?...bár őt nem sokan siratnák el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Meghal valaki? Ez új... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Meghal valaki? Ez új... Meg bizony:D Legalábbis nagyon valószinü, szintén BSG oldal spoilerei közt volt a link:D Ha igaz, nem fogok gyászolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. El ne mondd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. El ne mondd! Nem is, és nagyon kiváncsi vagyok, de más örömét nem szeretem elrontani:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Köszi. Egyébként az ST Enterprise-ot is le akarom majd töltetni. Eléggé bejön, az egyik legjobb ST sztem. Bár sokan nem szerették odaát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Köszi. Egyébként az ST Enterprise-ot is le akarom majd töltetni. Eléggé bejön, az egyik legjobb ST sztem. Bár sokan nem szerették odaát. Ismerősömnek megvan, én is el akarom kérni... Kell akkor neked is? Mert megpróbálom megoldani, ha kell. Szerintem is jó, szeretem ezt is:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Ismerősömnek megvan, én is el akarom kérni... Kell akkor neked is? Mert megpróbálom megoldani, ha kell.Szerintem is jó, szeretem ezt is:D És SG-t is tudok szerezni, vannak összeköttetéseim:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Köszi, Dzséjt bácsi intézi elvileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Köszi, Dzséjt bácsi intézi elvileg. Akkor oksi:D És szivesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Akkor oksi:D És szivesen. Esetleg ha kudarcot vall, majd jelentkezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Esetleg ha kudarcot vall, majd jelentkezek. Ok, remélhetőleg nem fog:D Az a lényeg, hogy van honnét:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Szoktam oda is menni, de ezt a spoilert a BSG fórumon olvastam, ott van egy kis részlet a 3. évad részeiből összevágva. Naja, azt a fórumot régen is csak olvastam, bár regisztrálva vagyok ugyan ezen a nicknevemen. De a 3. évados topikokat kerülöm. Ebből a sorozatból nem lövetek le magam előtt poént. Mondjuk így is kibuktam, mikor nem 3. évados topicban spoilert olvastam minden megjelölés nélkül (ez az abydosgate-n volt, nem a bsg-n). És SG-t is tudok szerezni, vannak összeköttetéseim SG-ből nézed a 10. évadot (esetleg Atlantis 3. évadot)? Vagy a TV2-n követed nyomon a sorozatot? Köszi, Dzséjt bácsi intézi elvileg. Lassan, de biztosan gyakorlattá válik. Ha végre kitölröm a 9. évados SG-1-et, meg az SG Atlantis 2. évadját, na meg a Dr. House első évadját, hogy a ST: DS9 első három évadjáról ne is beszéljek, már neki is zuppanok. Terveim szerint a fórumtalira viszem is. Az első évadot mindenképpen, de szeretném a többit is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Naja, azt a fórumot régen is csak olvastam, bár regisztrálva vagyok ugyan ezen a nicknevemen. De a 3. évados topikokat kerülöm. Ebből a sorozatból nem lövetek le magam előtt poént. Mondjuk így is kibuktam, mikor nem 3. évados topicban spoilert olvastam minden megjelölés nélkül (ez az abydosgate-n volt, nem a bsg-n). SG-ből nézed a 10. évadot (esetleg Atlantis 3. évadot)? Vagy a TV2-n követed nyomon a sorozatot? Lassan, de biztosan gyakorlattá válik. Ha végre kitölröm a 9. évados SG-1-et, meg az SG Atlantis 2. évadját, na meg a Dr. House első évadját, hogy a ST: DS9 első három évadjáról ne is beszéljek, már neki is zuppanok. Terveim szerint a fórumtalira viszem is. Az első évadot mindenképpen, de szeretném a többit is. Nah szóval, Ha kell rész valamiől, akkor megkeresem a megfelelő embert:D Treknél Barna Esztit, aki elég jó barátnőm, lassan 8-9 éve ismerem, ő volt 2 évig a Trek klub elnöke. SG-nél szintén eszti, vagy Luki, aki meg a csillagkapuklob Budapesti vezetője:) Nem nagyon nézem a tévében ezeket, igyekszem kiiratni, és akkor nem kell egy egész hetet várni a következő részre:D Igyekszem nyomon követni a részeket, ahogy tudom, de nem megy mindig. Most pl írok a SW.hu-ra, melózom, és mellette a tavaly részlegesen megszünt Csillagok háborúja klubbot próbálom élesztgetni a párom és mások közreműködésével. És mivel közös egyesületben vagyunk a Trekkerekkel meg az SG-ekkel, így velük is sokat talizom, és segítünk egymásnak, ha kell. Engem nem zavarnak a spoilerek, de tudom, ezzel ritka madár vagyok, és megértem, ha valaki kerüli ezeket:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. OFF Ha már volt szó Ortisról lentebb: megkérdeznéd tőle, hogy megkapta-e az emilemet? A meghívó sajna csak pár napig él. Köszi ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. (szerkesztve) A sárga spoilerrel kapcsolatban meg, én azt hittem, halványabb lesz a sárga, és kevésbé látszik....Pont az ellenkezője lett, elnézést kérek, legközelebb óvatosabb leszek! Fekete/sötétszürke háttér előtt a sárga? Halvány, valóban Inkább a lilát vagy feketét haszunálunk... ...tényleg, hol a színek közül a fekete??? Amúgy üdv itt, Tenel! Szerkesztve: 2006. Augusztus 1. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Fekete/sötétszürke háttér előtt a sárga? Halvány, valóban Inkább a lilát vagy feketét haszunálunk... ...tényleg, hol a színek közül a fekete??? Amúgy üdv itt, Tenel! Köszike, csak láttam ilyesmit, persze sajna nem nyert itt:D Én is puszantlak, mindig jó ismerősökkel összefutni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. OFFHa már volt szó Ortisról lentebb: megkérdeznéd tőle, hogy megkapta-e az emilemet? A meghívó sajna csak pár napig él. Köszi ON Valamiért nem ment neki, de én a tesómtól kaptam, és nekem sikerült, úgyhogy megoldjuk. Köszönjük szépen:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Lassan, de biztosan gyakorlattá válik. Ha végre kitölröm a 9. évados SG-1-et, meg az SG Atlantis 2. évadját, na meg a Dr. House első évadját, hogy a ST: DS9 első három évadjáról ne is beszéljek, már neki is zuppanok. Terveim szerint a fórumtalira viszem is. Az első évadot mindenképpen, de szeretném a többit is. Ezt nekem címezted? Mert nekem elég a második és a harmadik évad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Valamiért nem ment neki, de én a tesómtól kaptam, és nekem sikerült, úgyhogy megoldjuk. Köszönjük szépen:D OFF Nagyon szívesen. Szerintem próbálja meg többször is, hátha csak megint sz***tt az oldal És elnézést, hogy eddig nem köszöntöttelek itt ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. OFFNagyon szívesen. Szerintem próbálja meg többször is, hátha csak megint sz***tt az oldal És elnézést, hogy eddig nem köszöntöttelek itt ON oksi, meg fogja próbálni, remélem, igazad lesz:D Köszike, én is örülök nektek:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.